pondělí 12. září 2016

BioPha: Roll-on deodorant Granátové jablko

V Pro mě je deodorant naprostou nutností, ať už je léto nebo zima. Pokud hledáte takový, který neobsahuje množství chemikálií a je pro vaše tělo šetrný, tak rozhodně čtěte dál. Přírodní deodoranty jsem si moc oblíbila a baví mě zkoušet další a další. Tento roll-on jsem dostala od e-shopu parfumissimo.cz

Roll-on deodoranty od značky BioPha můžete koupit hned v několika variantách: Granátové jablko, Lněný květ, Středomořská skaliska Calanques, Grapefruit a Květ tiáry. Já jsem si vybrala Granátové jablko
Deodorant obsahuje Aloe Vera a bambucké máslo v biokvalitě, neobsahuje hliníkové soli, neobsahuje ani alkohol a je vhodný pro citlivou pokožku. Obsahuje 100% přírodní kamenec, který pohlcuje zápach. Deodorant nezanechává žádné skvrny na oblečení a opravdu zápachy pohlcuje. Naštěstí se sice nepotím nějak moc, ale i tak je vůně deodorant moc příjemná a osvěžující, hlavně během teplých dnů. Někdy je u roll-onů problém se samotným otáčením kuličky, ale s tímto produktem jsem žádný problém neměla a to už ho používám asi měsíc, kulička se krásně otáčí a nikde se nezadrhává. Parfemace deodorantu je jemně ovocná, taková nevýrazná čisťounká
Produkty značky BioPha seženete třeba i v DM drogerii a pokud rády kupujete na internetu, tak se určitě podívejte na e-shop parfumissmo.cz. Cena deodorantu s obsahem 50 ml se pohybuje okolo 100 Kč, což je za šetrný deodorant opravdu dobrá cena.

UŽ JSTE O ZNAČCE BIOPHA SLYŠELY?
MÁTE RÁDY TYTO KULIČKOVÉ DEODORANTY?


24 komentářů:

  1. Minule som na neho pozerala v DMku, ale nakoniec som si vzala Sante... hlavne kvôli certifikácii cruelty free a vegan (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  2. guličkové deodoranty moc nemusím, no tento vypadá vskutku dobre, zaujalo ma najmä to, že je prírodný :)

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem jich zatím moc nevyzkoušela, ale tento je fakt super :)

      Vymazat
  3. Já kuličkové nemusím jsem spíše na tuhé :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já jsem zase nikdy nechtěla ty tuhé, ale v poslední době jim přicházím na chuť.

      Vymazat
  4. Určitě ho zkusím, já mám raději menší deodoranty který hodím v klidu i do menší kabelky. BioPha znám z Dmka a už jsem koukala i na sprcháč na který mám zálusk.

    OdpovědětVymazat
  5. O této značce jsem ještě neslyšela, ale vypadá to skvělě! Jinak na mém Instagramu probíhá giveaway kdyby jsi měla zájem se zúčastnit :) https://www.instagram.com/p/BKQhQQBjwZX/

    OdpovědětVymazat
  6. Od tejto značky som mala micerálku a bola super, takže ďalším produktom sa nebránim, určo vyskúšam :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gulička ma teda veľmi zaujala, vyzerá fakt super. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  8. Taky jsem zastánce spíš tuhých deodorantů a nevadí mi ani krémové :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem dlouho používala jen spreje, ale v poslední době jsem si oblíbila i kuličkové i tuhé.

      Vymazat
  9. mám raději tuhé deodoranty, ale zase mě láká ta jemně ovocná vůně sakra :D:)

    Giveaway na září 

    OdpovědětVymazat
  10. Moc zajímavý produkt! :) Hlavně vůně granátového jablka musí být naprosto skvělá! Už jsem se na značku dívala v DM, tak třeba se pak mrknu víc a něco si od ní i odnesu :)
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  11. Bio dezodoranty mám rada na doma. Sú super, len keď ja sa viac potím, tak niekam idem, radšej si dám klasiku, ale inak milujem tú čistú vôňu bio dezodorantov. Od alverde som vyskúšala snáď všetky :)

    Lavandula diary- Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já se naštěstí nijak moc nepotím, takže mi ty přírodní naprosto stačí :).

      Vymazat
  12. Poučla som o tejto značke, vraj majú skvelé prípravky na intímnu hygienu, tie som však neskúšala. Deodorant ma veľmi zaujal, sama som už prestala používať antiperspiranty, našla som si zatiaľ Niveu bez hliníkových solí s vôňou jasmínu, nepotím sa s ňou vôbec, nedá sa to s antiperspirantmi ani porovnať čo totálne nechápem, ako je možné. Tento by som chcela skúsiť tiež, podľa tvojej recenzie je fakt dobrý.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...