úterý 2. srpna 2016

Mylo: Balzám "Nohy bosé"

V létě je doslova nutnost věnovat se nožkám, které potom chceme ukazovat v letních sandálkách. Dřív jsem si myslela, že budu mít nohy vždycky krásně jemné, ale bohužel s rostoucím věkem se musím nožkám více věnovat, aby vypadaly, tak jak si představuji. A proto pro vás mám dnes recenzi na balzám od slovenské značky Mylo, který mi teď s péčí o nohy pomáhá. Jde o balzám na nohy s pěkným názvem "Nohy bosé".
Obal je z tmavého skla se šroubovacím plastovým víčkem a je o obsahu 60 ml. Obal na mě působí docela luxusním dojmem. Byla jsem docela překvapena, jak je lahvička malá, taková akorát do kabelky (ideální na cesty). Pro namazání chodidel budete potřebovat opravdu malé množství balzámu. Podle mě vydrží tak 2-3 měsíce při pravidelném mazání, ale to je zatím jen můj předpoklad. Po otevření krásně voní. Asi nejvíc z něj cítím tea tree a levanduli, což je super letní kombinace. Balzám má tužší konzistenci, takže musíte při nabírání trošku přitlačit. Při natírání chodidel jsou cítit drobné hrudky, ale ty se krásně rozpustí při tělesné teplotě.
Tuhá konzistence se při aplikaci změní v olejovu a balzám tak chodila krásně promastí. Já si dávám každý večer namazané nožky do kosmetických ponožek a ráno mám nožky, tak krásně jemné a hladké. Je to fakt paráda. Navíc je super si  unavené nožky před spaním namasírovat. Občas si s tímto balzámem namažu i lokty, ale můžete ho použít na jakákoliv suchá místa na vašem těle (třeba kolena).
Balzám tedy doporučuji používat na noc, aby měl čas se o chodila postarat a dokonale je zregenerovat po náročném dnu. Za skvělé účinky vděčí balzám bambuckému máslu, kakaovému máslu, avokádovému oleji, tea tree oleji, kokosovému oleji a levandulovému oleji. Ve složení tedy nenajdete nic chemického ani nic škodlivého. Za zjemnění kůže může hlavně bambucké a kakaové máslo. Tea tree a kokosový olej působí antibakteriálně a levandulový olej nohy krásně zrelaxuje. Nejde však o veganský produkt, protože ve složení najdete i včelí vosk, ale mě to nevadí. Včelí vosk, mám v kosmetických produktech moc ráda.
Tento balzám mám na nočním stolku už asi měsíc a používám ho pravidelně. Opravdu chodidla krásně zjemní a všechno, co slibuje plní na víc než 100%. Chtěla bych moc poděkovat Barb, která stojí za značkou Mylo, že mi věnovala tento balzám k vyzkoušení. Až balení dopotřebuji, tak si určitě koupím další! Pokud si budete chtít balzám koupit, tak můžete rovnou na stránkách mylo.sk u Barb nebo u Míši na stránkách krásnákaždýden.cz (momentálně je vyprodaný, ale Míša ho určitě rychle doplní)

UŽ JSTE O TOMTO BALZÁMU SLYŠELY? 
JAK BOJUJETE SE SUCHÝMI CHODIDLY VY?


8 komentářů:

  1. Moc pěkná recenze, od téhle značky jsem zatím vyzkoušela jen jeden produkt, ale jsem z něho nadšená a celkově z je mi tahle značka moc sympatická :) Balzámek vypadá povedeně, já na suché nohy aktuálně používám nejraději od Weledy balzám na nohy nebo jejich Skinfood :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) A jaký produkt si od Myla vyzkoušela?

      Vymazat
  2. Presne tento mám a je skvelý, každý večer si ním mažem nôžky (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  3. Ten vypadá vážně dobře. asi ho vyzkouším ♥ jinak taky píšu blog, tak pokud se chceš mrknout případně dát odběr, budu moc ráda :) www.fitfoodhealthy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Páni, kosmetické recenze mě většinou moc nezaujmou, ale tenhle balzám vypadá opravdu skvěle.

    BLOND SITE

    OdpovědětVymazat
  5. O tomhle výrobku jsem zatím nikdy neslyšela.. :)

    Monča / KOSMETIKA PŘÍRODNĚ /

    OdpovědětVymazat
  6. O balzámu jsem už slyšela :) Na nohy většinou ale nic nepoužívám, a to i když je mam vysušené na troud :D Z nějakého důvodu totiž nesnáším pocit namazaných, mastných nohou :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...