pátek 17. června 2016

Pleva: Krém s kapičkou včelího jedu

Dnes bych Vám chtěla představit přírodní krém od české značky Pleva. Já znám tuhle značku už asi tak šest let. Nedám dopustit na jejich propolisové kapky (používám na opary) a na medový balzám na rty! To jsou moje TOP produkty, které můžu doporučit, protože už si je léta opakovaně kupuji. Pokud náhodou značku ještě neznáte, tak se vám ji pokusím trošku představit.

O značce Pleva
Rodinná firmička pochází z Orlických hor a specializuje se na zpracování léčivých včelích produktů (medu, mateří kašičky, pylu, propolisu a včelího jedu) do kosmetiky a potravinových doplňků. Tato firma je jedinou v České republice, která zpracovává včelí jed. K výrobě produktů používají kvalitní český med. Včeličky chovají už od roku 1969, tomu už tedy říkám tradice! Moc se mi líbí poslání firmy: „Pomáhat lidem prostřednictvím našich výrobků“.

Krém s kapičkou včelího jedu
Hanka Plevová, která je zakladatelkou firmy popisuje krém takto: 
„Výživný krém lehké konzistence na bázi přírodních olejů a vosků, který se dobře vstřebává, velmi účinně hydratuje a obnovuje narušený lipidický film. Výtažky z řas a Apisin podporují tvorbu kolagenu a chrání před volnými radikály. Pravidelné používání krému napomáhá předcházet projevům stárnutí. Pleť se stává pevnější a pružnější.“

Návod k použití:
Krouživými pohyby pomocí pleťového mléka očistěte obličej. Opláchněte vodou a dočistěte pleťovou vodou. Poté jemně vklepejte krém se včelím jedem.
Hlavní složkou krému je aspin, tedy včely jed, který má základní vliv na zvláčnění a oživení pleti. Další jeho vlastností je protizánětlivý účinek, díky kterému se hodí při péči o problematickou pleť. 

Účinné látky obsažené v krému jsou zpracovány do unikátní kombinace rostlinných olejů a bambuckého másla. Samy o sobě mají pěstící, hydratační a regenerační účinek. Speciální patentovaný přírodní emulgátor z olivového oleje vytváří tzv. tekuté krystaly. Ty váží účinné látky aspin , řasy a vitamíny. Tím zabezpečuje jejich velmi účinný transport i do hlubších vrstev kůže. Další složkou, kterou tento produkt obsahuje je výtažek z hnědé řasy, jejíž účinky asi nemusíme dámám příliš připomínat. Řasy se dávají do krémů už desítky let pro jejich hydratační schopnosti a pozitivní vliv na zpevnění pokožky. Tato řasa dokáže účinně bojovat proti projevům stárnutí pleti a chrání pokožku před volnými radikály.

Jak se vlastně včelí jed od včeliček dostane až do produktu:
Při sběru včelího jedu firma využívá jistou odolnost žihadla proti vytržení, takže včelka neuhyne. Včely přebíhají přes sklo, na kterém je mikrotenová folie. Mezi sklem a folií je natažen drátek do kterého je pouštěn slabý elektrický proud, který včely dráždí. Ony píchnou a zanechají kapičku jedu na skle a tenká folie jim nezabrání ve vytažení žihadla.


Moje zkušenosti:
Krém je určen pro pevnější a pružnější pokožku, dokáže skvěle bojovat s vráskami! Krém je v lahvičce s obsahem 50 g. Už podle obalu jde poznat, že jde o novinku. Je moderní, elegantní a zelená brava na něm evokuje čistou přírodu. Obal se mi vzhledově moc líbí a musím říct, že mi vyhovuje i praktické dávkování prostřednictvím pumpičky. Jsem spokojená i s konzistencí, ta je lehoučká, takže se krém dobře do pokožky vstřebá a nezanechává mastný film. Z čeho jsem byla naprosto nadšená - je vůně krému! Krásná, příjemná vůně po medu. Můj děda spoustu let včelařil, takže jsem si celé dětství mohla užívat právě tuhle nádhernou vůni medu, propolisu. Už jen pro tu vůni, doporučuji krém koupit a vyzkoušet. Po použití je pleť krásně hladká a vypnutá. Stačí pár minutek po aplikaci a už je poznat rozdíl. Bohužel nemůžu hodnotit z dlouhodobějšího hlediska jestli s vráskami zatočí, tak jak slibuje, ale krém na pleti reaguje příjemně okmažitě po aplikaci, takže si myslím, že i dlouhodobější účinky budou fajn. Děkuji přírodě, děkuji včelám a děkuji firmě Pleva za tento malý zázrak.

Cena krému je 288 Kč a koupit ho můžete zde.

Hodnocení:
+ přírodní složení
+ česká značka
+ příjemná medová vůně


ZNÁTE ZNAČKU PLEVA? 
UŽ JSTE OD NÍ ZKOUŠELY NĚJAKÝ PRODUKT?


8 komentářů:

  1. Krém vypadá fakt zajímavě o.O hned jak jsem četla, že je to krém z včelího jedu, napadlo mne, jak ten jed asi z nich dostávají? Jsem ráda, že tento článek odpověděl i na tuto otázku. :)

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  2. Asi by tento krém nebyl nic pro mě, já moc medovou vuni nemusím :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem tento krém viděla poprvé u Primadonnky a velmi mně zaujal, objednala jsem si tedy od Plevy sadu na vlasy a peeling, zatím jsem nadšená! Tento krém si také ještě objednám :)

    OdpovědětVymazat
  4. Značku Pleva vůbec neznám, až u Lucky Schreder jsem si všimla jejího nákupu, tak jsem e-shop omrkla taky a budu si chtít objednat oční krém a mrknu ještě na další kousky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Značku neznám, ale musím říct, že mě krém opravdu zaujal :) Pěkná recenze:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se podívej i na jejich další produkty jsou super!

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...