čtvrtek 7. ledna 2016

Pečující kosmetika značky Belita

Na značku Belita jsem narazila náhodou, na FB jsem objevila inzerát, že firma hledá blogerky, které by chtěly vyzkoušet jejich kosmetiku. Mám docela citlivou pleť a nesedne mi každý krém, takže jsem byla ráda, že můžu vyzkoušet další produkt.

Mohla jsem si vybrat jakékoliv tři produkty, které jsou dostupné na eshopu zde. Zvolila jsem kosmetické produkty z řady Dead Sea. Všechny produkty používám už cca měsíc a ráda bych vám napsala jak jsem s nimi spokojená/nespokojená. Co mě trošku zarazilo, když mi krémy přišly, bylo to, že všechny obaly krémů jsou popsané v azbuce, ale našla jsem na obalu v zadní části i český popisek. Já jsem značku Belita vůbec neznala a předpokládám, že vy ji taky neznáte, tak jsem vám ji na začátek chtěla trochu představit. 

O značce Belita
Kosmetická značka Belita byla založena v srpnu 1988 Viktorem Tereshchenkem v Bělorusku. Společnost byla založena ve spolupráci s italskou kosmetikou společností, která zainvestovala vývoj produktů. Všechny kosmetické přípravky se vyrábí na bázi přírodních surovin, které zajišťuje Agro pobočka. Tato pobočka se zabývá pěstováním rostlin a výrobou více než 100 druhů extraktu z rostlin. Právě tyhle organické suroviny jsou obsaženy v kosmetických přípravcích B&V. Kosmetika není testována na zvířatech. Dnes B&V vyrábí profesionální přípravky pro kadeřnictví, kosmetické salóny a masážní studia.


Dead Sea denní krém suchá a citlivá pleť 45ml, 239 Kč


Popis výrobku: 

Dead Sea denní krém je určený pro suchou a citlivou pleť, je speciálně navržen pro dokonalou péči o obličej. Tento jedinečný krém obsahuje kombinaci rostliných olejů a výtažků z léčivých rostlin. Společně s minerály Mrtvého moře dokonale vyživuje, hydratuje a dodává pleti energii. Vyniká příjemnou vůní a díky své konzistenci se snadno vstřebává. Dead Sea denní krém dokonale regeneruje buněčnou strukturu pleti.

Účinky:

- zpomaluje proces stárnutí pokožky
- dodává pleti elasticitu
- zaručuje zářivý vzhled pleti
- vyhlazuje pleť
- zjemňuje povrch pleti

Typ pleti: vhodné pro všechny typy pleti 20 +

Můj názor
Po otevření krému, jsem byla příjemně překvapená, protože jsem ucítila příjemnou vůni. Konzistence mi vyhovuje, protože je krém krásně lehký. Při aplikaci se dobře a hlavně bleskově vsákne, nemám ráda, když jsem po nanesení krému mastná ještě dvě hodiny. Pokožka zůstává jemnější na dotek, je krásně hladká a hydratovaná. A i na mojí citlivé pleti nedělá žádnou neplechu. 

Dead Sea oční krém 30ml, 219 Kč


Popis výrobku: 

Dead Sea oční krém je určený pro suchou a citlivou pleť, je speciálně navržen pro dokonalou péči o obličej. Tento jedinečný krém obsahuje kombinaci rostliných olejů a výtažků z léčivých rostlin. Společně s minerály Mrtvého moře dokonale vyživuje, hydratuje a dodává pleti energii. Vyniká příjemnou vůní a díky své konzistenci se snadno vstřebává. Dead Sea oční krém dokonale regeneruje buněčnou strukturu pleti. Jedinečný oční krém Dead Sea dokonale ošetřuje citlivou oblast očního okolí. Viditelně vyhlazuje vrásky, aniž by pleť zbytečně vysušoval či dráždil. Dodává jí intenzivní výživu a hydrataci. Navrací vaší pleti mladistvý vzhled. Obnovuje její elasticitu a pevnost, zlepšuje její celkovou strukturu. Oční krém Dead Sea obsahuje mimo jiné minerály z Mrtvého moře, které mají báječné omlazující účinky. Mezi jeho další pečující složky patří například i olej z ořechů Macadamia, který se postará o perfektní vláčnost. Jeho lehká textura se velmi snadno nanáší a roztírá. Rychle se vstřebává. Skvělý oční krém Dead Sea je velmi šetrný k citlivým očním partiím.

Účinky:

- zpomaluje proces stárnutí pokožky
- dodává pleti elasticitu
- zaručuje zářivý vzhled pleti
- vyhlazuje pleť
- zjemňuje povrch pleti


Typ pleti: vhodné pro všechny typy pleti 20 +



Můj názor
Krásně voní stejně jako denní krém. Konzistence je opět skvělá, vstřebá se během chviličky. Vůbec nedráždí moje citlivé oční okolí, takže pokud máte také problém najít oční krém a máte citlivou pokožku, tak tento určitě vyzkoušejte. Krému stačí aplikovat opravdu trošičku, protože se pěkně rozmaže, takže mi vydrží určitě dlouho. Opět je pokožka krásně vyhlazená a jemná. 


Dead Sea 2 v 1 peeling a maska 100 ml, 189 Kč
Popis výrobku:
Dead Sea peeling a maska 2 v 1 hloubkově čistí póry a odstraňuje odumřelé kožní buňky. Tato jedinečná maska dokonale pečuje o problematickou pleť. Šetrně a důkladně ji čistí, stahuje póry a redukuje jejich viditelnost. Poskytuje vaší pleti příjemné osvěžení. Napomáhá odstraňovat známky únavy, navrací pleti zdravý a krásný vzhled. Reguluje tvorbu kožního mazu,
Účinky:
- šetrně čistí
- nedráždí pleť
- odstraňuje odumřelé kožní buňky
- reguluje tvorbu kožního mazu
- zjemňuje

Typ pleti: vhodné pro problematickou pleť 20+

Můj názor
Opět alespoň pro mě velmi příjemná parfemace. Zatím jsem vždy měla masky z mrtvého moře, které měly takovou tuhou konzistenci, připomínaly bahno. Ale u této masky jsem byla mile překvapena, vypadá jako krém a navíc obsahuje drobné částečky, které pěkně masírují pleť. Masku používám vždy 1-2 do týdne, aby měla pleť čas regenerovat. Nechám ji cca 10 minut působit a potom opláchnu. Pleť jakoby dostala novou sílu, je krásně jemná a vypadá, tak nějak zdravě. Po některých maskách mám pleť vysušenou, ale tato maska nechává pokožku opravdu pěkně hydratovanou.

Chtěla bych Belitacosmetics poděkovat za poskytnutí opravdu skvělých produktů!
Za sebe můžu značku (výše popsané produkty) vřele doporučit!

MÁTE SE ZNAČKOU ZKUŠENOSTI? ZAUJAL VÁS NĚKTERÝ PRODUKT? 



23 komentářů:

  1. Já testovala řadu na akné a byla jsem taky spokojená a překvapená. I já Belitu jen a jen doporucuji! :-) Zrovna mám na sobě masku a pupinky asi utekly :-D :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem se na řadu na akné dívala, ale nakonec jsem zvolila Dead Sea :) Je fajn, že si byla taky spokojená.

      Vymazat
  2. Tak tuhle kosmetiku vůbec nepoznám. Hodně mě zaujal oční krém a maska s peelingem 2v1. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se podívej na e-shop, najdeš tam super kosmetiku.

      Vymazat
  3. O tejto kozmetike počujem prvýkrát :)
    Jane´s World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem neznala, ale jsem ráda, že jsem měla možnost značku poznat.

      Vymazat
  4. Taky tuhle značku neznám :) ale ráda bych tě pozvala k sobě na giveaway, tentokrát také kosmetika :)
    Getmovin by Deni

    OdpovědětVymazat
  5. O tejto značke a jej výrobkoch som ešte nepočula, ale vzerajú zaujímavo. Len škoda, že som krémy úplne prestala používať, lebo mi hrozne mastia pleť.

    Bari Bircak

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mají i jinou kosmetiku než jen krémy, určitě se podívej na eshop :)

      Vymazat
  6. Máš fajn blog :) Hezká recenze :) O této kosmetice jsem moc nikdy neslyšela :D
    Ginger

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkná recenze :) značku neznám, ale zaujala mě maska :)

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá to naozaj suoer :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  9. Túto kozmetyku vôbec nepoznám. Ale vyzerá to super.
    Na mojom blogu práve prebieha giweaway tak by som bola rada keby si sa pozrela na to. :)
    Simply Kristina

    OdpovědětVymazat
  10. Máš krásný blog :) tuto kosmetiku určitě zkusím :) tady můžeš kouknou na můj blog. http://lifestylebyanet.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Tuto kosmetiku neznám, takže článek byl pro mě přínosem :) Možná, až spotřebuji tu tunu kosmetiky co mám doma, nějaký ten příspěvek ozkouším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám doma pořádnou zásobu, ale to mi nebrání v tom zkoušet a dokupovat pořád něco nového :D

      Vymazat
  12. Krásný den Přeji, na stránkách www.belitacosmetics.cz probíhá totální výprodej za velmi příznivé ceny. Navíc k nákupu nad 500 Kč získáte BB Cream 7 in 1 jako dárek ( stačí napsat při objednávce do zprávy jestli máte zájem o světlejší nebo tmavší) Krásný den. Pavla z Belitacosmetics

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...