středa 20. května 2015

Lakování - Miss sporty quick dry 205

Dnešní lakování mě bavilo, až do té chvíle, kdy jsem si vymyslela, že nehty obzvláštním nálepkami. 


K samotnému laku Miss sporty clubing colours quick dry odstín číslo 205. Když jsem si vybírala lak, který budu dnes lakovat, rozhodovala jsem se mezi třemi, tento rozhodně nebyl mým favoritem, v lahvičce mě prostě moc nezaujal. Ale nakonec jsem se rozhodla dobře!

Barva laku mi připomíná barvu šeříku, které ještě pořád všude okolo kvetou a krásně voní!


 Lakování probíhalo úplně bez problémů a hlavně rychle. Už jsem měla dost lakování nehtů přes hodinu, Většinou musím lakovat tři vrstvy a ty dlouho schnou, což nikdy nevydržím a nehty o něco zavadím a můžu začít znova. Tento lak mě překvapil, konzistence akorát, krásně se roztíral, nestékal na nehtovou kůžičku, rychle schnul. A stačí jen jedna vrstva! Nedávala jsem ani top coat. 

Na prsteníčky jsem se rozhodla pro nálepky, což byla nejspíš chyba, zabralo mi to hodně času. Nálepka vůbec nelepila a byla dost tvrdá, takže se nepřizpůsobila zaoblení nehtu! Takže jsem prsteníčky musela přelakovat znovu a zkusit další proužek nálepky, na zaschlý lak jsem natřela bezbarvý lak a do něho vložila nálepku, nechala zaschnout a potom ještě jednou přelakovala bezbarvým lakem. Jsem sama zvědavá, kdy o nálepky přijdu. Podle mě vzorek vypadá na nehtech dost dobře, akorát by s tím nemuselo být tolik práce. Z nálepek na nehty jsem docela zoufalá, jedny jsou úplně super a druhé se hned začnou odlepovat.

Jaké máš ty zkušenosti s nálepkami, případně mi do komentářů napiš, kde nálepky nakupuješ ty :)

A tady je výsledek:



3 komentáře:

  1. Pěkná barvička :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/beauty-bag.html

    OdpovědětVymazat
  2. Ten kontrast tej retiazky a tých nechtov je úžasný!! a ten lak je super!
    www.blogofmyfavs.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...