neděle 14. dubna 2019

Phytos: Luxusní mýdlo s kozím mlékem

V dnešním článku se mrkneme na produkt značky Phytos - Luxusní mýdlo s kozím mlékem. Přiznám se vám, že jsem  kozí mléko ještě nikdy neochutnala. Pokud jde o kozí mléko v kosmetice, měla jsem produkty značky Ziaja z jejich "kozí řady", ale řekla bych, že tento přírodní produkt, kterému se budu věnovat dnes se s Ziajou nedá srovnávat. Kozí mléko má vysoký obsah vitamínů a minerálů, je bohaté na mléčné tuky. Má také nadbytek vitamínu E, který je nejlepším přítelem lidské pokožky a zvláště pak té citlivé. 
Tohle zajímavé mýdlo přišlo zabalené v plastové folii (papír by byl určitě víc eko), každopádně tvarem mi připomíná masážní kostky od Ponia. Mýdlo je v gramáži 90 g a padne do dlaně jako ulité. Má hladkou, krémovou konzistenci a po použití zanechává pokožku hladkou a jemnou.
Já mýdlo používám jak na pleť tak na celé tělo. Po koupeli je pokožka pěkně vyživená a není vysušená, ale i přesto se ještě mažu krémem. Mýdlo je bez parfemace a barviv a je vhodné i pro velmi citlivou pleť. Cena mýdla je 65,-, což je podle mě super cena. Zdá se mi, že mýdla ubývá docela pomaličku, takže vám vydrží na dlouho. 

ZNÁTE ZNAČKU PHYTOS? 
PILY JSTE NĚKDY KOZÍ MLÉKO? 




4 komentáře:

  1. Já mám moc ráda Ziaju a to kozí mléko bylo super. A tohle na fotce vypadá jako želé. :D Ale asi má opravdu nějaké vitamíny, nebo tak, jelikož mi přijde, že fakt pomáhá.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já mám zase s Ziaja kosmetiky smíšené pocity a popravdě ji moc nevyhledávám. Ale toto kozí mýdlo je fakt super český přírodní kosmetický produkt!

      Vymazat
  2. značku neznám, ale mlíko moc nemusím, mě smrdí.. :( :D :(


    RTĚNKY COLLISTAR

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na značku mrkni mají super produkty a pokud bys nevybrala nic kosmetického mrkni i na jejich olejíčky do aromalampiček.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...