neděle 23. září 2018

Mylo: Něžnost - masážní tělový olej

V dnešním článku, bych vám ráda představila novinku mojí velmi oblíbené značky přírodní kosmetiky, kterou je Mylo. Půjde o masážní tělový olej s krásným názvem Něžnost. Pod slovem něžnost se mi vybaví něco jemného, láskyplného, příjemného, uklidňujícího. Očekávala jsem tedy, že přesně takový bude olejíček od Myla. No schválně ...

Masážní olej Něžnost je v minimalistickém balení - jde o hnědou skleničku s jednoduchou etiketou, která působí velmi čistě. Lahvička je o objemu 50 ml a má pumpičkový aplikátor, což je u oleje praktické.
Teď bych ráda přešla k vůni, protože to je teda síla! Olejíček má vonět po růžích, neroli, pomerančích, vanilce a pačuli. Já z něj cítím hlavně neroli a pomeranče a někde vzadu v dálce záblesk růží a vanilky. Vůně mi vyhovuje a působí na mě relaxačním účinkem. Dokonce by měl olej působit i jako afrodiziakum. Olej je ovoněn čistě esenciálními oleji.  Masážní olej Něžnost můžete používat na celé tělo a je vhodný pro všechny typy pleti. Nanesu si vždy jen jednu pupmpičku oleje do dlaně pořádně ho rozehřeji a jemně ho vmasíruji do pokožky. Tento olej je skvělý třeba při masáži zad nebo krční páteře. 

Obsah účinných a výživných látek:
Sezamový olej, rýžový olej, slunečnicový olej, výtažek měsíčku lékařského, vitamín E, rozmarýnový olej, mandlový olej, olej z růže damašské, jojobový olej, extrakt vanilky, citrusový olej, olej pačule 

Ještě bych chtěla upozornit na to, že tento olej neobsahuje žádné živočišné přísady, má pouze přírodní složení a neobsahuje konzervační látky, proto je důležité o něj pečovat a nevystavovat ho přímému slunci a vlhkosti. Je důležité ho skladovat při nižších teplotách (jedná se hlavně o letní měsíce, v zimě ho na mráz nedávejte). 
Já jsem s tímto olejem naprosto spokojená - podle mě splňuje všechny atributy slova něžnost! I když je olej v lahvičce o objemu 50 ml, krásně vám vystačí na spoustu relaxačních chvilek, kdy se prostě natáhnete zavřete si oči a necháte se od přítele masírovat. Pokožka je po jeho použití hydratovaná a krásně jemná, opravdu si péči tohoto oleje užívám a nebojte se olej se krásně vstřebá a zanechá na pokožce jemný film, který ale není mastný, tak že byste si ušpinily oblečení. 
Moc bych chtěla Mylo poděkovat za poskytnutí tohoto oleje k vyzkoušení, protože jsem opět objevila, skvělý produkt z jejich dílničky. V Čechách tento olejíček můžete koupit třeba na NuSpring, Krásná každý den anebo na Blueberry Hill.


CO ŘÍKÁTE NA OLEJÍČEK? 


2 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...