úterý 15. května 2018

Ziaja: Krém na ruce s kozím mlékem

Krásný den holky! I když je u nás dnes šedivá obloha, tak mám dobrou náladu, protože se konečně vyčistil vzduch a lépe se dýchá. A tak jsem tady s novou recenzí. Zkoušely jste už nějaký produkt z Kozí řady od značky Ziaja? Já jsem si nedávno objednala Krém na ruce Ziaja z e-shopu Notino.cz a dnes bych vám ho chtěla ukázat. Z Kozí řady jsem měla ještě Krémové sprchové mléko, na které si můžete recenzi přečíst TADY. Mohlo by vás zajímat k čemu je vlastně kozí mléko dobré, protože se běžně v kosmetice nevyskytuje. Kozí mléko obsahuje proteiny, lipidy, uhlovoday a vitamin A a D. Stimuluje tvorbu elastanu a kolagenu, čímž zvyšuje pružnost pokožky a vyhlazuje drobné vrásky. Kozí mléko tedy oddaluje proces stárnutí a chrání pleť před působením volných radikálů. Mimo to pokožku vyživuje a hydratuje. No není to úžasné? Tak se jdeme mrknout na krém na ručky.
Krém na ruce s kozím mlékem je v bílém plastovém obalu o objemu 80 ml, což je množství tak akorát. K obalu mám jednu výtku, plast je tvrdší, takže až bude krému v nádobce méně bude podle mě problém s tím, jak ho pořádně dopotřebovat, ale poradím si. Běžně to u takových typů obalů dělám tak, že vrchní číst odřežu třeba nožem a prstem vymažu zbytky krému klidně na celé tělo místo tělového mléka.

 Tento "kozí" krém se výborně a rychle vsákne do pokožky rukou, takže si ho beru s sebou i do práce, kde stačí chviličku počkat a potom můžu hned zase klepat prsty do klávesnice aniž bych ji upatlala. Ruce jsou po použití heboučké a pěkně provoněné. Líbí se mi jak o ruce pečují a stačí je namazat ráno a do oběda jsou krásně heboučké a hydratované. Krém je určen hlavně pro suchou pokožku, což mě teď v posledních dnech docela trápí a je fakt, že po namazání rukou, vydrží hydratované opravdu dlouho. 

Mezi aktivní složky patří především kozí mléko, provitamin B5, který chrání svrchní pokožku a zabraňuje dehydrataci, vitamín A, který obnovuje svrchní pokožku, navrací pružnost a vitamin E, ten neutralizuje volné radikály, které jsou odpovědné za stárnutí pokožky, dokonce také vyhlazuje pleť.
Tento krém dokonce posiluje nehty a zabraňuje jejich třepení a lámání, což je jeho další veliké plus! Ani jsem nečekala, že bude krém tak dobrýa za sebe ho můžu opravdu doporučit. Až na ten obal teda, ale i s obalem si poradím. Jsem s ním opravdu moc spokojená, splňuje všechno, co od krému na ruce požaduji. Krém si můžete objednat třeba na Notino.cz, kde za něj zaplatíte 59 Kč, což je adekvátní cena. 

CO NA KRÉM ŘÍKÁTE? 
KTERÝ PRODUKT OD ZNAČKY ZIAJA BYSTE MI DOPORUČILY? 


3 komentáře:

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...