pondělí 2. dubna 2018

Balm Balm: Pleťová maska s ibiškem

Krásný den! Dnes bych vám ráda ukázala Pleťovou masku s ibiškem značky Balm Balm. Tento produkt jsem dostala na vyzkoušení z e-shopu Lucanatura.cz. Jsem moc ráda, že je značka Balm Balm na českém trhu čím dál známější a oblíbenější. Před rokem jsem o ní pomalu ani nevěděla a teď už na její produkty narážím docela často. Tato značka nabízí zajímavé výrobky, které spadají do kategorie přírodní kosmetika.
Pleťová maska s ibiškem je v plastovém bílém kelímku o objemu 40 g se šroubovacím víčkem a žlutou etiketou. Balení je jednoduché a praktické, nemám co bych mu vytkla. 
Pleťová maska Balm Balm je 100% organická a kombinuje v sobě prášek z hnědé rýže, okvětní lístky ibišku a esenciální olej z pelargonie. Je vhodná zejména pro hloubkové čištění pleti a také pro odstranění odumřelých buněk, které už na pokožce nejsou potřeba. Ibišek byl už v dávných dobách označován jako rostlinný botox a je také známý jako květina mládí. Posiluje pružnost pleti, vyhlazuje vrásky a obnovuje mladistvý tón pleti. 
Maska je suchá to znamená, že je potřeba ji před použitím smíchat s vodou. V suchém stavu je prášek bílý a po smíchání s vodou se barva mění na takovou lila, což je zajímavé. Dělám to tak, že dřevěným lízátkem (takové jako má doktorka, když se vám dívá do krku) naberu masky asi stejné množství jako se vejde do jedné čajové lžičky a smíchám ho s trochou vody, tak aby se vytvořila jemná kašička, kterou potom nanáším na pleť. Masku nechám na pleti působit zhruba 10 minut a potom ji trošku navlhčím a krouživými pohyby masíruji pleť, tak abych odstranila odumřelé buňky. Potom masku smyji vlažnou vodou a pleť dočistím pleťovou vodou a nanáším krém. Maska pokožku vůbec nedráždí, je jemná a pleť si chrochtá blahem, opravdu paráda! 
Cena Pleťové masky s ibiškem je 260,-, což mi přijde jako fajn cena. Ono totiž balení o objemu 40 g vydrží docela dlouho, masky není potřeba moc a taky ji používám vždy tak jednou maximálně dvakrát za týden.

CO NA MASKU ŘÍKÁTE? 


9 komentářů:

  1. Tyjo, takto v prášku vidím masku poprvé. Mně příjde zajímavá, značku teda vůbec neznám. Líbí se mi, že je dobrá na hloubkové čištění pleti, to potřebuju.Ted ještě něco na rozšířený pory, neznáš něco? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na rozšířené póry používám masky s černým uhlím nebo s jílem :).

      Vymazat
  2. Vypadá skvěle, od téhle značky jsem zatím nic nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej má v nabídce skvělé produkty :).

      Vymazat
  3. páni, ta vypadá skvěle. já zkoušela jen dekorativku
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  4. Fantastic post!

    Kisses ...

    Dilek .

    OdpovědětVymazat
  5. Líbí se mi, jak potom změní barvu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem na to hleděla, jak krásně změnila barvu :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...