čtvrtek 15. února 2018

Garnier: Nová řada deodorantů Mineral Protection


Krásný den přeji, dnes bych vám ráda ukázala novinku značky Garnier, kterou je nová řada deodorantů. Tyto novinky seženete hned ve dvou variantách, buď jako spreje nebo roll-ony. V nové řadě máte také na výběr ze dvou vůní. První varianta voní více květinově a druhá vůně je taková čistá. Takže si myslím, že si mezi nimi vyberete, já mám raději tu květinovou vůni.

Dodeoranty Garnier Mineral Protection mají ve složení přírodní absorpční minerál vulkanického původu - Mineralite. Deodoranty tedy účinně chrání pokožku před nadměrným pocením a zápachem. Nová řada obsahuje také extrakt z moringy, který zabraňuje vzniku nepříjemného zápachu a také přenosu na oblečení. Tyto deodoranty neobsahují parabeny ani alkohol, což je podle mě super!
Mohly jste si všimnout, že balení jsou si dost podobná. Liší se jen nepatrně a to tím, že jedna je více fialová a druhá je více do růžova. Ta fialová varianta je právě ta, co voní po květinách a ta růžová, to je vůně čistoty. Obě dvě vůně jsou jemné a určitě ne nijak intenzivní, takže se nemusíte bát, že by vůně deodorantu přebila vůni vašeho oblíbeného parfému. 
U sprejů velice oceňuji, že se dají zamknout, takže i když je hodíte do batohu nebo do kufru, tak se nemusíte bát, že by se samy zmáčkly. To jsem u deodorantů ještě neviděla a myslím, že je to super praktická vychytávka. A ty roll-ony jsou na cestování úplně super nezaberou moc místa a víčko je na šroubování. 
Já jsem si víc oblíbila spreje, ale mamka zase ráda používá ty kuličkové, takže se aspoň nehádáme a máme radost obě. Obě jsme se shodly na tom, že opravdu krásně voní, nezanechávají skvrny a plní, to co slibují. Tak jsem zvědavá, jak obstojí až bude venku větší teplo. Všechny čtyři produkty si můžete koupit na Notino.cz. Schválně mi napište, který deodorant používáte právě v těchto dnech :).

ZAUJALY VÁS TYTO DEODORANTY?


8 komentářů:

  1. Já zase nejraději používám tuhé antiperspiranty, ale ty ve spreji taky nemusí být špatné. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já myslím, že je právě super, že nabízí obě varianty.

      Vymazat
  2. Musím uznať že vyzerajú fajn. Momentállne používam tuhý aj keď mám väčšinou radšej tie v spreji 😉

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem kdysi růžový a byl super =)

    http://xoxoronnie.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Musím uznat, že mě vcelku i tyto deodoranty zaujaly :) mrknu na ně!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...