pondělí 26. února 2018

Caltha: Hřebíčkový krém

Krásný den! Dnes jsem si pro vás připravila povídání o přírodním krému, který je vhodný pro problematickou pleť. Jde o Hřebíčkový krém značky Caltha. 
Krém je tedy určen pro pleť se sklony k akné, různým zánětům a zaníceným pórům a také pro pokožku, která trpí ekzémy. Krém je v praktickém a hygienickém pumpičkové balení, stačí jednou zmáčknout a máte potřebné množství pro namazání obličeje i krku. Objem balení je 50 ml. Krém je lehoučký a opravdu rychle se vstřebává. Během minutky je pleť krásně jemná, hladká a matná. Nezanechává na pokožce mastný film. Pokožka je vyživená, zvláčněná a hydratovaná. 
Krém obsahuje rostlinné oleje v nejvyšší kvalitě, tak aby byly jeho účinky, co nejefektivnější. Ve složení najdete Sezamový olej, který je přímo určen na aknózní pleť. Pomáhá čistit póry a v případě jejich zanesení opět výrazně odbourává nečistoty. Sezamový olej pleť regeneruje a udržuje ji stále mladou. Dýňový olej je bohatý na přírodní zinek, výrazně regeneruje pokožku a pomáhá s její revitalizací. Je výborným pomocníkem na aknózní pleť. Olej má vynikající hojivé účinky a hodí se na ekzematickou pleť. Jojobový olej je ve skutečnosti kapalný vosk, a to velmi blahodárné povahy. Patří mezi nejcennější oleje vůbec. Pokožku výborně hydratuje a hojí problémové partie. Obsahuje vysoké procento vitaminu E. Olej udržuje pleť stále mladou a pomáhá vyhlazovat vrásky. Olej z meruňkových jader má úžasné hydratační účinky. Obsahuje vysoké procento vitaminu E, který je velkým pomocníkem v ochraně pleti proti poškození volnými kyslíkovými radikály. Je jedním z nejšetrnějších olejů v ošetření očního okolí. Aloe vera gel představuje nejsilnější hydratační složku a chrání pleť před volnými radikály. Skvalen je výtažek z oliv a má stejnou regenerační funkci jako lidské buňky. 
Dále obsahuje esenciální oleje hřebíček, levandule a tea tree. Hřebíček má silné protivirové, antibakteriální, antiseptické, protiplísňové a protizánětlivé účinky. Pomáhá při infekcích a při bolestech. Uvolňuje křeče a svalové napětí. Levandule působí hojivě. Má antiseptické, analgetické a protizánětlivé účinky. Pomáhá při ošetření zanícených ran, regeneruje kožní buňky a má omlazující účinky. Tea tree oil má výborné dezinfekční a hojivé účinky. Pro své silné dezinfekční účinky se proto hodí k ošetření různých kožních poranění.
Krém mojí pleti opravdu prospívá a navíc krásně voní po hřebíčku. Vůni hřebíčku mám moc ráda a ráda si hodím jen tak pár kousků hřebíčku do čaje na provonění. S krémem jsem moc spokojená a určitě ho můžu doporučit. Cena tohoto krému je 260 Kč a můžete si ho objednat na e-shopu Spabox.cz.

ZAUJAL VÁS TENTO KRÉM? 
UŽ JSTE NĚCO OD ZNAČKY CALTHA ZKOUŠELY?


6 komentářů:

  1. Od doby co je zima, jako pořádná, tak mám s pletí velké problémy a ať mažu čím mažu, ať to stojí kolik stojí, nezabírá nic, tak tohle je asi poslední možnost, kterou ještě zkusím :-)

    Ženou&Matkou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vyzkoušej nabízí i jiné krémy, určitě si vybereš ten pravý pro tebe :).

      Vymazat
  2. Značku nepoznám, krém mě sice zaujal, ale co mě vůbec nezaujalo je vůně. Vůni hřebíčku já opravdu nemusím. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Bohuzel pro mě byla vune tak silna, ze jsem krem nemohla pouzivat, a to mám vonave kremy rada...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...