pondělí 25. prosince 2017

Nivea: 1 minute urban detoxa mask + balzám z limitované edice Labello


Dnes pro vám mám recenzi na novou masku značky Nivea a také na balzám na rty ve třpytivém zeleném kabátku, který je z limitované kolekce Labello.
Maska se pyšní svojí bleskovou dobou působení - má se totiž nechat působit jen 1 minutku. Na masku jsem byla dost zvědavá, takže jsem se vrhla na zkoušení a hned po první aplikaci jsem byla mile potěšená. Maska obsahuje bílý jíl a výtažky z magnolie. Je určená pro všechny typy pleti. Použití je tedy rychlovka - pleť vyčistit - nanést masku - nechat působit 1 minutu - smýt masku z obličeje a je hotovo. Po použití mám pleť suchou a tak vždy použiji pečující krém anebo olejíček. Po použití je pleť vždy pěkně hladká, vyčištěná a na dotek jemná. Maska má jemně zelenou barvu a pokud jde o vůni, tak ta je osvěžující, jemná a pro mě velmi příjemná. Pokud jde o konzistenci, tak ta je "krémová" a obsahuje drobné peelingové částečky, které pleť pěkně prokrví a promasírují. Během kratičkého působení maska na obličeji nijak netáhne, nepálí, takže za mě super tip v péči o pleť. Maska je v tubě o objemu 75 ml. 
 Balzám na rty Labello z limitované edice
Pokud jste "straky" a přitahuje vás všechno, co se třpytí, potom byste si měly pořídit balzám na rty z limitované edice Labello, která se pyšní právě třpytivými obaly. Balzám o rty pečuje, chrání je a hydratuje. Vůně je jemná a nevtíravá. Po nanesení na rtech zanechá jemný film, který ale není nijak přehnaně mastný. Na rtech mi balzám vydrží, tak dvě hodinky anebo do jídla a pití. Limitka obsahuje hned šest barevných variant - růžová, stříbrná, červená, zelená, zlatá a žlutá. Třpytky jsou jen v balení, ale balzám na rty je bezbarvý a bez třpytek, což je fajn. 
 Oba produkty mě mile překvapily. Od balzámu na rty jsem nic jiného než skvělé účinky nečekala a maska mě překvapila, že se s mojí pletí skamarádila rychle a vyhovuje mi. Masku si můžete objednat třeba na Notino.cz za 105 Kč a balzám na rty koupíte za 54 Kč. 

CO ŘÍKÁTE NA NOVINKY?


14 komentářů:

  1. Masku od Nivei som ešte nevidela a to že ma pôsobiť len minutu je pre mňa novinka inak vyzera dobre:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak labello je asi klasika, ale ta maska me zaujala.. Treba na ni nekde narazim.. Ale porad si myslim, ze platynkove masky neprekona, ty mam v oblibe velmi..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě plátýnkové masky póry pořádně nezvládnou vyčistit, ale pro hydrataci a výživu jsou skvělé. Které máš nejraději:

      Vymazat
  3. Masku jsem ještě neměla a ten balzámek má nádherný obal. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Masku určitě vyzkoušej a balzám je klasika jen v hezčím kabátku :). Líp se hledá v kabelce :D.

      Vymazat
  4. Já myslím že Labelo je uvnitř pořád stejný produkt, jenom obal je vylepšený. Nicméně Lobelo považuji stále za ty lepší balzámy z drogerie a ráda se k nim vracím. Doufám že zůstanou pořád tak dobré.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Labelo je určitě pořád stejné, jen ten obal je stylový a myslím, že by se líbil třeba malým dětem :).

      Vymazat
  5. Jee ta maska vypadá opravdu skvěle :) Vůbec jsem nevěděla, ze nivea ma i takovéto masky :) Určitě se po ni mrknu v drogerii :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo taky jsem o tom nevěděla a je fakt dobrá, tak vyzkoušej!

      Vymazat
  6. Odpovědi
    1. Vyzkoušej byla bych zvědavá na tvoji recenzi :).

      Vymazat
  7. Tu masku ráda vyzkouším! Mám na ně úchylku, takže díky za tip. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nemáš za co, peněženka zase zapláče co? :D

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...