čtvrtek 31. srpna 2017

Manufaktura: Sedmikráskové lázně

Myslím, že českou přírodní kosmetiku Manufaktura znáte všechny. Dnes bych vám chtěla představit jejich Sedmikráskové pleťové lázně. Výrobky z téhle nádherné řady mají hned 7 úkolů - hydratovat, omlazovat, zpevňovat, regenerovat, zklidňovat, vyživovat a rozjasňovat. Tuto péči si může vaše pleť užít díky čtyřem produktům, které vám právě představím.
Napadlo vás někdy, že taková sedmikráska obsahuje nějaké prospěšné látky? Popravdě já jsem se se Sedmikráskovou kosmetikou setkala poprvé a nelituji. Sedmikrásky obsahují cenné látky, ovocné kyseliny, proteiny, aminokyseliny, antioxidační flavonoidy a spousty dalších prospěšných látek. Já jsem do teď jen sem tam zobla na zahradě nějakou tu Sedmikrásku anebo jsem si pár kvítků dala na salát jako jedlé ozdůbky. A teď jsem díky portálu Blogerky.cz mohla vyzkoušet tuhle jejich novou řadu, která obsahuje regenerační a výživný pleťový olejový elixír, peelingovou hydratační pleťovou masku, hydratační pleťový fluid a anti-aging sérum na okolí očí a rtů. 

Všechny čtyři produkty jsou v krásné dárkové kazetce s obrázky sedmikrásek. Myslím, že kazetka by udělala všem ženám radost a samotné obaly produktů jdou ruku v ruce s papírovou krabičkou. Balení je tedy vymazlené do posledních detailů.
Jak správně postupovat při pleťové proceduře? No jednoduše stačí projít postupně všechny čtyři kroky a pěkně si u toho relaxovat. 
1. Aplikuj hydratační peelingovou MASKU
2. Okolí očí a rtů ošetři za pomoci ANTI-AGING SÉRA
3. Nanes jemný hydratační podkladový FLUID
4. Na závěr vmasíruj pleťový olejový ELIXÍR


1. Peelingová hydratační maska se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou
Maska obsahuje jemná, ale přitom velmi účinná zrníčka, které jsou přírodní a to z bambusu. Zrníčka jsou malá a jemná, určitě pleť nepoškrábou! Maska obsahuje také bílý jíl, který působí uklidňujícím účinkem a díky tomu je maska vhodná i pro citlivou pleť. Já masku nanáším na obličej krouživými pohyby, aby odstranila odumřelé buňky, mastnotu, ale i nečistoty, které se na pleť během dne nachytají. Po nanesení nechám masku cca 5 minut působit. Během působení se o pokožku stará extrakt ze sedmikrásky, rebarbory a také kyselina hyaluoronová. Pleť vyživuje jojobový a mandlový olej a vitamín E. Po 5ti minutách, masku smývám opět krouživými pohyby, tak abych peeling využila na 100%. Po použití masky je pleť jemná, hydratovaná a na pohled i na dotek opravdu velmi hebká. Maska se doporučuje používat 1-2x týdně, ale já ji na svoji smíšenou pleť používám i 3x týdně a pokožka si nestěžuje naopak vypadá lépe :). 
2. Anti-aging sérum pro okolí očí, rtů se sedmikráskou, Q10 a kyselinou hyaluronovou
Totot sérum mě zaujalo už na první pohled a to samotným balením, které má zajímavé dávkování. Stačí zmáčknout membránu, která je na jednom konci a na kovový aplikátor se dostane tolik séra, kolik je zrovna potřeba. Kovový aplikátor mi přijde dost praktický, protože rovnou s ním se dá sérum krásně zapracovat do pokožky. Aplikátor příjemně chladí pokožku, což je velmi příjemné. Tento produkt používám na oční okolí, kde je pokožka jemná a vrásky se tam tvoří nejdříve. Při pravidelném používání jsem si všimla, že je pokožka kolem očí pevnější a nedělají se mi tmavé kruhy pod očima. Sérum můžete používat i na vrásky kolem rtů, ale ty ještě naštěstí nemám, takže to jsem nezkoušela. 
3. Hydratační pleťový fluid se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou
Tento fluid mi opravdu sedl a je tak lehký, že ho můžu klidně používat i pod makeup místo báze a to i teď během teplých dnů. Konzistence je opravdu lehoučká a pěkně rychle se do pleti vstřebává. Nejvíc se mi líbí, že nezanechává mastný pocit a pleť vůbec nezatěžuje. Pleť zvládne hydratovat na celý den. Podporuje elasticitu pleti, zanechává jí vláčnou a zabraňuje jejímu stárnutí. Líbí se mi také pumpičkový aplikátor, který je velmi praktický. Fluid obsahuje kyselinu hyalronovou, sedmikrásky, jojobový olej, mandlový olej, rebarboru, ovesný beta-glukan, mořské řasy a další látky. 
4. Exkluzivní regenerační a výživný pleťový olejový elixír
Tento pleťový olejíček se vážně moc povedl a jde o opravdový elixír! Má docela řídkou konzistenci a díky tomu se do pokožky opravdu rychle vstřebává a nezanechává mastný film. Jako další výhodu tohoto produktu vidím kapátkový aplikátor, kterým naberete potřebné množství a olejíčkem tak neplýtváte. Stačí ho opravdu troška, balení vydrží dlouho.Všimla jsem si, že při každodenní používání je pleť vypnutější, hebká a hydratovaná. Elixír obsahuje šípkový, jojobový, avokádový, makadamiový a slunečnicový olej, výtažky ze sedmikrásky a rozmarýnu koenzym Q10 a vitamín E.
ODKAZY
Peelingovou hydratační pleťovou masku se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou
Anti-aging sérum na okolí očí a rtů se sedmikráskou, Q10, kyselinou hyaluronovou
Hydratační pleťový fluid se sedmikráskou a kyselinou hyaluronovou
Dárkový sedmikráskový set Manufaktura


Pokud vás tato sada čtyř produktů zaujala, podívejte se i na další produkty značky Manufaktura, kde si určitě vybere každý. Produkty Manufaktura se mi moc líbí, protože jde o českou přírodní kosmetiku v krásných obalech a také protože netestují na zvířatech. Moc ráda chodím v Olomouci do obchůdku Manufaktura a obhlížím, co by se mi líbilo a často tam také nakupujeme dárky pro naše blízké. 

CO NA TYTO PRODUKTY ŘÍKÁTE?


7 komentářů:

  1. Výrobky mají moc hezký design. Celkově mě tato řada moc zaujala a určitě na ni mrknu v Manufaktuře.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadají skvěle a i balení je krásné:).

    www.windypinkstyle.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Taky se mi u této značky moc líbí obaly a celkově jsem s touhle kosmetikou velmi spokojená. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem zatím tolik produktů nezkoušela, ale ty co jsem zatím vyzkoušela tka mi sedly :).

      Vymazat
  4. Teda, no toto bych ráda zkusila. Nějaké produkty jsem už okoukávala v časopise, tak třeba se k nim i reálně dostanu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tohle zrovna nevím, zda by mi to vůbec vonělo. Ale obaly mají nádherné. :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...