čtvrtek 20. dubna 2017

Gabriella Salvete: Contouring palette

Konturování je stále oblíbenější formou líčení. Hrou světla a stínů můžete snadno zeštíhlit obličej, zvýraznit oči, lícní kosti, ale i zúžit nebo zkrátit nos, bradu či zvýraznit dekolt. Konturovací paletky jsou teď hitem. Já dnes mám pro vás článek o konturovací paletce značky Gabriella Salvete. Tuto paletku jste už mohly vidět v několika recenzích u jiných blogerek a já jsem se ji tedy rozhodla taky vyzkoušet na vlastní kůži a ráda bych se s vámi podělila o svoje dojmy.
Paletka má klasický plastový obal, který vypadá bytelně. Obal má černou barvu a průhledné víčko. Je pěkný a skladný. Celkově ho hodnotím pozitivně a oceňuji, že jde docela snadno otevřít a nelámu si u otevírání nehty. Balení je o hmotnosti 15 g a celkově se paletka pěkně vejde do ruky. Je menší a vejde se v pohodě i do kabelky. Pokud si ji vezmete s sebou na cesty určitě ji můžete použít i jako jemné oční stíny. 
V paletce je bronzer, rozjasňovač a tvářenka pudrové, jemně mleté konzistence. Bronzer je jako jediný matný zbytek se třpytí. 
Bronzer je pigmentovaný průměrně, dá se pěkně vrstvit a myslím, že odstín bude sedět světlým i tmavým typům, jde o neutrální odstín. Slouží ke zvýraznění lícních kostí, čímž docílíte užšího obličeje. Obecně si při konturování musíte v první řadě určit, jaký máte tvar obličeje (kulatý, podlouhlý, oválný nebo čtvercový), a na základě toho si rozvrhnout, jaké kontury potřebují zvýraznit a naopak které potlačit. Co pak pomocí konturování ztmavíte ustupuje do pozadí a světlé a rozjasněné části naopak vystupují vpřed.

Rozjasňovač, který má lehce narůžovělý odstín, je opravdu dobře pigmentovaný a třpytí se. Mohlo by se zdát, že jde o bílý odstín, ale jde trochu do béžova. Myslím, že dokonale podtrhne a rozjasní jednoduché denní, ale i výraznější večerní líčení. 
Tvářenka má takový zdravý růžový odstín se zlatavými odlesky a nanáším ji nad bronzer. Myslím, že tvářenka je na této paletce to nejlepší a dokonale pleť rozveselí a dodá pleti zdravý svěží vzhled. 
Trochu mi chybí ve víčku zrcátko ale pokud se líčíte doma není třeba. Pak mi ještě trochu vadí, že docela práší a musí se s ní tedy pracovat opatrně. Zvykla jsem si pracovat s ní s citem a moc jsem si ji oblíbila. Má fakt skvělé odstíny, které mi sedly. Za tuto paletku zaplatíte 152 Kč a můžete ji koupit třeba na e-shopu Elnino.cz

CO NA NI ŘÍKÁTE? 
UŽ JSTE JI VYZKOUŠELY?


12 komentářů:

  1. Tyhle paletky mám ráda, už dlouho používám od Oriflame. Má právě to zmiňované zrcátko. Jinak předpokládám podobnou kvalitu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na tu od Oriflame určitě mrknu zrovna včera jsem dělala objednávku :)

      Vymazat
  2. ešte som ich nedržala v ruke, ale mám podobné z Oriflame :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ju doma a tie farby sú super. Dokonca neskutočne krásne vonia. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  4. Myslím, že by mi ty odstíny taky sedly :). Já mám pudr od GS a zprvu taky hodně prášil, ale musím říct, že čím déle ho používám, tak už skoro nepráší, což mě těší

    OdpovědětVymazat
  5. Tato paletka se mi hodně zalíbila :) Nestojí ani moc. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Na paletku jsem koukala v drogerii a taky se mi moc líbila,ale jestli práší, tak nevím, jestli bych s ní byla kamarádka :-/

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, bohužel se mi z té paletky udělaly vyrážky. Konkrétně v místech, kde jsem nanášela bronzer. Tak pozor.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...