pátek 7. dubna 2017

Essence: Paletka na obočí

Krásné obočí nám orámuje tvář a zvýrazní naše oči. V dnešním článku vám ukážu produkt, se kterým jsem se dlouho nemohla skamarádit, ale přece jen jsem k němu nakonec cestičku našla i přes nějaké těžkosti. Je jím Sada na úpravu obočí značky Essence.
Essence Eyebrow set najdete v drogeriích hned ve dvou variantách - tmavší (01 natural brunette style) a o něco světlejší, vhodný pro světlovlásky (02 natural blonde style). Já jsem hnědovlasá, takže jsem sáhla sáhla po té tmavší variantě. Sada obsahuje stíny na obočí ve dvou odstínech, štěteček, návod a tři šablonky jako pomocníky k vykreslení různého tvaru obočí. 
Balení téhle sady je podle mě docela nepraktické. Na pohled vypadá moc hezky. Jde o takové plastové pouzdro které se vysouvá z boku a samotné stíny jsou jen uloženy v tenké plastové podložce, která se velmi špatně drží v ruce. Pak nastává problém pokud chcete do pouzdra jeho obsah zase vrátit. Obal pak prostě nejde zavřít. Takže mám většinou podložku se stíny volně na toaletce a do pouzdra ji schovávám jen výjimečně. 
Pigmentace stínů na obočí mi přijde průměrná, ale vzhledem k ceně dostačující. Když do stínů zajedu štětečkem, tak trochu práší, musí se s nimi tedy pracovat opatrně. Obočí dobře zvýrazní a vydrží celý den, někdy ho ještě zafixuji bezbarvým gelem aby hezky drželo tvar. 
Moc nerozumím tomu proč jsou v sadě dvě pudrové barvy, myslím, že by úplně stačil jeden odstín, ale třeba je to proto, abyste si ji mohly půjčovat se sestrou, které bude sedět druhý odstín. To si dělám legraci. Dva odstíny se dají na obočí pěkně kombinovat, pokud chcete stínovat. Já každopádně využívám jen jeden z nich a to ten tmavší a nanáším ho opatrně, tak aby bylo obočí vykresleno rovnoměrně. 
Aplikátor, který je u stínů přiložený je docela prima, ale já většinou používám jiný štěteček, na který jsem už zvyklá. Ale myslím, že v nejhorším případě je použitelný i tento. Šablony, které byly přiloženy v sadě jsou na různé velikosti obočí já je ale nepoužívám. Jsou asi dobré spíš pro začátečnice, které ještě svůj tvar obočí hledají.
Za cenu asi 60 Kč je to docela dobrý produkt a svou službu udělá. Tento set koupíte určitě v každé drogerii, kde je stojan Essence. Nejlepší cenu této paletky najdete na Srovname.cz.

MÁTE NĚJAKÉ ZKUŠENOSTI S TOUTO SADOU? 
ČÍM SI OBOČÍ UPRAVUJETE VY? 


32 komentářů:

  1. Tohle je dobrý produkt, používali jsme to na praxi a spokojenost :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No hlavně je levný a splní, co se po něm chce :).

      Vymazat
  2. Ten obal je opravdu zvláštní. Taky bych využívala jen ten tmavší odstín. Já na obočí používám tužku od této značky, která je moc fajn a taky vydrží po celý den. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Obal je naprd, ale jinak je to super sada, možná až vypoužívám stín, který mi vyhovuje, tak ji dám mamce té by zase seděl ten druhý :).

      Vymazat
  3. Pěkné, líbí se mi jeho maličkost, že je v pohodě přenosný. Já si obočí upravuji obyč stínem z nude paletky, konkrétně od W7. Do budoucna bych si ale ráda pořídila takovýto set. Se svým obočím jsem spokojená, takže ho nijak příliš nedokresluji, pouze zvýrazním. Šablonky jsem nikdy nepotřebovala, myslím si že se hodí pro ty kterým roste obočí hůř nebo je nepravidelné.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja už nejaký čas používam tiene na obočie. Skušala som aj tieto, boli fajn, no ten štetček a šablony podla mna nepoužitelne. Ale farba ok.
    Momentálne už dlho používam takýto set od Avonu, kde je len jeden odtien, ale ešte aj gél na zafixovanie. Sice tiež je k tomu malý nepoužitelný aplikátor, no ja používam vlastný iný.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ten štěteček občas použiju, pak ho někam dám nemůžu ho najít a až ho najdu tak ho zas použiju, takže tak různě :D

      Vymazat
  5. Tiež ho používam a mám ho veľmi rada.

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  6. Toto vyzerá super, keď sa mi minie tá čo mám doma, určite siahnem po tejto, lákajú ma aj tie šablóny:)
    http://thenoela.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  7. zrovna se po nějakém produktu na obočí poohlížím, díky za tip! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš za co budou to mít v každé drogérce :).

      Vymazat
  8. Já si paletky na obočí nepořizuji :) Vždycky si vezmu nějaký hnědý stín z paletky a využiju ten :)
    Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  9. Ja som túto paletku mala, ale už som ju poslala do "dôchodku. Balenie mi prišlo nepraktické, a aj keď som ju mala dosť dlhé dobu, tak som si ju nejako extra nezamilovala :/

    Ardnaxela

    OdpovědětVymazat
  10. Tento set mám taky a vždycky ráno mě dokáže přesně naštvat ta plastová věc ve které jsou stíny. A jsem sice brutenka, ale používám ten světlejší stín a nevypadá to blbě! Takže ono záleží i na odstínu kůže, obočí atd. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu plastovou věc nepoužívám, mám stíny pořád vytažené :D

      Vymazat
  11. Ja som teraz vymenila ceruzku na obočie za tiene a používam klasický očný tieň z paletky Nudes od Maybelline a som spokojná :) Mala som aj set z oriflame, ale ten mi nejako extra nevyhovoval. Nebol zlý, ale klasický očný tieň mi sadol viac.
    Aj táto sada vyzerá zaujímavo, páčia sa mi aj odtiene :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky někdy použiju klasický stín z paletky, kterou mám zrovna v ruce :).

      Vymazat
  12. Já mám nějak odpor k produktům od Essence už jen kvůli tomu, že je to od Essence. :D Nikdy mi jejich produkty nesedly a vždy mě akorát zklamaly.. Takže bych do paletky asi nešla, ale chtěla jsem si přečíst aspoň recenzi.
    btw tou poznámkou o tom, proč tam jsou 2 odstíny, jsi mě vážně pobavila, protože jsem si vzpomněla, jak jsem si jako mladší pořád od sestry něco půjčovala :D
    vanilková Cath

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč máš ke značce odpor? Já ji mám docela ráda, hlavně jejich laky na nehty jsou super!

      Vymazat
  13. Přesně tohle na obočí používám taky. Odstínově mi sedí bezvadně a celkově mám produkt velmi ráda. Jediné zbytečné mi přijdou ty šablony ale určitě ho nemám naposledy :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo šablony mi přijdou taky na nic, ale někdo je určitě využije

      Vymazat
  14. Tuto sadu jsem v drogerkách sice viděla, ale nemám ji. Používám stíny od Makeup Revolution London a musím se přiznat, že si také vystačím s jedním odstínem :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No přesně ještě abych si stínovala obočí, abych použila oba stíny :).

      Vymazat
  15. já si obočí dělám jen stíny. Především světle šedým.. :-) Teď používám paeltku Freedom, ale předtím jsem zvládla udělat slušnou díru do paletky collection na obočí.

    OdpovědětVymazat
  16. Já si nechávám obočí pravidelně upravovat v Benefit Brow Baru v Sephoře (maximální spokojenost) a na úpravu pak doma používám jen od Essence Make my brow.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to zní super, ale v Olomouci bohužel zatím Sephora není :/

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...