pátek 17. března 2017

Garnier: Zkrášlující suchý olej

Blahodárné působení olejů na hydrataci pokožky znali už naši dávní předkové. Dnes nám obchody nabízejí řadu suchých olejů, které slibují hýčkání od vlasů až po paty. Já jsem napřed s vyzkoušením oleje váhala, nechtěla jsem být celá umaštěná, ale pak jsem zjistila, že suché kosmetické oleje se vlastně hned vstřebávají a nezanechávají nepříjemnou mastnotu, takže jsou vhodné i pro mastnou pleť. Rozhodla jsem se vyzkoušet Zkrášlující suchý olej od Garnier, který jsem kupovala na Notino.cz.
Olej je v elegantní plastové lahvičce, která je má krásné zaoblené tvary a taky praktický rozprašovací aplikátor. Celý vypadá jako velká kapka medu. Balení je o objemu 150 ml, což je akorát, protože oleje stačí použít opravdu trošku a spíš jde o to krásně ho po pokožce rozetřít. 
Já si olej vždy šplíchnu napřed do dlaně, tak aby ani kapička nepadla na zmar a neskončila třeba na podlaze no a potom už ho jemně roztírám po pokožce celého těla. Ale můžete si ho taky rovnou stříknout na místa, která potřebujete hydratovat a pak rozetřít. Olej opravdu nádherně voní. Do pokožky se rychle vstřebá a vytvoří opravdu sametový hebký efekt. 
Ve složení najdete kombinaci arganového, makadamiovéjo, mandlového a růžového oleje, které jsou naprosto luxusní pro péči o krásu celého těla.. Toto složení umí s pokožkou opravdové divy. Krásně ji rozzáří, poskytne jí intenzivní hydrataci a zanechá ji dokonale hebkou a pružnou. Tento produkt je vhodný pro všechny typy pokožky, ale myslím, že nejvíc ho ocení suchá pokožka. Tělové olejové přípravky jsou čím dál tím víc oblíbené díky tomu, že se příjemně se nanáší, hezky voní a i tu nejsušší pokožku bleskově hydratují. Já už se těším na léto, kdy tyhle oleje používám nejraději. 
Za sebe ho můžu opravdu doporučit! Zkrášlující tělový olej Garnier koupíte za 159 Kč, což je podle mě fajn cena. Pokud budete chtít na nákupu ještě trošku ušetřit, tak se zaregistrujte na Tipli.cz a dostanete až 4,8 % z nákupu zpět. Jak Tilp funguje si přečtěte ZDE.

UŽ JSTE TENTO OLEJ ZKOUŠELY? 
POUŽÍVÁTE SUCHÉ OLEJE NEBO SPÍŠ KRÉMY?


9 komentářů:

  1. Líbí se mi jak hezky máš popsaný produkt ve článku :-) Dneska mám v plánu navštívit drogerii takže se na něj určitě podívám ^_^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé moc děkuji to jsem ráda, že se ti recenze líbí. Já se dnes taky chystám obejít drogerie a chtěla bych udělat i objednávku na Notino.cz, tak jsem zvědavá, co ulovím :D.

      Vymazat
  2. Já používám spíše krémy, ale je fakt, že poslední dobou jsem i na jejich používání moc líná :D

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já je právě teď používám dvakrát za den a moc mě to baví :)

      Vymazat
  3. Přímo tento olej jsem nezkoušela, mám ale od samé značky olejček na vlasy :) Já celkově pooužívám oleje jen na vlasy, tedy kokosový občas i na pleť, ale na celý tělo by mne to fakt nebavilo, nesnáším to čekání, než se to vstřebá :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  4. Suchý olej jsem zatím neměla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja ho mám a som s ním spokojná :) Páči sa mi, že ak si ho večer po sprche dám, tak ešte aj ráno cítim jeho vôňu :)
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...