středa 15. února 2017

Oriflame: Krém na ruce a mýdlo La Praline


Krásný den! Dnes jsem si pro vás připravila tip voňavé produkty z katalogu Oriflame. V kampani 2/2017 se objevil krém a mýdlo z limitované kolekce La Praline. Pokud jste stejně jako já milovnicemi sladkých voňavých krémů, tak je to určitě něco pro vás.

Krém na ruce La Praline (kód 32846) je v moc pěkném plastovém obalu. Kombinace růžové a mint barvičky, ve mě evokuje jaro. Tuba má objem 75 ml, což je běžná velikost krémů na ruce. Takže za obal má krém palec nahoru! Jediné co mi na obalu vadí, tak je šroubovací víčko. Když si ruce namažu krémem, tak mám ruce přece jen chvilku mastné a i zašroubovat víčko je někdy nadlidský úkol. Raději mám klasická zalupávací víčka, u kterých se mi nestane, že by mi víčko vypadlo z ruky a já ho honila po pokoji. Ale zase má šroubování své výhody, protože vám s jistotou krém nevyteče do kabelky. No takže má to svoje pro i proti. 
Určitě vás bude zajímat vůně. Tak ta mi připomíná vůni, kterou ucítím, když otevřu bonboniéru plnou bonbonků. Cítím z ní sladkou vůni nugátu a karamelek. (Mamce třeba vůbec nevoní :D). Krém má střední konzistenci, díky příjemné tekutější konzistenci se do pokožky rychle vstřebá a nezanechává na ní mastný film. Krém je opravdu lehký. Pokožku docela dobře hydratuje, jen škoda, že ne na dlouho. Brzy je potřeba ručky namazat znovu. Po namazání jsou ruce heboučké a provoněné. Pokud ale nemáte rády opravdu sladkou vůni krémů anebo máte ruce opravdu hodně suché, tak si raději vyberte nějaký jiný výživnější krém.
Mýdlo La Praline (kód 32847) bylo v plastovém sáčku a hned po otevření mi připomínalo karamelový bonbon. Mýdlo má 75 g, což je docela dost. Mýdlo má oválný tvar, takže se pěkně vejde do dlaně. Vůně je stejná jako u krému, ale přijde mi o dost intenzivnější. Naštěstí po umytí rukou vůně ztratí na intenzitě a změní se na příjemnou lehkou slaďoučkou vůni. Mýdlo používám jen na ruce a musím říct, že nevysušuje. Škoda, že se sladká vůně s pokožky vytratí třeba už po 10ti minutách.


Krém i mýdlo byly v katalogu jako sada (nutně jsem ji musela mýt) jen za 59 Kč (no nekup to) snad budou tyto produkty i v dalších katalozích.

MÁTE RÁDY SLADKÉ VŮNĚ V KOSMETICE?


16 komentářů:

  1. Tyto výrobky se mi moc líbí! Musí krásně vonět :) Mám moc ráda sladké vůně :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chybí mi práce u Oriflame... nic jsem si sice nevydělala, ale tyhle krémíky mi za to stály:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A proč už u nich nepracuješ? U nás doma má mamka udělaný účet, ale objednáváme si jen s mamkou :).

      Vymazat
  3. Tuto řadu jsem tam viděla, ale nakonec jsem si řekla, že ji nepotřebuji :D
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  4. Sladká, skoro až cukrátková vůně v kosmetice mi nejenže nevadí, ale mám ji moc ráda! Zvlášť, když se značce povede trefit cosi tak věrohodného, že má člověk chuť kosmetiku snad i sníst :-D
    Jo a taky mě nebaví šroubovací víčka u krémů na ruce - lepší jsou praktičtější "klapky". A to tuhé mýdlo bych si asi dala do skříně mezi oblečení! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já si teď krém beru do práce a když si po obědě namažu ruce, tak je to místo zákusku :D

      Vymazat
  5. mala som ten krém a mne napríklad tiež nevoňal,ako tvojej mamine :) bol na mňa až príliš presladený :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Taky je mám doma, za tu cenu se prostě nedalo odolat. :-D
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Mydielko mám doma a ešte som sa ho neodhodlala otvoriť. Vyzerá po tvojej recenzii ale veľmi lákavo :) Možno si ho nechám a možno pôjde d giveaway :)

    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...