neděle 12. února 2017

Nákupy: Rosewholesale #2

Ještě jsem si pro vás na dnešek připravila moje nejnovější nákupy na Rosewholesale.com. Tentokrát jsem objednávala šatičky, šperky a taky plavky, protože než se nadějeme je tady přece léto. Já už se teda nemůžu jara a léta dočkat. Už mě nebaví se navlíkat jako cibule. Taky je mi pořád zima a nejraději bych byla celé dny zalezlá doma a ani nevystrkovala nos. Už se těším až se oteplí a budu chodit na procházky do přírody, pracovat na zahrádce a jezdit na kole a na výlety. No nic nebudu si stěžovat, že je mi zima a jdeme na moji objednávku.

Černobílé šaty mi vybral Honza. Já jsem je měla v hledáčku už delší dobu, ale pořád jsem nevěděla jestli je objednat nebo ne, ale pak jsem to riskla a musím říct, že vypadají opravdu moc pěkně a dělají mi radost.

 Černé plesové šaty se mi moc líbily na slečně na obrázku, ale bohužel mě nesluší, takže je nejspíš za nějakou tu kačku prodám. Jinak vypadají hezky. Stejně jako na fotce i materiál je super.

Bílé zdobené šaty mají prima střih. Mám už doma stejné v růžové barvě, takže jsem věděla, že mi budou sedět. Budou super na léto. Jsou světlé a mají na sobě jemný květinový vzorček.
A taky už jsem začala pomalu snít o dokonalé postavě na léto a tak jsem si v zápalu nadšení objednala jedny krásné plavečky. Plavky mají zlatou podšívku a na ní černou kostkovanou "síťku". Fotku v nich dávat nebudu možná až v létě, až budu se svojí postavou spokojená. Teď jsem v režimu hubnutí a ráda bych dolů tak 6 kilo. No už aby bylo pěkně a dalo se víc hýbat venku, doma mě to moc nebaví.
Nakonec jsem opět přihodila nějaké šperky, konkrétně další trojúhelníkový zlatý náramek, který vypadá na ruce fakt moc pěkně protože není s kamínky, tak se nemusím bát, že by vypadávaly. Dalším šperkem jsou náušnice "pecky", které jsou ve tvaru kosočtverce a jsou to takové pyramidky. Velikost je akorát a nejsou vůbec těžké, takže mě z nich nebolí uši. Oba šperky určitě vynosím vypadají fakt dobře.
Celkově jsem se všemi věcmi spokojená. Vypadají stejně jako na obrázcích na webu. Jediné, co mi nesedlo, tak jsou ty první šatičky, ale tak to je mojí postavou, prostě mi takový střih nesluší. Ale jsou fakt pěkné, takže se nebojím, že by se jich někdo neujal.

TAK CO NA MOJI OBJEDNÁVKU ŘÍKÁTE? 


8 komentářů:

  1. Moc hezké věci sis pořídila, hlavně ty první šaty jsou krásné.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Najviac sa mi páči náramok a plavky. Uvažujem, že tento rok by som si aj ja objednala nejaké nové :P
    World of Nicol | Narodeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  3. Pořídila sis pěkné kousky, hlavně ty první šaty vypadají super :) jinak taky se nemůžu dočkat až se oteplí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné plavky! objednávka se mi moc líbí! určitě se tam na něco juknu BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  5. No šaty jsou krásné, ale ty plavky vypadají taky velmi dobře. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Plavky a náramok sa mi veľmi páčia, skvelý výber. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na súťaž:
    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíce mě zaujaly plavky, jsou moc hezké. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...