pondělí 20. února 2017

Musk: Ten pravý, Pan božský

Dnes pro vás mám tip na dvě super mýdla, která jsem kupovala Honzovi, protože si nějaká taková mýdla moc přál. Mýdla jsem vybírala na e-shopu Krásná každý den, kde jich najdete opravdu hodně. Vybrala jsem nakonec hned dvě od slovenské značky Musk. Mýdla se jmenují "Ten pravý" a "Pán božský".

Obě mýdla byla v pěkných papírových krabičkách, na kterých najdete všechny potřebné informace. Obě jsou určena přímo pro pány, ale přiznám se, že po nich taky občas sáhnu, protože mi taky voní. A to spíš chlapi nechtějí používat nic převoněného nebo něco co je určeno pro ženy. Mýdla mají obdélníkový hranatý tvar, raději bych možná brala zaoblený tvar, který by se lépe držel v ruce, ale po několika umytích už jsou hrany pěkně zaoblené a s mýdlem se pracuje opravdu dobře. Velikost je vždy 100 g ± 5g.
TEN PRAVÝ
Je přírodní mýdlo se včelím voskem a s bylinkovou vůní. Cítím z něj takovou zemitou vůni s trochou máty peprné. Musím říct, že mi moc pěkně voní. Mýdlo je moc pěkné i na pohled. Jde o kombinaci takové krémové barvičky přírodního mýdla a mýdla s černým uhlím v černé barvě. Moc se mi líbí, že je mýdlo vyrobené ručně a v jeho složení najdete kombinaci olivového, kokosového a ricinového oleje. Je obohaceno o včelí vosk a díky tomu je tedy vhodné i pro citlivou pokožku. Mýdlo vytvoří docela slušnou pěnovou emulzi se kterou se pěkně pracuje. Mýdlo pokožku krásně vyčistí a líbí se mi, že ji nijak nevysušuje. 
PÁN BOŽSKÝ
Toto mýdlo je také se včelím voskem a voní krásně po mátě peprné. Vůně mi hodně připomíná zemitou vůni uhlíkového mýdla od značky Mylo nebo Soaphoria. Toto mýdlo je vyrobené ze směsi olivového, kokosového a ricinového oleje. Opět je vhodné i pro citlivou pokožku, kterou čistí a hydratuje. U tohoto mýdla se mi moc líbí barevný design. Je tvořen rovnou třemi barevnými vrstvami - černou, červenou a zelenou. 
V poslední době se u nás doma objevilo hned několik přírodních mýdel a máme trošku problém se skladováním, mýdla by se totiž měla po použití nechat uschnout a neměla by přicházet do kontaktu s vodou, aby se nerozmáčela. To znamená, že pro ně musíme vymyslet nějaké pelíšky, kam je dáme uschnout a kde budou čekat na další použití. Pokud by vás zajímala recenze na několik dalších mýdel značky Musk, tak si o nich přečtěte ZDE

TAKY POUŽÍVÁTE PODOBNÁ MÝDLA?


9 komentářů:

  1. Mydlá vyzerajú super. Ja nie som veľmi na mydlá, ale ten môj ich zbožňuje. Možno mu podobné zoženiem. :-)

    GIVEAWAY o dva balíčky kozmetiky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem byla dřív k mýdlům docela skeptická, ale už je používám akždý den a jsem moc spokojená :).

      Vymazat
  2. Hrozně se mi líbí vzhled mýdel. Taky jedno mám z biobeauty krabičky, ale bohužel levandulové. Tuto vůni zrovna moc nemusím.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ta mýdla musejí být super a moc se mi líbí ty obaly a hlavně to, že jsou přírodní. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Já nějak tuhá mýdla používat neumím :D Ale tyhle mě nalákaly už jenom tím super obalem a celekovým vzhledem.

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. Mýdla vypadají i vzhledově hodně pěkně. Mám tip na dárek pro přítele! :) Díky...

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovědětVymazat
  6. Pán Božský má nádhernou barevnou strukturu. Mám moc ráda přírodní mýdla, mám doma ještě kousek uhelného mýdla. V zimě ho moc nepoužívám protože rádo vysušuje. Ovšem na jaře, kdy se mi nehorázně začne mastit pleť je dobrým pomocníkem, perfektně zbaví černých teček a eliminuje akné.

    OdpovědětVymazat
  7. Na mydle Pán Božský mi vadilo, že veľmi púšťa farbu. Bolo od neho špinavé celé umývadlo. Pri mydle s čiernym uhlím od Soaphorie, ktoré je celé čierne sa to paradoxne nestávalo. Znovu by som Pána Božského určite nechcela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...