středa 31. srpna 2016

TianDe: Krém na celulitidu s olejem z chilli papriček


Bojujete s ďolíčky na zadku a na stehnech? Tak dneska bych vám chtěla ukázat krém, který jsem dostala na vyzkoušení v rámci spolupráce se slečnou/paní Zlatou, která prodává kosmetiku Tiande. Koukněte na její zajímavé FB stránky - ZDE. Pokud vás produkty zaujmou určitě dejte FB stránce LIKE. A pojďte si už přečíst o krému.Na testování mi byl doporučen krém na celulitidu s olejem z chili papriček. Bohužel po dlouhém období stresů před státnicemi (samé sladké, polotovary a rychlovky) se mi problémy s celulitidou na stehnech trochu vymkly kontrole. Moc jsem se nehýbala a jen jsem se učila a cpala se dobrotami abych uklidnila nervy. Teď musím zase zabrat a doufám, že co nevidět bude celulitida pryč a právě v boji s ní mi pomůže i tento krém. 
Krém je v moderní plastové tubě s moc hezkým designem laděným do červené barvy. Víčko je šroubovací. Co mi trošku nevyhovuje, tak to je větší otvor pro aplikaci krému. Konzistence krému není nijak hutná, takže pokud tubu zmáčknete musíte dát pozor, aby vám krému nevyjelo zbytečně moc. Ale už při druhém použití jsem věděla, že musím opatrně. Krém má světle oranžovou barvu, takovou paprikovou a parfemace je příjemná sladší a možná v ní trochu cítím i koření sladkou papriku :D. Krému je v tubě 100 g, což není moc, brala bych klidně i větší. Krém má zahřívací účinek, zlepšuje oběh krve, ničí tukovou tkáň a odstraňuje efekt pomerančové kůže. Zahřívací efekt můžu naprosto potvrdit! Po natření je pokožka ještě asi půl hodinky prohřátá a trošičku i pálí. Naštěstí nijak silnou pomerančovou kůží netrpím, takže účinek odstranění potvrdit nemůžu, ale musím říct, že už po dvou týdnech pravidelného používání je vidět pokožka pevnější a krásně hladká. Takže světe div se, ale tento krém funguje, taky se to odráží ve vyšší ceně. Teď už mám krém doma déle než měsíc a už jsem skoro na dně a musím říct, že je pleť krásně vypnutější a fakt mi pomohl, samozřejmě, že to chce i pohyb a dostatek čisté vody, aby byly výsledky vidět.
Popis prodejce:
Speciální krém proti celulitidě s olejem z chilli papriček zlepšuje a normalizuje metabolismus tuků a vody v kožních buňkách, aktivizuje krevní oběh, lymfatický tok a buněčný metabolismus, urychluje rozpad a odvedení tuků z buněk. Zabraňuje ukládání tuku a zmenšuje objem těla. Účinně tonizuje a zpevňuje pokožku, dělá ji hladkou a pružnou. Tento krém je vhodný už od 16ti let pro všechny oblasti těla, které jsou postižené celulitidou. 

Jak je to s použitím krému?
Jednoduše si do dlaně nanesu dostatečné množství, tak abych důkladně promazala danou oblast. Já tedy mažu stehna a zadek. Krém nanáším krouživými pohyby a masíruji tak dlouho dokud se krém nevstřebá a nebojte není to věčnost, za půl minutky je krém vstřebaný a pokožka pěkně hladká. Doporučuje se krém používat po teplé koupeli. Prodejce ještě radí zabalit problémové partie po nanesení do potravinářské fólie, že prý to zvýší účinky. Vyzkoušela jsem i toto a musím říct, že chvílemi mi přišlo, že asi uhořím, jak se pokožka zahřívala. Ale vydržela jsem a vyplatilo se. Doba působení je individuální, maximálně však 40 minut. Já jsem vždy nechávala cca půl hodinky.

!!Pozor!! 
Krém není vhodný pro používání při kuperóze nebo varikóze.
 Pokud by vás tento krém zaujal, tak ho seženete za 322 Kč - ZDE.

JAK S POMERANČOVOU KŮŽÍ BOJUJETE VY? 
CO ŘÍKÁTE NA TENTO PRODUKT?
UŽ JSTE SLYŠELY O ZNAČCE TIANDE?


7 komentářů:

  1. Musím říct, ře vypadá hodně dobře :) Ten by se mi chvílemi hodil :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je fakt super a musím říct, že jsou fakt poznat změny po krátké době.

      Vymazat
  2. Krém s čili papričkami? Tak to znie fakt zaujímavo! :D
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No je fakt, že pálí jako kdybych papričky jedla :D

      Vymazat
  3. Malinko celulitidu na stehnech mám a momentálně testuji asi 4 dny CelluBlue a nějaký krém z Oriflame. Tento vypadá moc fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak toto bych možná mohla vyzkoušet. Já mám s celulitidou problémy od porodu. Upřímně už jsem si na to ale celkem zvykla. Nad čím ale od porodu uvažuji je labioplastika. Pořád se nemůžu rozhodnout, ale asi na to nakonec půjdu. Co jsem se tak dívala, tak prý velice dobrý chirurg je tady tento.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...