středa 8. června 2016

Šetrný dvoufázový odličovač - Oligodermie

Dnes bych vám chtěla představit a Šetrný odličovač očního okolí od značky Oligodermie, který mi byl zaslán v rámci spolupráce od zdravi-krasa.cz. Samotná značka je pro mě naprostou novinkou, vůbec jsem ji neznala a jsem ráda, že jsem se s ní touto cestou mohla seznámit. 

Co je vlastně značka Oligodermie zač?
Jde o francouzskou kosmetiku, kterou založil Dr. Jean-Jacques Legrand. Tento pán otevřel v Paříži vůbec první kliniku estetické chirurgie na světě. Veškeré patenty a technologie pocházejí z vlastní laboratoře, což zajišťuje nejvyšší kvalitu. Značka v tomto roce slaví už své 40 narozeniny a to už je pěkné číslo!


Zpět k odličovači!
Odličovač obsahuje extrakt z broskví a chrpových květů. Odličovač je vhodný pro všechny typy pleti, takže ho můžeme používat s mamkou společně a nemusíme mít každá svůj. Zároveň obsahuje vitamíny B, C a E, které pomáhají pokožku zklidnit a revitalizovat. Takže spolehlivě odlíčí, ale i zjemní a zregeneruje, to je fajn no ne? 
Moje zkušenosti:
Odličovač si poradil i s voděodolnou řasenkou a vůbec mě neštípal v očích, takže za mě určitě dostává plný počet bodů. Už se mi kolikrát stalo, že jsem si koupila odličovač a po prvním použití jsem ho chtěla hodit do koše, protože to štípání a pálení, které po odlíčení následovalo bylo k nevydržení. Mám totiž dost citlivé oči a oční okolí. Mamka si taky lebedí, jak je odličování s ním snadné a jemné.

Před použitím je nutné tekutinu protřepat, aby se složky promíchaly. Na odlíčení vždy používám asi tři tampony jeden na tvář a dva na oči, každé oko zvlášť. Odličovače stačí na jedno odlíčení troška. Vždy odličovač nanesu na tamponek, ten přiložím k oku, nechám chvilku působit a pak jemně a šetrně setřu. Trošku jsem se bála, abych potom neměla mastný obličej, ale nic takového se nedělo. Krásně pokožku vyčistil a ta zůstala hebká a kolem očí zároveň ošetřená. 

+ neštípe v očích
+ skvěle odličuje
+ nezanechává mastný film
+ moc pěkné balení
- cena, ale myslím, že investovat do luxusu pro pleť se vyplatí

Odličovač je v jednoduché elegantní plastové lahvičce o obsahu 100 ml. Balení je menší a tedy vhodné i na cesty. Občas si jen tak sedím u telky a protřepávám odličovače, moc se mi líbí, jak se složky propojují a dělají bublinky :D. No takže i odbourává stres :D Za odličovač zaplatíte 499 Kč a koupíte ho zde.


UŽ JSTE O ZNAČCE SLYŠELY? 
ZAUJAL VÁS ODLIČOVAČ?


8 komentářů:

  1. Odličovač vyzerá perfektne! Keďže ma posledný čas veľa odličovačov na oči sklamalo, mám v pláne zainvestovať do drahšieho produktu, škoda, že tento je dostupný len na eshope.

    OdpovědětVymazat
  2. Mela jsem moznost vyzkouset z Oligodermie peeling a je luxusni💋💋💋

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
  3. vyzerá dobre, myslím, že všetky tieto dvojfázové sú šetrnejšie k očiam ako obyčajné :)
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  4. Značku som už zaznamenala, no neskúšala (:

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  5. Značku neznám, ale je mi i líto dát takovou cenu za odlicovac :D :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Super článok :) Produkty vyzerá dobre :)
    partofnicol.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...