úterý 28. června 2016

Okurková maska Freeman

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na další z masek od značky Freeman. Masky této značky jsem si v poslední době docela oblíbila a zkouším jednu po druhé. V tomto příspěvku se mrkneme na zoubek zelené okurkové masce, která je slupovací.

Popis prodejce:
Freeman Feeling Beautiful slupovací pleťová maska pro unavenou pleť vás okamžitě probudí k životu! Maska s šetrným složením účinně odstraňuje nečistoty, které způsobují hrubost pleti. Díky svěží okurce je i suchá a namáhaná pleť zvláčněná a hedvábně hebká na dotek. Heřmánek navíc zklidňuje a přispívá k hojení mdlé a podrážděné pleti, která je nyní svěží a hydratovaná. Freeman Feeling Beautiful slupovací pleťová maska pro unavenou pleť je obohacená o vitamín A, který pleť chrání před vnějšími škodlivými vlivy. Snadno se slupuje a příjemně voní po okurce.

Složení:
okurkový extrakt – zvláčňuje a zklidňuje, napomáhá udržovat vlhkost i ve velmi suché pleti
heřmánek – má zklidňující a hojivé účinky
vitamín A – chrání před poškozením sluncem a volnými radikály

Moje zkušenost:
Slupovací masky mám obecně moc ráda, protože jejich sundavání je jednoduché a rychlé. Ale s touto jsem tedy moc spokojená nebyla. Obal je pěkný, stejně jako u všech ostatních masek Freeman. Je zelený a jsou na něm kousky nakrájené okurky, takže hned při pohledu na obal vám je jasně, že maska bude obsahovat okurky :D. Vůně je příjemná, taková okurková a vlastně, jak voní okurka. Na zahradě už máme salátovky, tak doufám, že vy taky a můžete si jednu rozkrojit a přivonět, ať víte, jak maska voní. Konzistence masky je gelová, čirá a docela hutná. Na obličej jsem si masku nanesla hlavně na nos a na bradu, kde mám rozšířené póry a černé tečky :/. Maska je opravdu hutná, takže se mi neroztírala zrovna dobře. Má zasychat cca 10-15 minut. Nevím, co jsem dělala špatně, ale masku jsem na obličeji měla cca po 10ti minutách suchou, bohužel sloupnout mi pěkně nešla. Po pracnějším sundávání masky jsem měla pleť docela dost vysušenou a hned jsem musela nanášet vyživující a hydratační krém. Bohužel ani póry jsem nijak zvlášť stažené neměla a černé tečky zůstaly bohužel pořád stejně černé. Takže pro mě jsou účinky nulové, ale věřím, že s ní bude někdo spokojený, takže ji asi posunu dál. 

 Na značce Freeman je fajn, že má svoje masky vždy v menším balení, které si můžete koupit na zkoušku a až pak koupit větší balení. Plné balení okurkové masky má 150 ml a seženete ji v drogeriích nebo třeba na parfums.cz.


UŽ JSTE TUTO MASKU ZKOUŠELY? VYHOVOVALA VÁM?
KTEROU MASKU OD FREEMAN MÁTE NEJRADĚJI A DOPORUČILY BYSTE MI JI?
A JAKÁ JE VAŠE OBLÍBENÁ "SLUPOVAČKA"?



8 komentářů:

  1. Ahoj, skusala som ju a mne prave ze vyhovovala.. Tu je presne vidiet, ze nemame kazdy rovnaky typ pleti. Pracovalo sa mi s nou dobre, stacilo napnut pokozku a popukala z tvare a dala sa krasne na jeden tah stiahnut, vysusena som po nej ale nebola. Ano zaschina rychlo, davala som si po nej pak este peeling.

    http://beautyshopaholik.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Pekný článok o tejto som ešte nepočula. Ja veľmi masky nepoužívam, skor peelingy.

    NINAVE

    OdpovědětVymazat
  3. Masku jsem zkoušela ve vzorečku. Sloupnout mi šla dobře, ale bohužel nic s mou pletí neudělala, a proto jsem si nekoupila ve velkém balení.

    June Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
  4. Tuhle masku jsem si koupila asi už podruhý, možná i potřetí.. Je pravda, že žádnou výraznou změnu po použití nevidím, ale vždy mám pleť tak krásně zklidněnou, že už jenom kvůli tomuhle ji asi zařadím mezí své stálice :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  5. Tuhle masku miluju, taky mám ráda tu modrou :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  6. Mela jsem ji kdysi a byla spokojena, ale zas fakt, ze cerne tecky apod nemam. Urco bych chtela zkusit jeste jine masky teto znacky, ale to az dodelam svoje zelezne zasoby masek :D
    Giveaway / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  7. Už dlho som uvažovala nad kúpou a som rada, že som to nakoniec nespravila :) Chcela som aby mi najmä stiahla póry a zbavila ma čiernych bodiek... takže by to bola zbytočná investícia :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...