pátek 6. května 2016

Spotřebováno #2

Dneska jsem si pro vás připravila několik produktů u kterých jsem se v dubnu dostala až na dno, takže letí do koše! 

1. Odlakovač Avon
Tento odlakovač jsem si dřív hodně kupovala, ale potom mi začal nehty dost vysušovat. Tak jsem začala hledat nějakou náhradu. 

2. Odlakovač Ebelin
Odlakovač Ebelin jsem si dost oblíbila. Ani tolik nesmrdí, má takovou zajímavou parfemaci, ale nedoporučuji čichat přímo k odlakovači v lahvičce, mohla by se vám zamotat hlava :D. S odlakovačem se mi pracuje pěkně, nehty nevysušuje a poradí si se všemi laky.

3. Vyživující šampon na suché vlasy od Yves Rocher
Tento šampon jsem chtěla delší dobu zkusit, ale musím říct, že jsem s ním dvakrát spokojená nebyla. Parfemace byla sice příjemná, ale dost mi vysušoval pokožku hlavy. Takže jsem ráda, že už je vypotřebovaný. 

4. Regenerační šampon s arganovým olejem pro suché a roztřepené vlasy Balea
Tento šampon můžu doporučit. Stojí okolo 40 Kč, krásně voní a vlasy jsou po umytí heboučké. Mám ještě i kondicionér, ale většinou vždycky dřív dopotřebuju šampon a kondicionér mi ještě zůstane, takže o tom až příště. 

5. Sprchový gel s peelingem bio vanilka Yves Rocher
Opět jsem na dně u svého oblíbeného sprchového peelingového gelu s vůní vanilky od Yves Rocher. Ten můžu vřele doporučit. Krásně pokožku provoní.

6. Regenerační krém na den a noc Yves Rocher
A teď zase něco co mi moc nevyhovovalo. Jde o docela mastný a hutný krém. Má být pro všechny typy pleti, ale teda pro pleť, která se ráda masti bych ho nedoporučovala. Používala jsem ho jen v zimě, kdy se přece jen pokožka víc vysušuje. Vstřebával se pomalu a dlouho jsem cítila na pokožce mastný film. Mamka si ním potom mazala suché lokty, na ty je myslím super :D.


MÁTE NĚJAKOU ZKUŠENOST S TĚMITO PRODUKTY? 
A CO NAPOSLEDY (Z KOSMETIKY) LETĚLO DO KOŠE U VÁS?


18 komentářů:

  1. Ahoj, tak tentokrát neznám ani jeden z produktů, takže se možná trochu inspiruji. :)

    http://baby-mamalifestyle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Šampon od Dm značky Balea jsem měla a byla jsem s nim docela spokojená. :)

    www.dendyss.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. oba odlakovače som mala, ale bola som spokojná s obomi :) hoci je pravda, že pre nechty to nie je bohviečo :/

    www.beautiful-savage.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Sampony YR mam velice ráda :)

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. S odlakovačem na nehty od Ebelin jsem byla také moc spokojená :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem měla sprcháč s vanilkou, a ten byl naprosto božskej, a až se dostanu do obchodu, tak určitě koupím znova.

    OdpovědětVymazat
  7. Já používám šampón od YR ve verzi regenerační a musím říct, že je super. Co se týče peelingu, měla jsem jahodový a byl to nejhorší peeling jaký jsem kdy měla. Přijde mi to spíše jako sprcháč a jednou za čas se tam najde nějaká kulička. Když má výrobek v názvu peeling, očekávala bych i nějakou abrazivní schopnost, ale zde jsem se jí nedočkala.
    Můj blog: Veronique beauty

    OdpovědětVymazat
  8. Regenerační šampon Balea mám taky a jsem překvapená, jak je super, že vlasy hezky umyje a jsou už takový hladší, že bych ani nemusela použít kondicionér. Jsem s ním spokojená. Odlakovač z Avonu jsem měla taky, ale můj nejoblíbenější je mandlový z Rossmanna :)

    OdpovědětVymazat
  9. Jeeej, ten sprchový peelingový gel od YR musel božsky vonět.

    OdpovědětVymazat
  10. Skúsila som odlakovač z dm a tiež ho mám rada. :) Peelingový sprchový gél od Yves Rocher je tiež skvelý, mám rada variantu s vôňou malín aj keď je trochu príliš tekutý. :) Pekná recenzia. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu malinovou variantu si budu muset koupit, ať ji vyzkouším.

      Vymazat
  11. Já měla odlakovač od Ebelin. Byl sice fajn, ale potom jsem si velmi oblíbila odlakovače od Sally Hansen a už žádné jiné nepoužívám. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  12. ten šampón Balea som mala aj ja, a naozaj za tú cenu bol skvelý :) inšpirovala si ma Yves Rocher sprcháčom :) vyzerá zaujímavo
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten sprcháč určitě vyzkoušej taky není drahý a krásně voní!

      Vymazat
  13. Odlakovač ebelin používam aj ja, pomaly mi ale dochádza a mám v pláne vyskúšať odlakovač z Lidla. :-D Balea šampon alebo kondicioner som mala aj ja, už si presne nepamätám či šampon alebo kondicioner :D ale asi som bola celkom spokojná. Myslím, že za tie ceny sú balea produkty naozaj dobré. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky asi zase vyzkouším něco jiného :D taky jsem s produkty Balea spokojená. Většinou kupuju krémy, sprchové gely a šampony.

      Vymazat
  14. Ten Balea šampón je úplne úžasný, neverila som, že olejový šampón bude dobrý aj na moje mastné vlasy, ale tento je výborný, vlasy sa mi dokonca mastili omnoho pomalšie a tá božská sladká vôňa, úžasné. Kondicionér mám tiež, už druhé balenie opäť úžasná vecička, mala som aj olej, ktorý vonia asi najkrajšie z celého tohto radu, no moje vlasy skôr vysušoval ako vyživoval, takže s ním som až tak spokojná nebola.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...