čtvrtek 12. května 2016

Růžové lakování s top coatem od GS


Rimmel Salon PRO Kate 238 Angel wing 
Možná už tento lak budete znát, je ze starší řady od Rimmelu, ale pokud neznáte, tak si oněm něco málo přečtěte. Jde o lak z kolekce Salon Pro Kate Moss. Laky z této řady v sobě skrývají 5 kroků salónní manikúry: podkladový lak, barevný lak, vrchní lak s vysokým leskem a vrchní lak s gelovou vrstvou. Balení je moc povedené! Moderní a docela robustní skleněná lahvička o obsahu 12 ml (klasické Rimmel laky jsou jen 8 ml). Štěteček je pěkně široký, což je super praktické. Lak mi na nehtech vydrží klidně i 8  dní  bez jakýchkoli oděrek a odlupování. Lakovala jsem dvě vrstvy a lak vůbec neprosvítá, pěkně kryje. I když obsahuje i vrchní lak přetřela jsem ho ještě top coatem. S jeho schnutím jsem byla taky spokojená, dokonce se mi podařilo, prstem nikde nedrbnout, takže jsem lakovala napoprvé. Odstín 238 Angel wing je lak v krásném jarním světle růžovém odstínu.

Gabriella Salvete GLITTER Enamel 02 Songo 
Krásný top coat s milionem třpytek v barvách fialovo-vínové a růžové. Myslím, že tenhle lak skvěle doplňuje růžové nehtíky.  Parádní jarní lakování!
 


 


SNAD SE VÁM DNEŠNÍ LAKOVÁNÍ LÍBILO :)



10 komentářů:

  1. Krásny odtieň ružovej a s tými trblietkami to vyzerá super :)
    stylebymyself.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Růžové laky na nehty se mi moc líbí, ale neumím je nosit. Buď volím tmavě růžové odstíny nebo raději rudé nehty. Světlé barvy na nehtech jdou tak všeobecně mimo mě:) Ale musím říct, že máš fakt krásně nalakované drápky:)

    ...Instantní krása...

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné nehtíky. Laky od Rimmelu Kate ♥ miluju. :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Tieto laky od Rimmelu som milovala, ale žiaľ už ich nevyrábajú, no prišli s nejakými novými, tak hádam budú rovnako skvelé ako boli tieto. Presne ako píšeš, úžasne kryjú a majú skvelú výdrž.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná kombinace. Jednoduchá, ale pěkná! ☺

    Blogerka Klárka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...