úterý 29. března 2016

Dulcia Natural: Zinková mastička

Taky to určitě znáte, občas se někde vyklube nějaký nevzhledný pupínek, záděr, vyrážka nebo opar. Bohužel až na ty vyrážky se i já setkávám se všemi těmito problémy. Dneska pro vás mám tip na super výrobek, který dokáže účinně se všemi těmito problémy pokožky bojovat a urychlit tak její hojení.  Tuto mastičku mám doma už cca měsíc a musím říct, že během té doby jsem mohla skvěle otestovat jestli opravdu funguje, tak jak slibuje její popis. Jde o "zázračnou" zinkovou mastičku od slovenské značky Dulcia natural.

Po otevření malé plechové dózičky o obsahu 30 ml mi zavoněla příjemná parfemace s jemným nádechem zinku, levandule a čajovníku. Za vůni levandule a čajovníku můžou přírodní esenciální oleje, které najdete ve složení produktu. Mastičky stačí nanést na postižené místo opravdu trošku a je potřeba mastičku dobře rozetřít. Já jsem si pupínky nebo ten opar natírala hlavně na noc, protože zanechává na pleti bílý film, který je potřeba dobře rozmazat. Textura mastičky je opravdu lehká a nijak pokožku nezatěžuje. Rychlejšímu hojení pomáhá hlavně zinek v kombinaci s přírodními složkami. Mastička je vhodná pro velmi jemnou pokožku s problémy jako je akné, vyrážky, zapařeniny, opary, ale i jizvičky. 


TIP OD KRÁSNÁ KAŽDÝ DEN
Mastičku můžete využít i na natírání míst po holení, které jsou zpravidla zapálená. Nejčastěji v oblasti bikin nebo podpaží, teda místa, která mohou být podrážděná látkou z oblečení a zároveň se mohou potit, čímž vznikají podráždění, které mastička přímo zázračně zahojí.


Mastičku můžete zakoupit na e-shopu Krásná každý den na tomto odkaze za 229 Kč. E-shop můžu vřele doporučit, Míša, která ho spravuje je velmi milá, se vším poradí, pomůže a ještě vám balíček s kosmetikou krásně zabalí, dává si na péči o zákazníky opravdu záležet. Pokud by se vám zdála částka za mastičku příliš vysoká, tak se toho nebojte vydrží opravdu dlouho, protože její spotřeba je opravdu malá. 


Moje shrnutí
Jak na pupínky, tak na opar se mi mastička skvěle hodila. Bylo poznat, že po namazání pupínku, opravdu rychle mizel a hojil se, postižené místo nebylo, tak rudé a podrážděné. No a pokud jde o opary, ty se mi dělají vždy na spodním rtu, když mám oslabenou imunitu nebo jsem ve stresu. Takže první den ve škole v letním semestru byl opar opět na rtu, ale hned jsem začala mazat zinkovou mastičkou a světe div se za 4 dny bylo po oparu a to se s nimi normálně trápím klidně i 14 dnů. Mastička mě tedy přesvědčila o jejích zázračných účincích a až mi dojde, tak si ji určitě objednám znova. 

Moje hodnocení:
+ dá se využít na spoustu problémů
+ na jedno použití stačí malé množství
+ příjemná parfemace
+ přírodní složení
- zatím nic


MÁTE S TOUTO MASTIČKOU UŽ NĚJAKOU ZKUŠENOST? JAK SE VÁM LÍBÍ? CO JSTE OD DULCIA NATURAL ZKOUŠELY?


13 komentářů:

  1. Mastička vyzerá veľmi dobre, zišla by sa aj mne, so zinkom mám inak dobré skúsenosti. Zaujímalo by ma hlavne, ako mastička bojuje s vyrážkami po holení.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To ti bohužel neřeknu, protože na vyrážky po holení naštěstí netrpím, ale myslím, že i s vyrážkou by si mastička hravě poradila.

      Vymazat
  2. Tuto značku mám moc ráda a věřím, že dokáže zázraky. S touhle zinkovou mastičkou zkušenost nemám, ale velmi jsem si oblíbila jejich krém na oči, ruce i pleť. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Krém na oči zatím doma nemám, ale už je na cestě :)

      Vymazat
  3. Vypadá moc dobře :) Nikdy jsem o tom neslyšela :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvělá, určitě ji doporučuji všem, protože každý má čas od času nějaký kožní problém, se kterým mast zatočí během několika dnů.

      Vymazat
  4. Nádherné fotky. Urobila si naozaj skvelú recenziu :)
    Bibiána Navrátil's blog

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá recenze. :) Moc ráda čtu tvoje články. :)
    Annie

    Articleswithannie.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Značku neznám, ale na ty záděry a pupínky by se takový výrobek hodil.
    SimonetaBlog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, věřím, že nebudeš litovat.

      Vymazat
  7. ja si ešte pamätám ako som používala klasickú zinkovú masť, no nebolo to naj obdobie:))) Od Dulcie máme momentálne doma krém na oči a masku na problematickú pleť. Skvelé výrobky!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...