pondělí 25. března 2019

Purity Vision: Bio Kávový peeling

Peelingy to je moje! Miluji peelingy a ty pořádné, takové ty které pěkně poškrabou. Mám ráda, když mě po peelingu pokožka příjemně brní a je prokrvená a prohřátá a přesně to jsem čekala i od kávového peelingu Purity Vision, který jsem objevila na e-shopu Notino.cz.
Peeling je ve skleněné nádobce o hmotnosti 175 g se šroubovacím víčkem. Design nádobky je podobný jako u ostatních produktů značky Purity Vision a nemám mu co vytknout. Bio Kávový peeling je vhodný zejména pokud bojujete se striemi a celulitidou. Mými problémovými partiemi na které je tento peeling jako dělaný jsou stehna a zadek. 
Když jsem peeling fotila přišel mi dost suchý a říkala jsem si, kde je to bambucké máslo, co má obsahovat? Ale pak jsem ho vzala do sprchy a fakt mile překvapil. Nabrala jsem trochu peelingu a krouživými pohyby jsem ho nanášela na problémové partie. Po chvilce jsem ucítila to brnění, na které vždycky čekám! Hrubost je fakt super, třeba na břicho jsem ho teda nezkoušela (za 1. jsem těhu a za 2. mi přišlo, že bych si jemnější kůži na břiše poškrábala, ale vše je individuální). Já ho tedy používám jen na stehna a zadek, ale zato tyto moje části těla chrochtají blahem.

Kouzelnou složkou tohoto peelingu je samozřejmě kofein. Kofein zrychluje krevní oběh, a s tím zároveň vypíná a oživuje pokožku. Díky vysokému obsahu antioxidantů peeling pomáhá odbourávat toxiny z pokožky a navíc podporuje spalování podkožního tuku. Složení je fakt perfektní: kombinace Fair Trade Bio kávy arabiky, mořské soli, Bio Bambuckého másla a Raw Bio Kokosového oleje. Spolu s mechanickým a lepším prokrvením dochází ke stimulaci tvorby kolagenu a elastinu, a tím i ke zpomalení stárnutí kůže.
Vyčetla jsem na internetu, že koupí Kávového peelingu PURITY VISION® podpoříte ženy v Ugandě, které se podílejí na výrobě Bio Bambuckého másla. Přispějete tak na lepší kvalitu jejich života a vzdělání jejich dětí.

Po použití je pokožka heboučká, protože peelingem odstraníte odumřelé částečky. Dále je prokrvená a i vyživená. Po koupeli ještě celá máznu olejem. Určitě bych peeling doporučila jako prevenci! Celulititdu 100% neodstraní, ale určitě zlepšuje stav a vzhled pokožky. Takže za sebe dávám palec nahoru a určitě koupím znovu. Bio Kávový peeling Purity Vision můžete koupit za 180,- na e-shopu Notino.cz.


POUŽÍVÁTE PEELINGY? 
VĚDĚLI JSTE, ŽE PURITY VISION NABÍZÍ PEELING?



12 komentářů:

  1. Jej, to vyzera super. Netusila som, ze tato znacka ma uz aj peelingy. Myslis, ze by to mohli mat aj klasicky v DM?
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem o tom nevěděla a byl to teda super objev :). Myslím a doufám, že ano :-D.

      Vymazat
  2. Opravdu vypadá na fotce dosti suše, ale pokud je to jak říkáš, tak super. Vypadá skvěle, asi bych o něm i uvažovala. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo taky jsem se napřed lekla, že tam není žádný olej jako pojivo, ale fakt to vůbec nevadí :).

      Vymazat
  3. Kávové peelingy miluju, nejčastěji si ho ale připravuju sama ze zbytku z moka konvičky :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No my doma kafe nepijeme, takže samovýroba nepřipadá v úvahu :-D.

      Vymazat
  4. Peeling na tělo moc nepoužívám, ale ráda bych podobný vyzkoušela, slyšela jsem samou chválu :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  5. Mě od této značky toho láká trochu více. Chtěla bych tento peeling a ještě mě láká jejich balzám na rty v kelímku. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  6. Mě to přijde zbytečný kupovat, když si ho mohu vyrobit sama :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...