pondělí 5. listopadu 2018

Lavera: Šampon pro objem Pomeranč & Zelený čaj

V dnešním příspěvku se podíváme na šampon německé značky přírodní kosmetiky Lavera, který jsem kupovala v DM drogerii, ale seženete ho i na e-shopech. Půjde o šampon určený pro objem vlasů s Bio Pomerančem a Bio Zeleným čajem.
Šampon je v plastové nádobě o objemu 250 ml, což je klasika. obal je moderní a příjemný do ruky. Jde tedy o přírodní šampon, který je vhodný pro jemné a slabé vlasy. Slibuje, že dodá vlasům přirozený objem a posílí je po celé délce. Šampon je vhodný pro vegany a není testovaný na zvířatech. 
Šampon voní pěkně po pomerančích, naopak zelený čaj z něj necítím. Možná vás bude zajímat, zda pění? Ano pěnivost je slušná. Mě šampon vyhovuje, mám po něm vlasy pěkně umyté, nadýchané a působí celkově v dobré kondici. 
Cena tohoto šamponu je 149,-, což mi přijde jako fajn cena za přírodní šampon na vlasy, který je dobře dostupný. Takže pokud vám zrovna dochází šampon zkuste sáhnout po tomto. 

CO ŘÍKÁTE NA TENTO ŠAMPON? 
POUŽÍVÁTE NĚJAKÉ PRODUKTY ZNAČKY LAVERA?


13 komentářů:

  1. Lavera kozmetika mi nesadla, mala som ju niekedy, no teraz už ma vôbec neláka. :/

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  2. od značky Lavera mám len balzám na pery a som s ním spokojná, určite sa pozriem aj na nejaké ostatné produkty :) Môjblog

    OdpovědětVymazat
  3. Od lavery jsem ještě produkt neměla žádný, ale přemýšlela jsem o něm. Teď mám ale mnohem lepší vegan šampon, ve stejné ceně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tuto značku jsem ještě tuším neměla, ale šampon se mi líbí. Musí hezky vonět, jen škoda, že ten zelený čaj nejde cítit.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem šampony od Lavery nezkoušela a myslím že celkově v Dmku jsou jako šedá myška, moc si této značky nevšímám v obchodě.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj,
    od Lavery jsem ještě nic neměla, ale možná to změní právě tento šampon, protože mě tvoje recenze zaujala:-) Tak uvidíme:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...