pátek 30. listopadu 2018

3v1: Balzámy na rty tónující

Stojí jen pár korun a řada z nás si bez nich nedokáže vůbec představit svůj život. Ano, jsou to balzámy na rty. To, proč našim rtům dělají jemné balzámy tak dobře, je fakt, že obsahují hydratační a zvláčňující složky. Nemít v tomhle chladném období alespoň jeden balzám v kabelce je hřích :-) Před časem jsem dostala v balíčku od "Krásná každý den" na vyzkoušení rovnou tři balzámy a ne jen tak obyčejné. Tyhle jsou něčím mezi rtěnkou a balzámem. Chtěla jsem totiž balzám, který rty vyživí a dá jim zároveň lehký barevný nádech. V dnešním článku vám o všech třech napíšu a nakonec vám řeknu, který se mi z těch tří líbí nejvíc.
Balzám od Joik, svým balením připomíná rtěnku. Jde o hedvábný balzám na rty ve světle růžové barvě, který má perleťové odstíny spíš až do stříbrné. Na mě už je to moc, ale myslím, že by slušel nějaké černovlásce. Obsahuje kandelilový vosk, slunečnicový, jojobový olej a vitamin E. Na rtech mi taky není úplně nejpříjemnější, ale možná je to tím, že vím, že je prostě výraznější a méně přirozený. 
Množství 7 g 
Cena 185,-
Tohle je přírodní tónující balzám na rty, který mým rtům dodá opravdu šmrnc. Tento balzám je přesně to, co jsem chtěla - rty nádherně vyživí, pěkně voní a rty trošku tónuje do růžova. Balzám obshauje bambucké máslo, makadamiový, jojobový a olivový olej - hydratace je zaručena. Balzám dokonce sladce chutná, díky přírodní stévii. Obsahuje také vitamin E, který hojí popraskané a jinak poškozené rty. Krásně se na rtech roztéká, nenašla jsem žádná negativa. 
Cena je 157,-
Množství 4,2 g
Tento balzám mě bohužel docela zklamal a to svým balením, je hrozně malinkatý a hned jsem si uzávěrem drbla do vršku balzámu. Taky jsem vám ho chtěla nafotit celý vyrolovaný a on už teď nejde srolovat zpět :-) Dala jsem si ho tedy do jiného kelímku. Jde o světle růžový odstín, který má perleťový nádech, díky částečkám slídy. Rty hydratuje, ale přijde mi na rtech takový tužší. Vím, že ho na rtech mám a nějak mi to vadí. Obsahuje výtažky z granátového jablka, mandarinky, grapefruitu a z kůry citronu a pomeranče. Dále v něm najdete murumuru máslo (o tom slyším poprvé), to rty hydratuje. Máslo murumuru je bílý až nažloutlý tuk získávaný ze semen palmy murumuru. Kandelilový vosk se postará o dlouhodobou výživu rtů. No i když obsahuje samé super věci, a barvičku má hezkou, tak mě tedy tento balzámek úplně nepřesvědčil. 
Množství 2,6 g
Cena 179,-
Tady ještě fotky pro srovnání:
Abych to nakonec zhodnotila, tak nejvíc k srdci mi přirostl balzám Crazy Rumors, po něm Joik a Everyday Minerals mě naštvalo s tím balením. Všechny balzámy můžete koupit na Krásná každý den

MÁTE ZKUŠENOST S NĚKTERÝM Z BALZÁMŮ?


19 komentářů:

  1. Já mám doma ten tónující balzám od Crazy Rumors a nepřijde mi až tak hydratační. Ale barvičku dodá krásnou. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  2. po balzamoch od Crazy Rumors už pokukujem keďže sú prírodné a tvoje racenzia ma v kupe len podporila :)
    leekralovaa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám doma i jeden netónující a jsem s ním taky moc spokojená.

      Vymazat
  3. Ten Joik mě zaujal moc. Jinak zkušenost nemám s žádným :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ho vyzkoušej jsem zvědavá, jak by sedl tobě :).

      Vymazat
  4. Tak mě zaujal asi také nejvíce Crazy rumors :) Ale nemám s nimi zkušenost, používám balzámy normální :)

    OdpovědětVymazat
  5. jeden som mala od crazy rumors a to bola práchuť cola bola som sním veľmi spokojná maju aj krasne farby tieto :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tónující balzámky mám ráda :)) ale ani s jedním, co ukazuješ ve článku, tak zkušenosti nemám.

    Přeji veselé a klidné Vánoce :)!
    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  7. Nemám zkušenost ani s jedním ale odstínově se mi líbí nejvíce Everyday minerals.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  8. Já bych bez balzámů nepřežila :-) tónovacích také pár mám a beru je jako takovou jemnou rtěnku, jinak běžně používám klasické bezbarvé :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme na tom stejně, taky mám minimálně několik balzámů po ruce po celý den a tyto tónující používám hlavně na jaře a v létě :).

      Vymazat
  9. Ani o jednom jsem předtím neslyšela, ale supr inspirace :)
    Sarushef blog

    OdpovědětVymazat
  10. Nemám zkušenost ani s jedním. Ale díky za tip. ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...