sobota 28. července 2018

Můj super box: Kosmetika

Krásný den! Dnes bych Vám ráda ukázala obsah nového boxu plného kosmetiky a drogistických produktů od Můj super box. Delší dobu jsem měla s boxy pauzu, ale už jsem se zase na ty krabičky plné překvapení vrhla a objednala jsem si jich hned několik dopředu. Box mi předával pošťák, který si chtěl chvilku povídat, tak jsem stála před domem a držela box v jedné ruce, protože v druhé jsem měla další balíček a povím vám, že asi po pěti minutách jsem začínala chytat křeč do ruky. Box se docela pronesl. Takže jsem byla zvědavá, co bude obsahovat za poklady a běžela jsem ho domů rozbalovat. Nebudu to natahovat a jdeme se mrknout na obsah.

Perlux - Vzorky aviváží
Aviváž domů běžně nekupujeme, ale vzorečky ráda vyzkouším, každopádně znovu si je nekoupím i kdyby byly sebelepší, raději zvolím nějaké šetrnější k přírodě i k naší pokožce. Mám vzorečky s názvy Passion, Elegance a Glamour.

Sidolux - Univerzální prostředek na mytí Pink Cream
Jde o novinkovou vůni. Sidolux přípravky na podlahy mám doma asi tři a podle nálady je střídám. U této novinky se mi moc líbí růžová barva gelu v kombinaci s tyrkysovým víčkem - taková jarní veselá kombinace. Vůně je velmi příjemná, cítím něco sladkého a květinového. Sidolux mycí prostředky používám hlavně na vytírání podlah, ale klidně s ním umyju třeba i kolo, auto nebo i koš na odpadky :D.
B.U. Passion Deodorant
Jde o balení o objemu 50 ml. Super do kabelky! Zatím jsem ho ještě nezkoušela, dala jsem ho do čekací fronty na poličku, ale už se na něj docela těším. Deodorant by měl vonět jako červené ovoce, fialky a jasmín. Hmm.

Dermacol - Body Love Mist
Jde o novinku značky Dermacol. Jde o tělový sprej s exotickou vůní granátového jablka a malin. Pokožku jemně osvěží a provoní. Ráda si ho šplíchám i do vlasů anebo se s ním prostě několikrát za den lehce navoním a je to fajn osvěžení. Každopádně vůně dlouho nevydrží a znám lepší přírodní květinové vody, které voní víc přírodně, což mám raději.

Treaclemoon Exotic Lychee Sorbet - Tělové mléko
Tělové mléko v menším balení o objemu 60 ml mě zaujalo hlavně hravým a svěže vypadajícím obalem, ale také sladkou vůní exotického ovoce. Vůbec jsem netušila a o to víc mě to potěšilo, že je tento produkt vhodný pro vegany, je bez parabenů, a není testován na zvířatech.
Silan - Parfume Pearls Magic Affair
Jde o novinku a má jít o "parfém" pro vaše oblečení - tedy další aviváž. Prací kuličky se dají použít i pro sportovní oblečení. Je to asi hodně koncentrovaná vůně. Je dost výrazná. Připomněla mi takové ty voňavé gely, co se dávají do záchodu. Ale chytřejší budu až perličky vyzkouším. Dám jich opravdu jen trošku a myslím, že při praní se vůně trošku rozplyne a nebude tak intenzivní.

Sidolux Vonný sáček do skříně "Marseillské mýdlo"
Do skříně si většinou dám nějaké přírodní mýdlo, než ho začnu používat. Takže tyto perly jsem zatím ještě nezkoušela ani otevřít. Jsem zvědavá, jestli budou vonět chemicky nebo jak vlastně.
Blistex - Tripple butters
Můj první Blistex! V recenzích jsem četla, že si tento balzám holky docela chválí, tak jsem byla zvědavá. Jde opravdu o jemný máslový balzám, který krásně při doteku na rty taje. Obsahuje bambucké a mangové máslo a máslo Tucuma. Rty jsou po nanesení krásně vláčné a hydratované. Určitě oceníte i SPF 15.

B.U. - Sprchový gel miniaturka
Miniaturky všeho mají v létě u mě zelenou. Jezdí s námi totiž do kempů, na festivaly a na vícedenní výlety. Sprchový gel má krásnou lila barvičku, myslela jsem , že je barevný obal, ale nenapadlo mě, že bude tak barevný gel. Vůně je moc příjemná taková květinová, takže se moc těším až ho použiji.

Astrid - Opalovací krém OF 15
Jde o inovovanou řadu na krémů na opalování značky Astrid. Poskytuje pokožce širokospektrální fotostabilní ochranu před škodlivými vlivy UV a infračerveným zářením. Balení je o objemu 80 ml, takže opět super do batohu a na cesty.

Sebamed - Intimní emulze PH 3,8
Sebamed Intimní Emulzi mám poprvé a zatím jsem ji nevyzkoušela, ale myslím, že bude super, protože neobsahuje mýdlo a má fyzilogické PH 3,8, díky čemuž udržuje rovnováhu přirozené mikroflory. Předchází podráždění citlivých intimních partií a působí antibakteriálně. Myslím, že bude vhodná opět na výlety a na festivaly.
Strep Sugaring - Epilační pásky na obličej a citlivé partie
Pokud mě sledujete na Instastories na Instagramu, tak víte, že jsem pásky už zkoušela a za mě tedy bohužel, ale doporučit je nemůžu. Zkoušela jsem jak na oblast bikin, tak i na jemné chloupky na obličeji a skoro ani ťuk. Tak nevím, možná je to rukama.

Linteo - Vlhčené ubrousky
Balení je velikostí tak akorát na výlety. V balení je 15 kusů ubrousků, což je prima třeba na víkendovou akci. Tam kde je k dispozici teplá voda, si raději umyju ruce vodou, ale ta není všude a tak nás zachraňují antibakteriální gely anebo vlhčené ubrousky. Díky za ně.
Swiss Image - Hydratační krém
V boxu byl malinký vzoreček krému, který je vhodný pro všechny typy pleti. Krém obsahuje ledovcovou vodu, panthenol, vitamin E a extrakty z protěže a fialky. U té ledovcové vody jsem si trošku zaklepala na čelo, řekla bych, že je to pouze marketingový tah a stejnou funkci by splnila i voda klasická, ale je fakt, že voda z ledovce zní do reklamy líp. Krém jsem zatím nezkoušela.

Tesori D'oriente - Sprchový gel Ayurveda
Jde pouze o malý vzorek na jedno umytí, takže jsem sáček zatím neotvírala, ale věřím, že bude sprcháč krásně vonět. Vůně by měla být orientální. Sprcháč neobsahuje parabeny, barviva, minerální oleje ani silikony. Jen ještě podotknu, že produkt této značky máme doma poprvé, tak jsem zvědavá.
Oriflame - Čisticí peelingový gel NovAge pro muže
Jde o hloubkově čistící peeling, který je posílen o japonské černé uhlí a efoliační částečky. Z pleti by měl odstraňovat odumřelé buňky, maz a nečistoty. Bohužel tento produkt se u nás doma asi nevyužije, protože si Honza čistí obličej černým mýdlem od Myla nebo od Soaphorie.

A-Derma - Mycí gel na obličej i tělo
Jde o zvláčňující mycí gel, který je vhodný jak na obličej tak pro tělo. Jeho péči ocení hlavně ti, kteří trpí velmi suchou pokožkou nebo atopickou kůží. Obsahuje výhonky z ovsa, které pokožku zklidní. Je dokonce určen i pro kojence, děti a samozřejmě i dospělé. Můžete ho použít jak ve sprše tak i do koupele.

Lazell - Aqua Women
Vůně vhodná do kabelky, díky velikosti flakonku. Zatím jsem ji ani neočichávala, ale měla by vonět jako svěží možské aroma dolněné citronem a mátou.
Tak a to už je z dnešního článku všechno. Myslím, že se kosmetický box povedl, obsahoval spoustu produktů a značek, které jsem držela v ruce úplně poprvé a moc ráda je vyzkouším. Další překvápkový box si můžete objednat na stránce Můj super box. 

ZAUJAL VÁS OBSAH BOXU? 


24 komentářů:

  1. Mňa zaujal Dermacol Ibiza Party ... MIlujem pekné vôňe :) keby tam boli perličky to by bolo na leto úplne top :)
    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako sama bych po tomto priduktu v drogerce asi nesáhla, ale cestu si ke mě našel a už se mnou byl i na chatě :).

      Vymazat
  2. Obsah je fakt super, celkově má tenhle box povedené obsahy.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Myslím, že je obsah velmi povedený. Líbí se mi i to velké množství výrobků.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  4. No za tu cenu musím pochválit i obsah, fakt se to povedlo. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Ty perličky používáme také na praní, ale v tyrkysové barvě :-) tuhle novinku jsem ještě nepostřehla.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Samotný obsah boxu mne moc nezaujal, ale líbí se mi to liči tělové mléko! :)

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
  7. Veľmi podarený a pekný obsah, využila by som naozaj všetko z toho. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych řekla, že se povedl a už se těším na další :).

      Vymazat
  8. Obsah je skvělý, určitě by se mi taky líbil :)
    MyGoldenMind

    OdpovědětVymazat
  9. Obsahu je fakt dostatek a musím říct, že až koukám, kolik toho je. Mě by nejvíce potěšilo to tělové mléko :)

    Gabux

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda box byl pěkně těžký a nabitý super produkty :).

      Vymazat
  10. Tiež som si ho objednala a som s obsahom spokojná 😊

    OdpovědětVymazat
  11. Taky ho mám a ty sidolux kuličky si musím nakoupit do skříní

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...