středa 31. ledna 2018

Soaphoria: Tekutý šampon Balancoshamp

Krásný den! V zimě dostávají naše vlasy taky pořádně zabrat, ať už vystavené mrazu, anebo schované pod čepicí. Dnes bych vám chtěla ukázat tekutý přírodní šampon určený k péči o rychle se mastící vlasy BalancoShamp slovenské značky Soaphoria.
Šampon je v průhledném válečku se šroubovacím víčkem. Lahvička je o objemu 250 ml. Je vhodný pro každodenní použití. BalancoShamp vrací pokožce hlavy její rovnováhu a pomáhá redukovat tvorbu mazu. Jde o produkt, který je vhodný také pro vegany a nebyl testován na zvířatech. Šampon je bez silikonů, umělých barviv, ropných derivátů, parabenů a živočišných tuků.
Ve složení najdete samé krásně pečující bylinky a oleje: mátu, kopřivu, měsíček, meduňku, citronovou trávu, šalvěj lékařskou, rozmarýn, ricinový olej, zelený jíl a šťávu z aloe vera. Na pohled šampon v lahvičce nevypadá moc vábně vypadá jako voda z močálu. Je docela tekutý, takže je potřeba si ho do dlaní nanášet opatrně ať s ním neplýtváte. Když si do dlaní šampon nanesete je vidět kousky bylinek. 
Po přičichnutí k šamponu nejvíc cítím nádhernou vůni meduňky, tak jakoby jste si promnuly čerstvé lístky meduňky v prstech. Vůně je to svěží, čistá a příjemně intenzivní. Balancoshamp je prostě vyrobený z těch nejkvalitnějších surovin - jeho složení je na bázi derivátů z kokosového oleje a dokonale a hlavně šetrně s péčí přírody, vlasy umyje a zregeneruje. 
Po aplikaci jsou vlasy krásně zdravé, příjemně voní, jdou dobře rozčesat a opravdu se tolik nemastí. Pokožku hlavy nemám vysušenou, ani ani mě nijak nesvědí. Vždy si vlasy namočím vodou nanesu si přiměřené množství šamponu, napěním, pokožku hlavy promasíruji, nechám chvilinku působit a poté pořádně opláchnu vodou. BalancoShamp můžu jen a jen doporučit ať už v tekuté podobě nebo v té tuhé (recenze zde). Tento šampon si můžete koupit na e-shopu Krásná každý den, kde stojí 277 Kč. Ceny se nelekněte, určitě se investice vyplatí. Pokud nebudete s šamponem plýtvat, tak vám vydrží a hlavně, jde o přírodní produkt! 

CO NA TENTO ŠAMPON ŘÍKÁTE? 
MÁTE JIŽ ZKUŠENOST S PŘÍRODNÍMI ŠAMPONY?


10 komentářů:

  1. ja som mala od tejto značka tiež šampón aj s kondicionérom a bolo to super duo ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Zkušenost mám hlavně s tuhými přírodními šampony. Teď má Soaphoria nově nějaký jílový šampon. Na ten se chystám, až půjdu kolem jejich obchůdku. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Faakt no tak jílový taky budu muset vyzkoušet :).

      Vymazat
  3. Krásna kazdy den má úžasné produkty na výber. :) Tento šampon som ešte neskúšala, ale vyzerá naozaj dobre. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen škoda, že je balení menší na dlouhé vlasy bude hned fuč.

      Vymazat
  4. Nějaký ten přírodní šampon jsem měla, ale neoslnil mě..

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj, zní to skvěle. Asi ho vyzkouším, až doma zlikviduji trochu ty zásoby kosmetiky, co tu mám:-)
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem si dala za cíl likvidovat zásoby, zatím se mi to daří a nic nového moc nepřikupuji :).

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...