úterý 7. listopadu 2017

L'oreal: Šampony na vlasy LOW SHAMPOO

Symbolem krásy každé ženy jsou vyživené a lesklé vlasy. A dnes bych vám chtěla ukázat tři nové šampony značky L'oreal Paris. Půjde o LOW šampony - na barevné a suché vlasy, na poškozené a suché vlasy a speciálně na suché vlasy. Takto je to na šamponech napsané, takže můžete vidět, že všechny jsou vhodné pro suché vlasy, ale ty ovlivňuje spousta vnějších faktorů, jako třeba barvení, anebo časté foukání a kulmování, nebo třeba jen nešetrné česání.
Všechny tři šampony jsou ve stejných plastových nádobkách o objemech 400 ml. Všechny obaly mají pumpičkový aplikátor, který je praktický na dávkování. Co mi ale hlava nebere, tak doporučené dávkování. Na obalu je popsané tak, že se má použít na jedno umytí vlasů 10 - 15 pumpiček. Asi to závisí od délky a hustoty vlasů. Já jich tedy použiji asi tak 7, ale už i to mě docela rozčiluje a raději bych pumpičku zmáčkla pořádně jen dvakrát. Ale to je možná jen moje pohodlnost a malichernost. Obaly šamponů se od sebe liší tedy barvou pumpiček a také barvou etiket. Z obrázků je jasné, že Total Repair je z větší části s bílou etiketou, Color-Vive má červenou etiketu a Extraordinary Oil je zlatý. 
A co šampony slibují? Šampon Total Repair slibuje jemné mytí vlásků, velmi snadné rozčesávání, snižuje jejich lámavost a intenzivně je regeneruje. Působí na jemné, křehké vlasy bez lesku, na neustále roztřepené konečky. Odborníci z L'Oreal Paris vyvinuly inovativní složení, které obsahuje jedinečný komplex Sicamide a Pro-Keratine s výjimečnými regeneračními účinky, který opravuje okem neviditelné mikrotrhlinky ve vlasech. Color-Vive zase nabízí opět jemné mytí, delší zachování barvy barvených vlasů, zlepšení kvality vlasového vlákna a chrání barvu a zářivost vlasů. A nakonec Extraordinary Oil exkluzivní šampon, obohacený o 6 výtažků z olejů z květů které vyživují suché, drsné a matné vlasy. 
Všechny šampony jsem pečlivě vyzkoušela a tak se s vámi můžu podělit o moje dojmy. Byla jsem překvapená, že konzistence šamponů není tekutá ale krémová, srovnala bych ji spíš s kondicionéry, každopádně to není naškodu, jen je to nezvyk. A další nezvyk je, že šampony nepění, ale taky to není naškodu. Jen vím, že se každý nesmíří s tím, že nemá na hlavě kupu pěny.
Všechny tři šampony vlásky nejen dokonale regenerují ale pěkně umyjí, provoní (vůně všech tří je fakt perfektní) a po umytí jsou vlasy krásně heboučké, hydratované a jdou rychle rozčesat bez jakéhokoliv cuchání. Jsem s nimi spokojená a určitě doporučuji je vyzkoušet.

ZAUJALY VÁS TYTO ŠAMPONY?


11 komentářů:

  1. to je náhodou super, že veľmi nepenia, to je aj tak len extra látka, ktorá nič výživné nerobí, je to len pre efekt :) ale čo ma dostalo je to pumpičkovanie, čiže na dlhé vlasy 15x??? :D šak by som mala svalovicu na ruke :D
    Drew's Beauty

    OdpovědětVymazat
  2. Šampony nevypadají špatně. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Šampony neznám, ale zaujaly mě a líbí se mi moc to balení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Balení je fajn, jen by ta pumpička mohla dávkovat na jednou větší množství.

      Vymazat
  4. Hm, vůbec je neznám. Ale zaujal mě ten na barvené vlasy, protož si poslední dobou barvím vlasy na fialovo a ta vymyje do červena, která má tendence se vymýt velmi rychle a bohužel ji k tomu i většina šamponů jen pomůže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To máš pravda to by mě zajímalo, jestli tyto budou s barvou reagovat jinak :).

      Vymazat
  5. No konečne je tu neaky šampon ktori mi po umyti nerobi divoku hrivu. A čo ma teši je to že nepotrebujem žiaden kondicioner ešte nanašať. Konečne som sa dočkala takeho to šamponu ktory nepeni.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. JO taky jsem ráda, že mi to ulehčí jeden krok v mytí vlásků :).

      Vymazat
  6. Tyto šampony jsem dřív také používala a byla jsem s nimi celkem spokojená. Pak jsem ale objevila přírodní šampony na vlasy , které jsou mnohem lepší. Mám díky nim krásně jemné vlasy, už se mi tolik nemastí a je na nich celkově vidět, že jsou zdravější, tak jsem ráda, že jsem přírodní šampony začala používat :-) .

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...