středa 22. listopadu 2017

Freeman: Tři nové masky roku 2017

V dnešním článku vám ukážu hned tři nové pomocníky pro hýčkání vaší pleti, masky značky Freeman - Slupovací gelovou masku zelený čaj a pomerančový květ, Jílovou čistící masku manuka med a tea tree olej a Jílovou omlazující masku okurka a růžová hymalájská sůl. Já osobně to mám s maskami Freemen jako na houpačce. Jedna mi sedí skvěle a druhou zase musím smýt po minutě co si ji naplácám na obličej. Byla jsem na novinky zvědavá a co na ně říkám já a můj obličej si přečtěte v článku. Pokud mě sledujete na FB, tak už o soutěži určitě víte, ale pokud jste přehlídli, tak na mém FB se můžete zapojit do soutěže právě o tyto tři masky.
Maska je hloubkově čistící 2v1 a je určená pro mastnou a poškozenou pleť. Čistící prostředek a maska má vyčistit póry a absorbovat mastnotu, aniž by pleť vysušila. 
Základní složky: 
Manukový med – má silné léčivé vlastnosti, pomáhá čistit pleť
TeeTree olej – má antibakteriální účinky pokožku zklidňuje 
Tato maska mi ze všech tří sedla úplně nejvíc. Občas ji použiji tak že ji nechám na pleti zaschnout cca 5 minut (ne déle než 10 minut) a potom ji smyji vlažnou vodou. Během schnutí mi pleť nestahovala, nepálila na obličeji, ani nezpůsobovala jiné nepříjemné pocity. Vůně opět příjemná. Líbí se mi, že se dá použít i k běžnému každodennímu čištění pleti. 

Po této masce jsem sáhla jako první, protože jsem už dlouho slupovací masku doma neměla. Byla jsem zvědavá co s mým obličejem provede. Maska slibuje rozjasnění a je určená pro normální a smíšenou pokožku. Maska má antioxidační účinky, pomůže minimalizovat tmavé skvrny na pleti a zmenšit póry. 
Základní složky:
Extrakt ze zeleného čaje - má antioxidační vlastnosti
Vitamín C – pomáhá čistit póry, snižuje zánětlivost pleti, absorbuje přebytečnou mastnotu a zmenšuje póry
Pomerančový květ – rozjasňuje pleť
Maska má gelovou konzistenci a je čirá. Dobře se na pleť nanáší a dobře se i sloupává. Během zasychání mě nijak netáhla ani nijak netrápila. Zaschnout jsem ji nechala tak 15 minut. Vůně masky je příjemná. Po sloupnutí byla pokožka pěkně jemná, hladká a opravdu jsem sledovala projasnění. Bohužel s póry ani nehla a pokud jde o minimalizci tmavých skvrnek, tak ty nemám, takže nemůžu soudit. 

Tak a poslední maska! Tak to byl pro mě oříšek a jako jediná mě trošku (víc) potrápila. Tato maska je určená pro všechny typy pleti, ale osobně bych ji doporučila spíš jen pro rychle se mastící pleť. Maska má pleť omladit, detoxikovat a vyčistit. Pleť má uvolnit a vyhladit. 
Základní složky: 
Okurka – má silné hydratační vlastnosti
Růžová himalájská sůl – působí jako jemný peeling, který dokonale odstraňuje odumřelé buňky a současně hloubkově čistí pleť.
Maska má mint barvičku a obsahuje malé peelingové částečky, které jsou hrubé, tak akorát. Masku jsem si nanesla v tenké vrstvě na obličej a nechávala jsem ji zaschnout (má schnout cca 10 minut). Sotva jsem si došla s maskou na obličeji na sedačku k televizi, že si budu 10 minut relaxovat, tak jsem cítila, jak mi maska jemně stahuje obličej a po chvilce mě začal obličej štípat a pálit. Maska ale zasychá fakt rychle a asi po 3 minutách už byla skoro suchá, takže jsem ji hned běžela do koupelny smýt. Po této zkušenosti už masku používám jen jako peeling na obličej :). Po použití peelingu je pleť pěkně hladká a čistá,.

Abych to shrnula, tak nejvíc mi sedla ta druhá maska, první masku hodnotím jako průměr a poslední masku, bohužel jako masku nemůžu používat, ale vypotřebuji ji jako peeling. Takto mi sedí víc. Po všech těchto maskách je potřeba použít další péči v podobě krému, protože jsem po použití měla pokožku jemně vysušenou, ale žádná tragédie. Pokud vás některá z masek zaujala, určitě je najdete v drogeriích anebo na e-shopu Klidně si užívám

JAKOU Z MASEK BYSTE SI NA VYZKOUŠENÍ VYBRALY? 


5 komentářů:

  1. Great review darling, so interesting products. So nice and interesting post darling, great!
    Like it so much. Have a nice day!

    Visit me, dear. Hope see you soon. Maleficent

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna jsem si smyla masku od stejné značky, ale modrou. Tak krásně voní! miluju jejich masky. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Mě nejvíce zaujala ta slupovací maska :) Jednou jsem nějakou zkoušela a ta mi vůbec nesedla, musela jsem si to hned smít, protože mě to hrozně štípalo...

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíce mě zaujala ta medové maska. Jinak tyhle od Freeman mám hodně ráda :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Masky Freeman patřily k mým prvním maskám. A díky nim vzplanula má láska k maskám. Ale jak říkáš je to s nimi jak na houpačce, některé mi sedly a jiné moc ne. Ale okurková je skvělá a měla jsem ráda i pěnivou hrušku.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...