sobota 21. října 2017

Spotřebováno // srpen, září 2017

Už dlouho tu nebylo žádné Spotřebováno a moje krabice, kam si dávám prázdné obaly už je plná, takže jsem si pro vás právě spotřebováno připravila. Krabici jsem vysypala a začala třídit a myslím, že je toho docela dost. Honza už má radost, že obaly konečně zmiznou z bytu. Tak se na to jdeme podívat.

Dulcia Natural - Bio Růžová voda
Růžovou vodu jsem si opravdu dost oblíbila a na tomto balení od Dulcie se mi líbí ta pumpička. Jinak Růžovou vodu používám na dočištění, ale také jen na osvěžení :). Doporučuji na pleť i po ránu na probuzení. Nádherně voní růžemi.

Dulcia Natural - Ochranný krém proti větru a chladu
Ten už mám na hromádce spotřebovaných produktů delší dobu, ale na zimu ho určitě kupuji znovu! Hned, co začne na podzim fičet vítr, tak mažu obličej tímto balzámem a hlavně v zimě, kdy ten mráz štípe do obličeje, tak je to opravdu skvělá ochrana. 

Dulcia Natural - Krém proti vráskám s kyselinou hyaluronovou a Q10
Ani tenhle lehký krémík se spoustou výživných přírodních olejů nezklamal. Pleť po něm je krásně vyživená.
Astrid - Opalovací krém OF 30
Opalováky Astrid to je u nás doma už klasika kterou bereme k vodě. Krém je voděodolný (vydrží tak jedno koupání, ale nesmíte se utřít ručníkem), ale já se stejně raději znovu namažu.

Sunozon - cestovní opalovací krémy OF 10 a 30
Tato malá balení opalováků jsou super praktická do batohu na namazání nosu nebo ramen při tůře nebo na festivalu. 
Navia - Celotělový krém Bezstarostné ráno
Tahle úžasná vůně si mě získala a hned jsem si koupila balzámek i do zásoby :D. I když se jmenuje Bezstarostné ráno, tak já ho používám hlavně před spaním na obličej, místo nočního krému. 

Organic Trevarno - Sunset Salve
Skvělá mast/balzámek, do kterého jsem se hned zamilovala taky hlavně kvůli jeho vůni. Byl skvělý na suchá místečka, mazala jsem si s ním na noc lokty a ruce a už nevím, co to jsou suché lokty, fakt byl skvělý a jako bonus ta pěkná skleněná nádobka. 

Pleva - Pleťový krém s propolisem
Super krém, který používám i v létě, kdy se dost potím. Ráno s ním pleť namažu, chvilku počkám a nanáším BB krém nebo jen pudr a běžím ven. Jde o velmi lehký krém pro ty z vás, které máte rády vůni medu. 
Kallos - Šampon na vlasy Vanilla
Hurááá, konečně jsme doma spotřebovali litrové balení šamponu. Napřed se mi to zdálo nemožné, ale zvládli jsme to, každopádně bych si klidně šampon koupila znovu. Vlasy myje pěkně, pěkně voní, jen to balení je fakt mega!

Yves Rocher Rostlinný tělový peeling
Na peeling jsem psala nedávno recenzi a musím ho jen a jen pochválit, pěkně voní, skvěle peelinguje a je prostě fajn. Klidně si ho někdy koupím znovu. 

Original Source - Sprchový gel Sladké jablko a vanilkové mléko
Original Source má skvělé sprcháče a ani tento nebyl výjimkou. Vůně je naprosto skvělá a pokud na ni narazíte určitě vyzkoušejte. Pokožku nevysušoval a pěkně umyl. 
Tetesept - Vitalizační sprchový gel (Úleva při nachlazení)
Tento sprchový gel byl super. Při ucpaném nose se po koupeli s ním opravdu lépe dýchalo. Každopádně pokud jde o jeho další účinky, tak na něm nevidím zase nic tak závratného, ale při nachlazení je fajn pomocníkem.

Sarsey - Gel pro intimní hygienu
Tento gel mohu vřele doporučit. Značka Sarsey myslím není tolik známá, ale určitě její produkty stojí za vyzkoušení a klidně začněte s tímto gelem, určitě vám sedne stejně jako mě a ještě ke všemu fakt pěkně voní. 

Radox - Sprchový gel Feel Rejuvenated
Klasika sprcháč od Radoxu, který jsem používala jako pěnu do koupele. Klidně bych si ho koupila znovu, voněl pěkně po citrusech. 
Bioderma - Micelární voda Sensibio
Můj favorit mezi micelárkami. Vždy si kupuji velká balení a nikdy mě zatím nezklamala. U tohoto balení se mi líbí ten pumpičkový aplikátor na který přiložíte tamponek a jen zmáčknete a on se navlhčí. 

Isana - Sprchový gel Violet Passion 
Klasika sprcháč, který voněl pěkně po ovoci a po květinách. Já jsem ho používala místo pěny do koupele. Vana plná voňavé pěny byla super relaxem po náročném dni. 
"Ponožková" maska na nohy
Tuto masku jsem dala na nohy Honzovi a zrovna dvakrát se mu to nelíbilo, kdybych to věděla, tak si ji nechám pro sebe. Byl mu nepříjemný ten pocit mokrých nohou. Maska nožky pěkně zregenerovala, ale myslím že je lepší dát nohy do lavoru s vodou a voňavým olejíčkem a potom je pěkně promasírovat výživným balzámem. 

Saloos - Hyaluronové sérum
Toto sérum používá mamka a je s ním spokojená. Pleť opravdu pěkně vypíná, samozřejmě vrásky nevyretušuje úplně, ale myslím, že jako prevence je fajn. Dobré i na dekolt.

Saloos - Bio Wellness olej Orient
Tak tento olejíček si mě získal svojí opravdu originální a orientální vůní. Určitě si ho koupím znovu. Dokonce ani Honza neprotestoval a zvládl mi namasírovat záda bez toho aby se mě po minutě začal ptát jestli už jsem namasírovaná dostatečně. 

Tak a to už je všechno, pokračování zase příště, už teď mám zase pěknou hromádku produktů.

ZKOUŠELY JSTE NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ? 


15 komentářů:

  1. Astrid je taková klasika, používám každé léto :) ty ostatní produkty moc neznám.

    LENN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naprosto s tebou souhlasím, Astrid opalováky jsou na léto super a kupuji je pořád dokola :).

      Vymazat
  2. Mě zaujalo to hyaluronové sérum :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Z těchto výrobků mám zkušenost jen s micelární vodou od Biodermy, kterou mám taky moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě už pomalu docházejí zásoby, ale teď si od ní dám asi chvilku pauzu.

      Vymazat
  4. To hyaluronové sérum mám na wishliste :)

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem měla Tetesept při nachlazení a byl celkem fajn ulevující ale nic extra to zas nebylo. Tělový peeling meruňku od Yves Rocher jsem dostala k narozkám a nebylo špatné. Zaujal mě krém od Plevy, celkově bych tuhle značku ráda vyzkoušela.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pleva má super produkty, doporučuji pleťový peeling a bambucké máslo!

      Vymazat
  6. Sprchový gel s vůní sladké jablko a vanilkové mléko musím vyzkoušet, to mě zaujalo nejvíce ze všech tvých spotřebovaných produktů :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sprcháče Original Source seženeš i v drogerii, tak určitě vyzkoušej jejich sprcháče jsou super a krásně voní :).

      Vymazat
  7. Tie pleťové krémy ma zaujali asi najviac. A tá micelárka je moja obľúbená ✿

    Blog de la Licorne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tu micku má podle mě doma každá třetí holka :), je dost oblíbená.

      Vymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...