sobota 29. dubna 2017

Bo.ho: Oční stíny Boho green

Zajímáte se o přírodní kosmetiku? Zkoušely jste už i tu dekorativní? V dnešním příspěvku se vrhneme na jeden přírodní produkt z francouzské čistě přírodní dekorativky BO.HO. Půjde o oční stíny Boho green. Tyto stíny si vybrala mamka, má citlivé oči a chtěla vyzkoušet kosmetiku bez chemie. Zelený odstín ji zaujal, protože má šedozelené oči. Já bych si asi zvolila jiný z nabídky.
Stíny mají gramáž 2,5 g a jsou v ekologickém papírovém obalu. Balení je podle mě povedené - je menší a líbí se mi, že má průhledné víčko, takže hned vidíte po jakém stínu saháte :).
Stíny jsou obohacené o extrakty z kukuřice a meruňkový a olivový olej, které chrání a zjemňují citlivou pleť očních víček. Jsou na 99 % vyrobeny z přírodních složek a jsou proto vhodné i pro ty, kdo mají citlivé oči nebo oční partie a pro nositelky kontaktních čoček.
Stíny mají hedvábnou strukturu a skvělou pigmentaci. Ale přijde mi, že na prstu je pigmentace lepší než potom na samotném víčku, ale zase na víčku vytvoří takový zelenkavý nádech, takže nebudete vypadat jako vodníci. Líbí se mi, že se stíny dají použít a i na mokro. Mamka je nejčastěji nanáší prstem, na štěteček se totiž stín nabírá hůř. Pokud chce jemnější odstín tak na sucho a pokud výraznější tak na mokro. Mamka je se stínem moc spokojená a používá ho teď fakt často. Zelený odstín oči pěkně rozzáří. 
Tyhle stíny dostanete i v různých jiných odstínech a koupit si je můžete na Elixi.cz za cenu 189 Kč, myslím, že to je na přírodní produkt super cena. A podle mě i dlouho vydrží, moc totiž neubývají :).

UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚJAKÉ PŘÍRODNÍ STÍNY? 


5 komentářů:

  1. Balení je pěkné, značku neznám, ale pro mě je to odstín, který bych nevyužila.

    OdpovědětVymazat
  2. zaujímavá farba,páči sa mi aj balenie tieniku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezká barvička takhle na jaro/léto, umím si ji představit na nějaké prozáření třeba v kombinaci s hnědou :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...