sobota 18. března 2017

Navia: Čistící emulze pro suchou a citlivou pleť

V dnešním příspěvku bych vám ráda ukázala další produkt ručně vyráběné slovenské kosmetiky značky Navia, který už nějakou dobu používám. Během chladných dnů docela bojuji se suchými a citlivými místečky na mojí pleti a tak jsem se rozhodla, že vyzkouším Čistící umulzi, která je určená právě pro suchou a citlivou pleť. Emulze je z dílny značky Navia, a musím říct, že všechny produkty této značky jsou opravdu dokonalé a hned při prvním použití si je zamilujete stejně jako já. 
Čistící emulze je ve tmavé skleněné lahvičce o obsahu 50 ml s praktickým černým pumpičkovým aplikátorem. Lahvička se pěkně drží v ruce a pumpička jde lehce zmáčknout. Na lahvičce je moc pěkná etiketa, která je u všech produktů Navia podobná a působí na mě opravdu příjemným a takovým relaxačním dojmem, žádné výrazné barvy ani výrazné motivy, vše je v naprosté harmonii.
Dvoufázová čistící emulze jemně a šetrně čistí suchou a citlivou pleť obsahuje květovou vodu z damašské růže, která vyrovnává pH pokožky, regeneruje ji a má protizánětlivé účinky. Voda z damašské růže mojí pleti vyhovuje a už mám vyzkoušeno, že jí určitě neublíží. Růžová voda uklidňuje případné začervenání pleti i alergické reakce, s tím tedy problém nemám, ale kdo ano, tak tento produkt určitě ocení. Další složkou, kterou tato emulze obsahuje je pupalkový olej, který pleť opravdu krásně hydratuje a zmírňuje její svědění a pnutí. To, že odstraňuje pnutí a svědění musím potvrdit, v zimních měsících mě to občas trápilo a, co jsem začala používat tuto emulzi, tak se to o dost zlepšilo. Dalším olejem, který tato emulze obsahuje je jojobový olej, který obnovuje elasticitu pleti, omlazuje ji a vyhlazuje vrásky. Je vhodný i pro velmi přecitlivělou pokožku, léčí ekzém, psoriázu, ale také popáleniny. 
Čistící emulze se hodí i na odličování pleti, protože obsahuje vodní i olejovou složku, což je skvělá kombinace pro odlíčení i voděodolného makeupu. Zkoušela jsem odličovat i voděodolnou řasenku z očí a dopadlo to na jedničku. Před použitím je nutné lahvičku protřepat, aby se složky propojily. Nanesu trošku na tamponek a krouživými pohyby odličuji. 

Po použití emulze zanechá na pleti jemně mastný film, ale nevadí mi to, protože mám aspoň pocit, že je pleť pěkně vyživená a když se vstřebá mastný film, tak je pokožka krásně vyživená a heboučká
V nabídce je kromě této varianty pro suchou a citlivou pokožku ještě podobná emulze pro zralou pleť a také pro mastnou a problematickou. Přemýšlím, že by nebylo špatné kombinovat emulzi pro suchou a citlivou pleť s emulzí pro mastnou a problematickou pleť na mastnější místečka, která mám na tváři. 

Odličování tímto emulze mě opravdu baví, emulze krásně voní po růži a líbí se mi na něm hlavně to, že opravdu obsahuje jen tři ingredience. Parfemace toto séra je moc příjemná, cítím z něj růže. Stejně jako bych si právě přivoněla k rozkvetlým květům. Dalším velkým plusem je to, že neštípe ani nijak nedráždí a to ani v očích ani jinde na tváři. Prostě pohodička a klid.
Emulze je dokonce vhodná i pro vegany, takže pokud si kupujete jen veganskou kosmetiku směle na nákupy. Za tuto emulzi zaplatíte 199 Kč. Já jsem ji dostala na vyzkoušení od e-shopu BlueberryHill.cz.

ZKOUŠELY JSTE UŽ NĚCO OD NAVIE?
JAK VÁS SÉRUM ZAUJALO? 


3 komentáře:

  1. Ještě jsem ji nezkoušela, ale brzy chci určitě vyzkoušet :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Skvelý článok, opäť, ako vždy. :))
    Ja by som ti len chcela oznámiť a dať najavo, že tvoj blog je jeden z tých mojich najobľúbenejších. Dokážem tu stráviť pomerne dosť veľa času, a to vôbec nepreháňam :))

    Môj BLOG-KLIK♡

    OdpovědětVymazat
  3. Ach booože, toto je pre mňa ako stvorené! :D
    saveonbeauty

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...