pondělí 6. března 2017

Avon: Zjemňující hydratační krém

Dnes jsem si pro vás připravila recenzi na Zjemňující hydratační krém od značky Avon. Krém je univerzální - můžete ho tedy použít na celé tělo i na obličej. Jde o takový ten krém, který máte v koupelně a když jdete okolo, tak si namažete, co je zrovna potřeba trošku hydratovat a zjemnit.
Krém patří do řady Nutra Effect, která je určená pro citlivou pokožku, takže ve složení nenajdete parabeny ani barviva. Celý název krému je: Zjemňující hydratační krém na obličej, ruce a tělo s chia semínky. Už jste chia semínka zkoušely? Já je miluji teď jsem si zrovna na e-shopu Lekarna.cz koupila rovnou kilové balení, protože mám docela spotřebu. Měli ho ve slevě a ještě jsem nákup dělala přes portál Tipli.cz, takže jsem nějakou kačku získala zpět. Jak portál Tilpi funguje si přečtěte v tomto článku. Každopádně s chia se to nesmí přehánět. Za den byste měly spapat jen max jednu čajovou lžičku semínek. Pokud neznáte určitě vyzkoušejte.
Zpět ke krému. Krém mě opravdu mile překvapil i díky tomu, že je opravdu univerzální a a díky jeho docela neutrální jemné parfemaci se s ním budou mazat i muži ve vaší domácnosti. I oni mají někdy suché lokty nebo kolena. Konzistence krému je normální (ani hustý ani řídký). Krém se do pokožky pěkně vstřebává a zanechává ji nádherně heboučkou. Žádný mastný film nečekejte, po použití zůstává nádherně jemná pokožka. 
Já krém používám spíš na tělo než na obličej (na obličej mám jiné produkty). Krém má poskytovat 48 hodinovou hydrataci, každopádně to potvrdit nemůžu protože se vždy po celém dni namažu znovu něčím voňavým. Pokožka je po použití sametově hebká, vyživená a hydratovaná. Nezanechá na pokožce lepkavý povrch, ale naopak se pěkně vstřebá. Tento krém fakt můžu doporučit! A sama si ho určitě znovu koupím. 

TAK CO UŽ JSTE ZKOUŠELY TENTO KRÉM? 
ZAUJAL VÁS?


10 komentářů:

  1. Tento krém jsem nezkoušela. Poslední dobou dávám přednost vyloženě přírodním a hlavně voňavým :-) co vždy potřebuji pořádně zhydratovat, je můj věčně vysušený obličej :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ho na obličej nepoužívám, mažu s ním jen tělo :).

      Vymazat
  2. Já jsem na tohle mazání vždycky strašně líná :D obličej jo, ale celé tělo se mi nikdy nechce. :D Raději mám ty tělová mléka do sprchy :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krém mám doma a spíš mi vyhovuje krém ve spreji. Každopádně s tímto krémem jsem už na dně a přijde mi, že je hodně dobrý na to, že z Avonu je to většinou takový ten slabší průměr. Jediné na čem krém nesnesu je obličej.

    OdpovědětVymazat
  4. Na tělo je opravdu příjemný, ale na obličej ho raději nepatlám :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Od Avonu mi vyhovují tělová mléka :)

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ho a celkem sem spokojená, žádná alergie i na ekzém mi nevadí :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento krém jsem ještě neměla, ale vypadá celkem fajn. Od Avonu mám teď krém na ruce a ten je dokonalý. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Krém jsem neměla , na tělo může být fajn, ale na obličej bych si ho též nedala.

    OdpovědětVymazat
  9. Krém jsem měla a byl opravdu na Avon výborný :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...