čtvrtek 2. února 2017

Oriflame: Malinová sada Love Natur

Máte rády maliny? A máte rády jejich vůni? Já teda mám a moc. Nehodlám se vzdát letních vůní ani v zimě a proto jsem si pořídila krásně voňavé malinové produkty značky Oriflame. Koupila jsem si rovnou tři produkty z řady Love Natur. A o které přesně jde, si přečtěte v dnešním článku.


Dost mě baví listovat katalogem a zakládat si lístečkem produkty, které "nutně" potřebuji mít i když je vlastně vůbec nepotřebuji, ale jen mi třeba voní nebo se mi líbí jejich obal. Přesně tak to bylo i s těmito třemi produkty. V jednom katalogu byly "v akci", tak jsem je samozřejmě musela všechny mít. Vůni malin mám v kosmetice moc ráda, takže to byl taky důvod. Vybrala jsem si Malinový čistící pleťový gel (159 Kč), Malinový pleťový peeling (109 Kč) a Malinový pleťový krém (169 Kč). Já jsem všechny tyto tři produkty koupila jako sadu za 138 Kč, to je super cena ne? 

Malinový čisticí pleťový gel Love Nature
Světle růžový obal se šroubovacím víčkem v malinové barvě o obsahu 150 ml čirého gelu. Od Oriflame jsem už zkoušela několik čistících gelů a vždy mi vyhovovaly, tak jsem zkusila objednat i tento. Gel si nanesu na navlhčenou pokožku a masíruji. Potom gel z obličeje opláchnu vlažnou vodou. Pokožka je pěkně provoněná, hladká a dokonale čistá. 
Malinový pleťový peeling Love Nature
Malá transparentní plastová tuba o objemu 50 ml. Gel obsahuje přírodní extrakt z malin, který je bohatý na vitaminy C, E a B. Peelingy na obličej, ale i na tělo miluju, to už určitě víte. Jsem zvyklá na produkty plné peelingových částeček, ale tento produkt jich podle mě zase tolik nemá - jde o směs čirého gelu a přírodních peelingových částeček. I když jich v gelu není tolik, tak peeling jemně odstraní odumřelé buňky aniž by pleť vysušil. 
Malinový pleťový krém Love Nature
Malá plastová nádobka plná růžového jemného pleťového krému o obsahu 50 ml. Krém je lehký, hladký a takový pěnový. Obsahuje antioxidanty, které pomáhají pleť zvláčnit a chrání ji před vnějšími vlivy. Když si krém namažu, tak se rychle do pokožky vstřebá, takže nejsem mastná ještě půl dne a pokožku mám pěkně jemnou. No a voním po malinách :-)
To je pro dnešek vše, za mě tyto malinově vonící produkty můžu doporučit. Za ty plné ceny bych si je sice nekoupila, protože mám doma kosmetiky až až, ale když ony byly ve slevě :D. 

ZAUJALY VÁS TYTO PRODUKTY?
UŽ JSTE NĚKTERÝ ZKOUŠELY?


23 komentářů:

  1. Já jsem měla řadu Tea Tree a byla jsem moc spokojena, hlavně s denním krémem. Tahle malinová by také nemusela být špatná. Avon obecně nevyhledávám ale některé produkty mohu jen chválit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Totot je Oriflame sadička :). A ta Tea Tree musela taky pěkně vonět :).

      Vymazat
  2. Taky velmi ráda kupuji tyto výhodné sady, i když je zrovna nepotřebuji. :-D Malinovou vůni mám moc ráda. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je hrůza co? koupím to i když to nepotřebuji :D.

      Vymazat
  3. Já mám ráda moc pečující kosmetiku od Oriflame, tuto malinovou jsem neměla, mám doma s aloe vera, ale jestli můžu doporučit tak určo zkus malinový sprcháč s matou, obsahuje malé kuličky, jakže funguje i jako peeling a nádherně voní. Často bývá v akci i to obří balení, které je u nás stejně hned pryč :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jéé peeling by se mi hodil, tak děkuji za tip :).

      Vymazat
  4. Neskúšala som, ale maliny v kozmetike mám velmi rada, tak si viem predstavit, že musia vonať krásne.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Voní fakt moc pěkně, je to pro mě takové vítání jara :D, přece jen už je na mě ta zima dlouhá.

      Vymazat
  5. Já jsem měla ten peeling, ale vůbec mě nezaujal :) vůně byla umělá, a těch peelingových částeček tam bylo na mě málo :) ale ty ostatní jsem nezkoušela :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je fakt, že peelingových částeček je tam méně :)

      Vymazat
  6. Maliny miluji :-)ta řada musí krásně vonět :-)

    OdpovědětVymazat
  7. To musí voňať naozaj krásne, milujem maliny :)
    my blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle sady je nejlepší kupovat :D Taky vždy na tom ujíždím. Já maliny přímo miluji, takže to by bylo něco pro mě. :))
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už mám v dalším katalogu zase jednu vyhlídlou, to je děs :D.

      Vymazat
  9. Tyto produkty vypadají božsky všechny :O určitě to úplně dokonale voní :D

    eLblog

    OdpovědětVymazat
  10. Já jsem gel i peeling měla a za mě taky spokojenost :) a příjemné překvápko, Oriflame pleťovku jsem měla po letech.. :D :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...