neděle 5. února 2017

Biofficina Toscana:Sérum pro uhlazení vlasů

Dnes bych vám chtěla ukázat Sérum pro uhlazení vlasů značky Biofficina Toscana. Sama jsem byla zvědavá, co toto sérum s vlasy udělá. A pokud vás to taky zajímá, tak čtěte dál :).
Sérum slibuje ochranu pro vlásky, které má zkrotit a dodat jim lesk. Jde o přírodní produkt určený pro rozlétané, unavené, nepoddajné a namáhané vlasy (jak kudrnaté, tak rovné).
Sérum je v bílé plastové lahvičce o objemu 100 ml. Na lahvičce je světle tyrkysová etiketa. Sérum se aplikuje praktickým rozprašovačem. Jak můžete vidět na fotce, sérum je tekuté a má takovou mléčnou barvu. Moc pěkně voní po květinách a po ovoci
Oficiální popis:
Kombinovaný antioxidační účinek Univox® – Oleox® z organických složek toskánského, lokálního, organického medu vyživuje a chrání vlasy před oxidativním stresem způsobeným přírodními živly (sluncem a slanou vodou) a chemickým namáháním, jako je smog, chlor a teplo z vysoušečů vlasů a žehliček na vlasy. Jeho cílené, organické extrakty zkrotí a oživí vlasy, dá jim tvar a přirozený, zvlněný vzhled. 
Aktivní složky: 
Uviox® a Oleox®, organický med, glycerin, organické toskánské extrakty z ovsa, lnu, máty, kopřivy, slézu, ibišku, organický jojobový olej, sójové proteiny, citrónový esenciální olej.
SLOŽENÍ: 
voda [voda], glycerin, lauryl-laktát, behenamidopropyl dimethylamin, med*, močovina, hydrolyzované plody hroznového vína*, hydrolyzované plody oliv*, olej ze semen jojoby kalifornské (jojoba)*, extrakt z otrub ovsu setého (oves) *, extrakt ze semen lnu setého (len) *, extrakt z máty peprné (peprmint) *, extrakt z kopřivy dvoudomé (kopřiva) *, hydrolyzované sójové proteiny, extrakt z kopřivy dvoudomé (kopřiva)*, extrakt ze slézu lesního (sléz) *, extrakt z kořene proskurníku lékařského*, propanediol, parfém [vůně], olej z kůry citronů*, kyselina mléčná, fenethylalkohol, undecyl alkohol, limonen, tetrasodium glutamát diacetát.
Moje zkušenost:
Po tom co si vlasy umyju a vysuším je ručníkem, protřepu lahvičkou, aby se sérum promíchalo a našplíchám ho na vlasy. V lahvičce mi sérum moc nevonělo, přišlo mi, že je vůně dost intenzivní, ale po našplíchání na vlasy se vůně rozvoněla do příjemné a nevtíravé vůně, kterou cítím i po několika hodinách. Vlasy mám jemnější a opravdu takové uhlazenější. Nelítají mi sem a tam. 
Pokud vás toto sérum zaujalo, tak si ho můžete koupit na e-shopu Biotoscana.cz za 269 Kč. Už ho používám asi měsíc a přijde mi, že ho zatím moc neubylo, ale mám krátké vlásky, takže dlouhovláskám bude určitě ubývat rychleji, ale i tak podle mě vydrží určitě dva až tři měsíce v pohodě. 

POUŽÍVÁTE PODOBNÁ SÉRA NA VLASY?
POUŽÍVÁTE FÉNY NEBO ŽEHLIČKY NA VLASY KAŽDÝ DEN?


5 komentářů:

  1. Taky mám a nevím, možná vlasy létají kolem hlavy o něco méně (teď v zimě je to obzvlášť extrém :D), ale žádný výrazný efekt :-/

    OdpovědětVymazat
  2. Sérum vyzerá dobre, má aj krásny obal. Momentálne používam Dove olejové sérum, a som s ním spokojná. :)

    Pozývam teba a tvoje čitateľky na súťaž:
    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Vůbec žádné sérum nepoužívám, ale tohle vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
  4. Love this product, it looks great! :) Amazing post. ♥

    http://lifella2.blogspot.com/
    i'm following you, if you can follow back that would be nice. :)
    kisses, xoxo

    OdpovědětVymazat
  5. Ja používam sérum od Aussie :) som s ním veľmi spokojná, vlasy krásne uhladí a skvelú vôňu zanecháva aj na vlasoch.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...