pátek 30. prosince 2016

Natura Siberica: Krémový gel na oční okolí

Kosmetiku ze sibiřských bylin Natura Siberica jsem vám už představovala. A tak jsem tady s další recenzí, tentokrát půjde o Krémový hydratační a tonizující gel na oční okolí ze Sibiřského Ženšenu.

Gel ne oční okolí je v plastové nádobce o objemu 30 ml s pumpičkovým aplikátorem, který je u krémů na oči praktický, protože si jednoduše na prst nanesete jen malou trošičku, kterou potřebujete pro nanesení na jemnou pokožku kolem očí. Plastová nádobka měla ještě svůj vnější obal v podobě papírové krabičky. 
Gel má krémovou konzistenci, takže bych ho spíš nazvala krémem než gelem (budu o něm dále psát jako o krému). Konzistence je krásně lehoučká a pěkně se do pokožky vmasírovává. Vždy si párkrát ťupnu pod oko a vklepu krém do pokožky. 

Krém má speciální složení, které je založeno na bázi kurilského čaje, který odstraňuje známky únavy projevující se v oblasti očního okolí a poskytuje tváři svěží a zdravý vzhled. Kurilský čaj účinně tonizuje pleť a zlepšuje krevní oběh. Dále ve složení najdete ženšen (urychluje obnovu buněk), hydratační lipozomy (zvyšují její pružnost) a komplex vitamínů A - C - E (intenzivně vyživuje a vyhlazuje pleť).
Bylinný Komplex Reg-Age ® se aktivně podílí na produkci kolagenu a elastinu, zlepšuje elasticitu pokožky, zvyšuje mikrocirkulaci, snižuje otoky a zmenšuje tmavé kruhy pod očima. podle studií zmenšuje tmavé kruhy o 35%, snižuje otoky o 32% a zvyšuje elasticitu pleti o 200%.
Já osobně jsem s tímto krémem fakt moc spokojená. Opravdu během používání nevidím na očích žádné stopy únavy. Cena tohoto gelu/krému určeného pro vaše unavená víčka je 230 Kč

JAKÝ PRODUKT OD NATURA SIBERICA MÁTE NEJRADĚJI NEBO BYSTE CHTĚLY VYZKOUŠET?



5 komentářů:

  1. Vypadá báječně :-) a zrovna dneska by se teda hodil :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ten určitě vyzkouším, protože gelové konzistence krémů na oční okolí mám velice ráda. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Právě si vybíram nějaký krém na oční okolí a vůbec nevím jaký :(
    Tento mě zaujal tak uvidím jaký nakonec koupím :D

    beauty-brunett.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, ja jeste doporucuji vyzkouset tento https://www.kontaktni-cocky-levne.cz/blefagel-ocni-gel-30g . Sama ho pouzivam uz skoro rok a krasne regeneruje oci a nejsou toli unavene. Mirka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...