úterý 15. listopadu 2016

Garnier: Pure 3v1

Dnešní recenze bude na produkt značky Garnier, jde o produkt 3v1. Proč 3v1? Jde totiž o jeden produkt, který můžete používat jako čistící gel, peeling nebo masku. Tak pokud vás recenze zajímá, čtěte dál.
Tento produkt už používám nějaký ten pátek, takže ho můžu pořádně zhodnotit. Konzistence je hustší, ale i tak krémová. Přípravek má bílou barvu a obsahuje drobná modrá peelingová zrníčka. Je vhodný pro smíšenou a mastnou pleť. Takže přesně něco pro mě. 

Garnier Pure 3v1
1. Jako čistící gel redukuje tvorbu mazu a intenzivně čistí a odstraňuje nedokonalosti. 
2. Jako peeling s pemzou odstraní odumřelé buňky a uvolní póry. 
3. Jako maska s kaolinem pokožku zmatní. 

Moje zkušenosti:
Čistící gel + peeling
Gel se má používat každý den, to já ale nedodržuji. Jak mi přijde pod ruku tak s ním pleť prostě vyčistím. A protože gel není gel, ale spíše peeling, tak podle mě ani není fajn ho používat každý den, protože peelingy se přeci mají používat tak dvakrát, třikrát za týden, aby pokožka měla čas regenerovat. Takže já to dělám tak, že si obličej navlhčím vodou a nanesu trochu gelu a masíruji a masíruji. Ooo jak já mám ráda peelingy. Tento patří teda mezi ty jemnější, protože neobsahuje tolik těch peelingových částeček jako jiné peelingy, na které jsem zvyklá. Po vyčištění je pleť docela suchá, takže je potřeba ji ještě namazat nějakým hydratačním krémem. Každopádně mastnota je pryč. 

Maska
Miluji masky! U nich pravidelnost dodržuji, ale střídám je podle nálady. Každopádně masku si dělám vždy dvakrát nebo třikrát za týden. Masku na obličej nanesu v rovnoměrné vrstvičce a počkám tak 5 minut, dokud nezaschne. Během zasychání pleť trochu stahuje, což není dvakrát příjemné, ale vydržet se to dá. Během působení maska pěkně na pleti chladí, což mám u masek ráda. Po smytí je opět pokožka docela suchá a taková napnutá. Takže následný hydratační krém je opět nutností.
Určitě bych tento produkt nedoporučila pro citlivou a suchou pokožku. Je vhodný opravdu pro mastnou pokožku, kterou zbaví mastnoty. Každopádně se po smytí masky neradujte, že je mastnota pryč, ona by se totiž rychle vrátila, pokud byste pokožku dostatečně nehydratovaly. Takže po použití naneste na pleť nějaký hydratační krém.
Nějak jsem se pro tento produkt nenadchla. Jsem zvědavá na vaše názory. Krémového gelu je v tubě 150 ml a koupíte ho za třeba na Notino.cz za 103 Kč, ale jinak ho určitě budou mít i v drogeriích. 

UŽ JSTE TENTO UNIVERZÁL 3v1 VYZKOUŠELY? 
CO NA NĚJ ŘÍKÁTE?


7 komentářů:

  1. Už som ho skúšala a na aknóznu pleť je to výborný produkt. :)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  2. Nezkoušela jsem ho, ale celkově garnier je dobrá značka :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem jen vzorek, ale přišel mi super , já ho používala právě jako čistící gel v kombinaci s konjak houbičkou

    OdpovědětVymazat
  4. So cute, I love Garnier! Have a cool day love!

    PS: Follow each other? Let me know! ;)
    https://marymariastyle.blogspot.com.es/

    OdpovědětVymazat
  5. Mňa tento produkt od Garnieru veľmi nenadchol, vyskúšala som od Garnier už veľa produktov ale nič moc no

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. Miluji tento gel! Každý máme jiný názor, ale pro mě je super. Hlavně, že mě zbaví mastnoty! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...