úterý 25. října 2016

Yves Rocher: Voňavé sprchové gely

Yves Rocher na jaře uvedl inovovanou řadu Plaisirs Nature. Tato řada se vyznačuje vysokou koncentrací přírodních složek. Produkty obsahují více než 96 % přírodních složek a naopak neobsahují minerální oleje ani parabeny. Moc se mi líbí, že i obaly jdou ruku v ruce s přírodou, protože jsou z recyklovatelných plastů. Jak jsem s nimi spokojená si už přečtěte v recenzi.

Koupila jsem si na zkoušku tři sprchové gely (těch mám přeci málo :D) v těchto variantách: Malina a máta, Levandule a ostružina a Mango a koriandr. A víte co? Právě jsem objevila, že řada - Plaisirs Nature obsahuje i vanilkovou a kokosovou variantu. Řekla bych, že obě vůně nutně potřebuji! Celkově se mi líbí, že v této řadě najdete různé kombinace vůní, které se hned tak nevidí u běžných kosmetických produktů. V nabídce jsou tyto varianty: malina & máta, levandule & ostružina, mango & koriandr, citron & bazalka, mandle & květ pomerančovníku, kokos, oliva & petit grain a vanilka. V prodeji jsou dvě velikosti sprchových gelů. Větší balení je o obsahu 400 ml a stojí 119 Kč a menší obsahuje 200 ml a zaplatíte za něj 69 Kč. Dál si můžete přečíst oficiální popis variant sprchových gelů, které mám doma. Kromě vůni mi, ale sprchové gely přijdou jako všechny ostatní. Ničím neurazí ani a nadchnou nádhernou vůní.

Silné aromatické nóty máty peprné ve spojení s ovocnou vůní maliny vytvářejí neodolatelný a jiskrný koktejl, který dodá elán a vitalitu. Užijte si svěžest letních dní v každém doteku.

Esenciální olej se z levandule získává parní destilací rozkvetlých stonků, které se trhají v letních měsících. Levandulový olej je známý svými uklidňujícími a uvolňujícími účinky. Jeho jemné, květinově pudrové tóny navozují ve spojení se sladkými odstíny ostružiny pocity skutečného uvolnění.
Koriandr, aromatická bylina planě rostoucí ve středomořských oblastech, je znám svými povzbuzujícími účinky. Výrazně kořeněná vůně esenciálního koriandrového oleje, která se v této řadě snoubí s bohatými, teplými vonnými tóny manga, okouzlí vaše smysly.
Zamilovala jsem si všech tři vůně gelů, které jsem si koupila a určitě si koupím i další nabízené voňavé varianty. Parfemace je na těchto produktech opravdu něco výjimečného. Ze sprchování je příjemná voňavá relaxace. Moc bych chtěla vyzkoušet varianty kokos a vanilku ať už jako sprcháč, peeling nebo tělový olej. 


ZAUJALY VÁS TYTO SPRCHOVÉ GELY?
UŽ JSTE ZKOUŠELY NĚCO Z TÉTO NOVÉ ŘADY?



18 komentářů:

  1. Ja YR uplne zboznuji a levandulku musim mit doma, tu mam vyzkousenou a vrele doporucuji..
    Na vecerni sprchovani nejlepsi...

    OdpovědětVymazat
  2. milujem tieto ich sprchové gély :) práve teraz som vyšla zo sprchy a použila som ten s vôňou pomarančovníka a mandle :) z týchto by som skúsila asi mango :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. YR sprcháče mám veľmi rada, najmä pre ich nádhernú vôňu:) Z týchto ma zaujali prvý a posledný, asi si ich pôjdem hneď zajtra kúpiť!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  4. Pořád si říkám, že si s YR udělám radost, ale mám těch sprcháčů v zásobě tolik, že nákupy neustále odkládám. :/ :D

    OdpovědětVymazat
  5. Ten mátovo malinový vypadá skvostně:) Jak pudu kolem YR tak na ně musím mrknout !:)

    OdpovědětVymazat
  6. Z téhle řady jsem ještě nic nezkoušela, ale lákají mě teda všechny 3 :)). Sprcháče od YR mám moc ráda! BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadají božsky, miluju voňavé sprchové gely :)

    OdpovědětVymazat
  8. Já přímo miluji sprcháče od YR :) Ale tyhle nové jsem ještě nevyzkoušela. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. Nezkoušela jsem je, ale vypadají krásně - už jen podle toho obalu. Tak jestli je někde uvidím, zkusím je. :)
    CATHERINE SVB

    OdpovědětVymazat
  10. Jsem na tom stejně... proč si koupit jeden, když jich můžu mít víc :D
    Nezvládám jim odolat stejně jako jejich balzámům na rty. Celkově YR neumím odolat.
    Blog na zabití

    OdpovědětVymazat
  11. Ten mangový jsem používala v létě a ten levandulový používám teď :)

    Oblíbenci za říjen 2016

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...