středa 12. října 2016

Spotřebováno - srpen/září 2016

V dnešním článku se mrkneme, co všechno jsem spotřebovala za srpen a září. Mám doma spoustu rozpoužívané kosmetiky a tak se v poslední době snažím vše spotřebovat a neotvírat nové produkty.

1. Sprchový gel Levandule a Tea Tree Original Source - sprchový gel byl super a určitě si zajdu do DM koupit další balení, v nabídce je spousta voňavých variant a doufám, že budou mít vanilku. Recenze - TADY.

2. Kozí krémové sprchové mýdlo Ziaja - můj první produkt od této značky a určitě ne poslední! Recenze - TADY.

3. Olejová pěna do koupele Balea - pěny do koupele si moc nekupuji, ale když jsem v DM narazila na tuto exotickou vanilku, tak jsem ji hned brala. Voní přímo božsky a ve vaně udělá spoustu pěny, takže relax je zaručen!

4. Odlakovač Ebelin - tento odlakovač kupuji pravidelně, je levný a přijde mi, že po něm nemám vysušené nehty.

5. Dermacol odlakovač - brala bych klidně i větší balení, ale líbí se mi, že má větší otvor, takže si můžu trochu odlakovače nalít na tamponek a vyčistit i razítkovací destičky. 

6. Micelární voda Sensiobio Bioderma - moje must-have, tuto micelárku si kupuji do zásoby. Používám ji už několik let a nikdy mě nezklamala. Poradí si s každým make-upem dokonce i s voděodolným. 
7. a 8. Heřmánkový šampon a Šípkový šampon Milva - oba šampony krásně voněly, dobře vlasy umyly a nechaly je jemné a lesklé. Neměla jsem je ani vysušené ani mastné. Recenze - TADY.

9. Sprchový a koupelový gel Yves Rocher - vanilka ... všude samá vanilka. Opět must-have a dokonalá vůně vanilky. Občas si trochu tohoto gelu naliju do koupele a užívám si krásnou vůni. Jinak ho používám jako sprcháč.

10. Masky Freeman - mě nejvíc sedla maska 4v1, tu bych si klidně koupila i ve větším balení. Ty další dvě masky mě zase tak nenadchly. Podle mě Freeman má v nabídce mnohem lepší kousky, ale tak každé pleti vyhovuje něco jiného. Každý si prostě v tom množství variant najde tu svoji masku. Recenze - TADY.

11. Saloos Tělový peeling Čokoláda - pokud jste ještě nezkoušely peelingy od Saloosu, tak to rychle napravte. Já jsem se do nich naprosto zamilovala. Čokoládový peeling byl první, který jsem zkoušela a teď mám rozpoužívané Mojito a Růži. Recenze - TADY.

12. Sprchový olej Intimia - tento olej používám už dlouho jako prevenci vaginálních a močových potíží. Saloos nikdy nezklame, takže i tento produkt pro intimní hygienu určitě vyzkoušejte.

ZKOUŠELY JSTE UŽ NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ?


8 komentářů:

  1. Krásná spotřeba, peelingy Saloos jsou skvělé a tenhle čoko mám doma také :)
    Beauty of pink / Soutěž

    OdpovědětVymazat
  2. Ten tělový peeling čokoláda musel být super. Intimní olej od Saloosu bych si taky ráda koupila. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Ziaju milujem, dobrá kozmetika za skvelé ceny. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna mi došel peeling a koukala jsem po novém. Tak už vím, že musím kouknout na Saloos:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. OD Ziaji už proste musím niečo vyskúšať. :-D Všade čítam celkom pozitívne recenzie :)
    Ten dolakovač je fajn, tiež ho sem tam používam. O tej Milve tiež premýšľam.

    OdpovědětVymazat
  6. Ten odlakovač od Ebelin si taky pořád dokola kupuji a jinak zbožňuju všechny produkty od ,,Ziaja". BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám odlakovač Ebelin a jsem s ním spokojená, Dermacol jsem měla taky a líbilo se mi, jak mi po něm voněly nehty :)

    OdpovědětVymazat
  8. Zkoušela jsem čokoládový peeling a fakt krásně voní. Intimní olej jsem taky jeden čas používala, ale ten mi právě zas tak moc nevoněl, tak jsem přesedlala na jinou značku :D

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...