sobota 15. října 2016

Natura Siberica: Bohaté sibiřské bílé tělové máslo proti celulitidě

V dnešním článku bych vám ráda představila další produkt ruské značky Natura Siberica. Tato značka se specializuje na výrobu a prodej organické kosmetiky. Všechny výrobky jsou inspirovány divokou přírodou Sibiře a Dálného východu. Ve složení produktů najdete například laskavec ocasatý, komonici bílou, sléz velkokvětý a další zajímavé bylinky. Kosmetika Natura Siberica je ekologická, účinná a hlavně finančně dostupná.
Natura Siberica Bohaté sibiřské bílé tělové máslo proti celulitidě je v krásném obalu o objemu 200 ml. Obaly všech produktů Natura Siberica se mi moc líbí a určitě i Vás zaujmou na první pohled. Toto husté máslo je vyrobeno na bázi čistého včelího vosku a přírodních olejů z osmi sibiřských rostlin.

Přírodní oleje a jejich účinky na pokožku:
Olej ze sibiřského cedru a jalovcový olej odstraňují otoky a zlepšují krevní oběh. Olej z jedle sibiřské omlazuje a vyhlazuje pokožku, zlepšuje její elasticitu. Olej z rakytníku řešetlákového a olej ze semínek ostružník morušky podporují aktivní regeneraci pleti a chrání ji před působením volných radikálů. Olej ze šalvěje lesní intenzivně pokožku vyživuje, olej ze šípků Dahurica ji tonizuje a zpevňuje, olej z bílého sibiřského lnu ji vyživuje vitaminem E a uklidňuje ji.
Toto máslo mám doma už delší domu, ale protože jeho konzistence je opravdu hustší a je takové mastnější, tak jsem si ho schovávala na chladnější počasí, kdy mám takové tělové krémy moc ráda. Pokud je ve složení včelí vosk je to pro mě záruka, že budu s produktem spokojená. Máslo si vždycky před spaním pořádně vmasíruji do pokožky na problémových partiích. Naštěstí nemám nijak výraznou celulitidu, ale nějaké náznaky na pokožce patrné jsou. Po pravidelném používání tohoto krému - mám pleť viditelně jemnější a vypnutější. Až balení dopotřebuji, tak si určitě koupím další, ne jen proto, že účinně působí na pokožku postiženou celulitidou, ale i proto, že krásně a jemně voní a přesně takovou vůni chci cítit, když si lehnu do peřin. 
Toto máslo mám z e-shopu Lilibela.cz a pokud byste si ho chtěly koupit, tak za něj zaplatíte 140 Kč, což je podle mě fajn cena. 

ZNÁTE ZNAČKU NATURA SIBERICA?
UŽ JSTE NĚJAKÝ PRODUKT VYZKOUŠELY?
ZAUJALO VÁS TOTO MÁSLO?


7 komentářů:

  1. Cena je opravdu super. Jen mě žádný krém na celulitidu moc nepomáhá. Ale možná by mě tohle tělové máslo překvapilo. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  2. Značku znám, ale od ní jsem ještě nic neměla. A podle mě cena je opravdu super! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Značku neznám, ale organické produkty mám velmi ráda a cena je superová! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. Natura Siberica má super produkty, celkově mám přírodní produkty ráda :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Toto maslo mám v pláne si kúpiť, veľmi sa naň teším. Od tejto značky používam Extra spevňujúcu nočnú masku, ktorá nevyžaduje oplachovanie a jedine takéto masky milujem a okrem toho tá vôňa je úžasne krásna, pohladzujúca a nekonečne príjemná.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně zatím žádné krémy na celulitidu nepomohly, ale tenhle jsem ještě nezkoušela. Už dlouho plánuju, že začnu pravidelně chodit do posilky, ale nějak se k tomu pořád nemůžu dokopat :/

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat
  7. Nemela jsem zkusenosti s bio produkty a nejsem na ne nijak zatizena .... Syn dovezl nekolik produktu Natura Siberica primo z Ruska - sampon, telovy peeling, penu do vody a kondicioner na vlasy a masku na vlasy - tak neskutecny okamzity rozdil v ucincich na vlasy i telo jsem nikdy s zadnym produktem nezazila - naprosto nesrovnatelne s cimkoli - samozrejme pozitivnim smerem. Vlasy mam jak do reklamy, kuzi hebkou a vyzivenou - to az takto clovek pozna, co s nami dela chemie a jake to je ji nepouzivat. Moje vlasy mluvi za produkty tou nejjasnejsi reci,

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...