úterý 18. října 2016

Dulcia Natural: Růžová voda

Dneska pro vás mám recenzi na Růžovou vodu od Dulcia Natural. Tuto pleťovou vodu jsem dostala na vyzkoušení od Míši z Krásná každý den a musím říct, že jsem se do ní naprosto zamilovala a určitě si koupím i další balení. 

Růžová voda je hypoalergenní pleťovou vodou s čistícím a tonizujícím účinkem a je vhodná pro všechny typy pleti! Udržuje pH pokožky, stimuluje regenerační procesy, má protizánětlivé účinky při akné a nadměrném slunění. Příznivě působí na unavené oči a ochabnutá oční víčka. Zachovává pokožku hladkou a elastickou
Co vlastně ta Růžová voda je?
Jde o vodní destilát z čerstvých lupenů růže damascénské. Obsahuje těkavé a vonné látky z růží, které jsou rozpustné ve vodě. Pro své výrazné antibakteriální účinky se růžová voda nemusí stabilizovat žádnými konzervačními látkami, přesto, že je to čistý vodný roztok bez alkoholu. Růžová voda Dulcia Natural je vyrobena v BIO kvalitě.
Bio růžová voda se dá koupit v menším balení ve spreji (100ml) nebo ve větším balení (300ml). Já jsem si vybrala to větší balení. Teď už na e-shopu najdete inovované balení bez pumpičky já mám ještě to staré s pumpičkou a musím říct, že balení, které je v nabídce aktuálně by mi vyhovovalo mnohem více.  V lahvičce je čirá tekutina, která voní krásně něžně po okvětních lístcích růže.
Po hlavním odlíčení (micelárkou/olejem) používám vodu na dočišťování pleti. Mě stačí jedna pumpička na dočištění celého obličeje. Zkoušela jsem také jestli voda dokáže odlíčit makeup a řasenku a i s tím si hravě poradila. V očích mě neštípe a pleť nijak nedráždí. Růžová voda se dá použít na několik způsobů. Používám ji i jako obklad na unavené a oteklé oči. Jednoduše nanesu na tamponek, ten přiložím na oční víčka a nechám cca 5 minut působit. Po očištění pleti touto vodou mám pleť krásně čistou, hydratovanou a příjemně navoněnou. Z pleti odstraní nadbytečný maz, ale pokožku nijak nevysuší
Celkově jsem s touto vodičkou moc spokojená. Je bez chemie! Dobře čistí a nádherně voní. Můžu ji doporučit a už se sama těším až dopotřebuji toto balení a koupím si ji v novém obalu. Růžovou vodu můžete koupit třeba tady. Větší balení vás přijde na 460 Kč a to menší s rozprašovačem na 210 Kč. 

UŽ JSTE TUTO VODU ZKOUŠELY? 
ZAUJALA VÁS?


8 komentářů:

  1. O ružovej vode som čítala už veľa článkov a dosť ma zaujali jej účinky, asi ju aj ja vyskúšam:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  2. O této růžové vodě jsem ještě neslyšela, ale vypadá to super takže určitě vyzkouším :) jinak na mém blogu je giveaway kdyby jsi měla zájem :) http://www.terripeterk.com/2016/10/give-color-to-your-hair-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Hlavně se mi líbí, že má i tak velké balení :) což je super! :) Jinak jako vypadá dobře.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Já měla to menší balení ve spreji a byla fakt super. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Zkoušela jsem ji akorát od Purity Vision a byla super, i když vůni růží moc nemusím. Takhle vypadá taky hodně dobře a je skvělý, že je v bio kvalitě :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...