neděle 23. října 2016

2K: Krém na ruce

No tak tuhle roztomilost jsem musela mít! Narazila jsem na ní při objevování nových značek na Elnino.cz. V podstatě mi bylo tak trochu i fuk, co má tato sovička v bříšku, ale prostě jsem jí chtěla mít. A co je vlastně tato sovička zač a jestli jsem s ní spokojená nebo ne si už přečtěte v dnešním článku.

Obal se opravdu povedl. Modrá menší sovička se vejde tak akorát do ruky a stačí jí pootočit hlavičkou a už se na vás line nádherná a opravdu jemná kokosová vůně. V sovičce se totiž ukrývá krém na ruce s vůní kokosu a tu já můžu. 
I když už si s hračkami dávno nehraju, tak tato sovička je tak roztomilá, že bych si s ní klidně hrála celý den. Je to fakt bomba. 
Krému není v obalu moc jen 16 g, ale ten obal vše zachraňuje a asi by se mi větší sovička ani moc nelíbila, takhle je taková "ňuňu". Krém má bílou barvu a jeho konzistence je jemně krémová a docela hustá. Přesně takovou mám v tomto období moc ráda. Jak už jsem psala, tak parfemace je další věc kterou jsem si na tomto krému naprosto zamilovala. Pořád si k rukám po namazání čichám a užívám si tu vůni. Brala bych v této vůni i balzám na rty, přece jen jsou rty blíže k nosu. 
Krém se do pokožky rychle vstřebá a protože je i pěkně mastný, tak na pokožce zanechá opravdu jemný mastný film. Ruce jsou nádherně hebké, jemné, hydratované a dokonale vyživené. 
Sovička stojí 93 Kč a myslím, že by mohla být moc pěkným drobným dárkem. Pochybuji, že někdo na první pohled pozná, že jde o pečující a nádherně voňavý krém na ruce. Určitě u této modré sovičky nekončím a koupím si další příslušníky z její rodiny. 

MĚLY JSTE DOMA NĚJAKÝ PRODUKT SE ZAJÍMAVÝM A ROZTOMILÝM OBALEM? 
CO NA SOVIČKU ŘÍKÁTE?


14 komentářů:

  1. To je úžasný! Nejen, že má božský obal, ale i krém uvnitř je dobrý. Super kombinace, musím ho mít :D

    Radu

    OdpovědětVymazat
  2. Tak to musim objednat mamce, ma rada sovy a kremy na ruce pouziva porad.Dekuju za tip:)

    OdpovědětVymazat
  3. No toto je veľmi zlaté a fakt super ako darček. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jee to je roztomilý! Miluju sovičky a vůni kokosu, takže na ní budu muset mrknout asi :-)

    OdpovědětVymazat
  5. To je rozkošný! A super nápad na vánoční dárečky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Někde jsem ten krém už viděla, ale nemůžu si vzpomenout kde :D. Je moc krásný! a sovička se mi líbí BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  7. Krém je roztomilý a kokos miluji takže to je něco pro mě :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  8. No tak to je povedený obal, ale asi bych si to nekoupila :)

    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, tak ten vypadá skvěle. Jak teď začíná zima, tak začínám čím dál víc pociťovat, že bych nějaký krém na ruce a tělo taky celkem potřebovala. Mám to takto každý rok. Jak venku začne být chladněji, tak hrozně trpím na suché ruce. Nejhorší to pak je v prosincových nebo lednových mrazech.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...