středa 14. září 2016

TIGI: Bed Head Beach Bound Protection Spray


V posledních dnech jsme si ještě mohli užívat krásně horké, slunečné dny a doufám, že nás pár krásných podzimních dnů ještě čeká. Sluneční záření ale moc neprospívá vlasům a tak je dobré si je chránit. Už asi měsíc používám ochranný sprej, který je určený na vlasy namáhané sluníčkem od značky TIGI. Musím se přiznat, že jsem značku vůbec neznala, ale hledala jsem právě nějaký ochranný sprej a zaujalo mě jeho balení. Sprej jsem si vzala s sebou i k moři, kde jsem ho mohla pořádně otestovat.
Než přejdeme k samotné recenzi na sprejík, tak bych ráda představila značku TIGI. Jde o anglickou značku vlasové kosmetiky, která vznikla na konci sedmdesátých let v Londýně. Jejich produkty jsou určeny jak pro profesionální kadeřníky, tak pro nás obyčejné holky, které o své vlásky rády pečují. To je kratší info o značce a jdeme na recenzi.
Jde tedy o ochranný sprej pro vlasy namáhané sluncem. Začala bych balením, protože to mi padlo při výběru jako první do oka. Menší baculatá, plastová,  růžová lahvička o obsahu 100 ml vypadá zábavně. Sprej se aplikuje pomocí rozprašovače, který rozprašuje moc pěkně a rovnoměrně.
Jde o bezoplachovou péči, která vlasy hydratuje a díky voděodolným molekulám je chrání během celého dne. Molekuly pronikají až do hloubky vlasového vlákna, dodávají mu výživu a spolehlivou ochranu před vnějšími vlivy. Sprej ocení i ty z vás, které si barví vlasy, které už tak trpí samotným barvením. Já si vlasy sice nebarvím, ale vím, že sluníčko si dokáže s vlasy pěkně pohrát a dost je poškodit. 
Sprej na dovolené používala tak, že jsem si namočila vlasy, ručníkem jsem je vysušila a potom rovnoměrně sprej nastříkala do vlasů. Tento postup jsem prováděla vždy před pobytem na slunci, tedy hned ráno. Po aplikaci jsem měla vlásky krásně provoněné a lesklé. Ne mastné. Vlasy byly hedvábné, příjemné na dotek a vypadaly zdravě. 
Ochranný sprej na vlasy je prima pomocník pro slunečné dny, ale vlasy pěkně ošetří a provoní i když sluníčko zrovna nesvítí.  Sprej si můžete objednat na elixi.cz, kde za něj zaplatíte 194 Kč.

JAK JSTE O SVOJE VLASY V LÉTĚ PEČOVALY VY?
ZAUJAL VÁS TENTO PRODUKT?
ZNÁTE ZNAČKU?



3 komentáře:

  1. Nevypadá to špatně, akorát mi přijde že to balení je strašně malé :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám po letošní dovolené vlasy hrozně zničené a pořád hledám něco, čím to napravit. Tohle vypadá dobře, ale také mi přijde balení celkem malé. Budu muset hledat dál :)

    Bambielle

    OdpovědětVymazat
  3. TIGI značka mi je známa zo suchého šampónu, ktorý som si kúpila. Šampón neplnil nič z toho, čo sľuboval. Pre mňa totálny prepadák. Takže na túto značku som zanevrela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...