neděle 25. září 2016

Saloos: Balzám na nehty do kabelky i do kapsy

Dnes bych vám chtěla představit svého malého pomocníka v péči o nehty a nehtovou kůžičku. S nehty jsem nikdy neměla žádné vážnější problémy. Občas se mi, ale udělají záděry, hlavně když pracuju na zahradě a hrabu se v hlíně. Jde o čistě přírodní bio balzám značky Saloos, který je určen ke každodenní péči o nehty a nehtová lůžka.
Tento balzám má nehtovou kůžičku regenerovat, zvláčňovat a navíc při pravidelném používání má zabraňovat právě tvorbě těch nepříjemných záděrů. Kromě toho má balzám nehty posilovat a zpevňovat a to především díky obsahu dýňového oleje.
Pár slov k obalu. Je o obsahu 19 ml, takže trochu mrňous. Menší plastový kalíšek, který je praktický a skladný, takže se vejde do kabelky, ale i do kapsy u kalhot. Je z tvrdšího plastu uzavřený klasickým šroubovacím víčkem. Celkově se myslím design moc povedl. Byla jsem mile překvapena příjemnou vůní, která se na mě po otevření vyhrnula. Je krásně citrusová. Balzám má lehounce nažloutlou barvu, ale nehty nijak neobarví. Konzistence je docela hutná, ale při nanášení krému taje a jde do nehtové kůžičky pěkně zapracovat. 
Balzám obsahuje bio bambucké máslo, bio sezamový olej, bio slunečnicový olej, bio dýňový olej, bio jojobový olej, bílý včelí vosk, vosk z rostliny candelilla, lanolin, esenciální oleje a vitamíny E a C. Právě dýňový olej je prý výjimečně prospěšný nehtům a vlasům díky vysokému obsahu zinku.

Já si dám vždy trošku balzámu na prst a krouživými pohyby ho vmasírovávám do nehtové kůžičky a přejedu s ním i nehet. Aplikace je tedy rychlá a jednoduchá. Počítejte s tím, že budete mít chvilku ruce mastné, protože základem balzámu je bambucké máslo. Já si nehtíky mažu vždy večer po odlakování, nejlíp u telky a snažím se třeba hodinku na nic nesahat, aby se oleje pěkně vstřebaly. Používám ho vždy po odlakování nehtů a taky ho nosím s sebou v kabelce i přes den. Pokud byste, ale nechtěly čekat hodinku, tak balzám nechejte působit třeba 15 minut a potom ho papírovým kapesníčkem setřete.
Balzám používám asi tak měsíc a musím říct, že i po tak krátké době mi nehtíky přijdou vyživenější a kůžička se pěkně opravila. Nehty i nehtovou kůžičku krásně regeneruje a ruce pak vypadají upraveně. Přestaly se mi tvořit i záděry. Takže za sebe ho můžu vřele doporučit. A i když je kalíšek malý, tak vydrží určitě na půl roku možná i na rok. Stačí ho totiž na jedno mazání fakt trošička. Tento balzámek můžete koupit třeba v prodejnách DM nebo i na Notino.cz a zaplatíte za něj cca 80-100 Kč.

UŽ JSTE HO ZKOUŠELY?
JAK O SVOJE NEHTY A JEJICH OKOLÍ PEČUJETE VY?


P.S. Pokud se chceš zapojit do soutěže, tak napiš pod tento příspěvek komentář + napiš komentář pod soutěžní příspěvek - TADY.


6 komentářů:

  1. Saloos je jedna z mych oblibenych znacek...Ja zadery nebo problemy taky nemam, ale zkusim to panu domacimu poridit..

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto značky nepoznám. Ja mám dosť problémové nechty. Lámu sa a robia sa mi aj zádery. Je to otravné ale skúsim sa poobzerať v obchodoch po tomto kúsku. 😘😘

    OdpovědětVymazat
  3. o balzáme na nechty som ešte nepočula ale urcite sa na to v obchode pozriem :)

    OdpovědětVymazat
  4. To zní parádně, už se těším, až ho taky vyzkouším. Zrovna se mi začaly dělat záděry, tak něco na opravu nehtového okolí potřebuji :)

    OdpovědětVymazat
  5. No jako musím říct že já o kužičku nijak extra nepečuju takže tento vyrobek by urcitě stál za to ho vyzkoušet :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Saloos mám hrozně ráda. A na tento balzám koukám již dlouho. Kůžička vypadá divně .. hm.. budu si ho muset pořídit. :D

    Medvědova slečna

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...