čtvrtek 22. září 2016

Novinky L´Oreal, Maybelline a Mixa - 1. část

Dneska jsem si pro Vás připravila novinky od L´Orealu, Maybelline a Mixy. Novinky už jsou v obchodech dostupné, takže je myslím ta pravá chvíle si o nich něco víc povědět. A protože mi produktů přišlo na testování celkem 11, tak jsem se rozhodla, že minirecenze rozdělím do dvou článků. Dnešní článek se bude týkat pouze novinek L´Oreal a v dohledné době bude druhý článek se zbytkem produktů. 
L´Oreal Odličovací krémový gel 3v1
U tohoto krému se mi moc líbí obal o obsahu 150 ml, který na mě působí elegantně. Je laděn do béžové a do zlaté. Krémový gel 3v1 mě mile překvapil. Jeho konzistence mi připomíná spíš odličovací mléka. Je tekutější a barva je bílá. Vůně? No ta je božská! Krém je obohacen o oleje z růže a mučenky. Je fajn, že v jednom kroku čistí, odličuje a rovnou i vyživuje pleť. Krém můžete aplikovat buď jako krém pomocí prstů nebo ho nanesete trošku na vatový tamponek a pleť s ním otřete. Krém si spolehlivě poradil s make-upem i s řasenkou. V očích mě nijak neštípal, takže je vhodný i pro citlivou pokožku. No a v čem spočívá to 3v1? Krém můžete používat ke každodennímu čištění, k odlíčení a nebo k masáži obličeje. Já prakticky všechny tři kroky spojuji v jeden :D.
L´Orealu Lehký vyživující olejový krém Extraordinary Oil Nutri-gold
Tento krém to je fakt bomba! Obsahuje esenciální oleje, které mají antioxidační a regenerační účinky, dále obsahuje olej z meduňky, která má vyvažující vlastnosti. krém je obohacen o mikroperličky  oleje (nejsou v krému viditelné), které se jemně vstřebávají do pokožky bez toho , aby zanechávaly nějaký mastný nebo lepkavý pocit.  Pokud jde o samotné balení - papírová krabička má podobný design jako předcházející odličovací krém a v papírové krabičce je doslova zářící poklad! Zlatý skleněný obal o obsahu 50 ml má tvar čtverce se zaoblenými rohy, víčko je šroubovací, podle mě plastové a víte co, nádherně se leskne do tyrkysové barvičky. Takže to pravé pro straky jako jsem já :D. A když už se probojujete k samotnému krému, tak se na vás vyhrne nádherná jemná vůně, která vás na pár vteřin paralyzuje. Krém má úžasnou, lehoučkou, nemastící se konzistenci. Nádherně se roztírá. Během jednoho mrknutí je krém vstřebaný a ani nepoznáte, že jste se mazaly. Teda jo poznáte to, protože pokožka zůstane krásně hebká a provoněná! Je opravdu svěží a ultra-hebký.

L´Oreal rtěnka Color Riche 630
Rtěnku mám v odstínu 630 a musím říct, že přesně tento odstín bych si vybrala. Jde o nude barvičku s nádechem do meruňkové.  Líbí se mi to, že neobsahuje žádné třpytky. Rtěnka je krémová, takže nanášení je pohodlné a rychlé, moc dobře se mi s ní pracuje. Na rtech je příjemná, nevysušuje, což je pro mě dost důležitý bod v hodnocení rtěnek. Pokud jde o výdrž není to žádná pecka, řekla bych, že je průměrná. Na rtech mi vydrží cca 3 hodinky. Ale nijak mi to nevadí, protože si rtěnku prostě během dne přejedu znovu a hotovo. A moc se mi líbí také elegantní zlatý obal, ten se fakt povedl. 
L´Orealu rtěnka Paris Color riche "La Vie en Rose"
Tato rtěnka patří do edice limitovaných rtěnek s názvem "La Vie en Rose" a nese se v růžových tónech. Jednotlivé odstíny představují jednu z ambasadorek značky Loreal Paris. Já jsem na testování dostala odstín Julianne´s Delicate Rose. Moc se mi líbí balení, které je matné se zlatými detaily a popisky. Vypadá opravdu luxusně a elegantně. Textura je krémovo-sametová a obsahuje skoro neviditelné malinké třpytky, ale nebojte nebudete zářit na všechny strany. Třpytky na rtech vytvoří přirozené odlesky. Pigmentace je dost slabá :(. Na rtech je dost nenápadná a spíše jen rty zvýrazní a dodá jim lesk, ale mě to vyhovuje. Rty mi nijak nevysušovala, takže po této stránce jsem s ní spokojená. Stejně jako předchozí rtěnka, tak i tato bojuje s výdrží, ale opět nejde o nijak zvlášť výrazný odstín, takže není problém během dne rtěnku obnovit. Odstín Julianne je jemná a světlá romantická růžová. Já jsem s ní spokojená, ale čekala jsem větší pigmentaci.
L´Orealu false lash wings sculpt řasenka
Řasenku False Lash Wings už určitě znáte, ale tato verze Sculpt je právě její inovací. Moc se mi líbí krásný obal. Kombinace stříbrné a modré je pro mě naprosto dokonalá. Řasenka slibuje efekt motýlích řas. Kartáček je umělohmotný a štětinky jsou fakt kraťoučké. S řasenkou jsem spokojená ze začátku mi řasy docela slepovala, ale po těch dvou týdnech, co se trochu uležela, už je ok. Řasy mi neslepuje a neopadává během dne. 
ZKOUŠELY JSTE UŽ NĚKTERÝ Z PRODUKTŮ?
JAK VÁS ZAUJALY?



P.S. Pokud se chceš zapojit do soutěže, tak napiš pod tento příspěvek komentář + napiš komentář pod soutěžní příspěvek - TADY.


15 komentářů:

  1. Tak odlicovaci krem vypada uzasne. Ctu o nem prvne a zaujal me.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Ty rtenky maji nadherne odstiny💗💗💗

    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda jo nevěděla jsem co mi přijde a jsem nadšená!

      Vymazat
  3. Tak paradoxně tuhle rtěnku v odstínu 630 jsem si zamilovala loni ve Španělsku a tam se jmenoval ten odstín Erotique, ale u nás má rtěnka jiný název a nevím, jestli je to úplně ta stejná barvička, ačkoliv čísla sedí :o. Jinak ten odličovací krém vypadá skvěle! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  4. veľmi sa mi páči balenie tých L´oréal rúžov :) a z tej rady Extraordinary oil mám odličovacie mlieko, ktoré mi veľmi nesadlo, tak ktovie ako by to bolo s týmto gélom
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  5. Ty rtěnky jsou top, asi si jednu zkusím koupit. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tady mě zaujal jen odličovací gel a rtěnky :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten gel je super, ale ten krém je snad ještě lepší!

      Vymazat
  7. Velmi mě zaujal odličovací gel a řasenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Řasenku jsem si dost oblíbila, pěkně se mi s ní pracuje.

      Vymazat
  8. S rtěnkami od L'orealu mám podobný problém. Moc nedrží a když přijde na růžové odstnímy, pigmentace je dost bídná. Ale mají velký výběr, takže občas po l'orealu sáhnu:) co se týká řasenek, L'orealu jsem na chuť bohužel nepřišla, a to mám L'oreal ráda :(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...