pondělí 1. srpna 2016

Dermokil: Jílový šampon


Dneska bude příspěvek o jílovém šamponu značky Dermokil. Přiznám se, že jsem ani netušila, že existují šampony s jílem. Znám hlavně jílové pleťové masky, a ty mi dost vyhovují. Tak jsem neváhala a vybrala jsem si na zkoušku v rámci spolupráce s Dermolkil.cz právě tento jílový šampon, který je určen pro normální vlasy.

Co šampon slibuje:
Šampon poskytuje vlasům dokonalou výživu a vhodnou ochranu před nepříznivými vlivy.  Je vhodný pro všechny typy vlasů a také pro každodenní použití. Vlasům dodá potřebný objem a lesk. Šampon je vhodný na citlivou pokožku i jemné vlásky. Obsahuje bentonit, bílý jíl a keratin a právě díky němu bude vaše hříva po umytí lesklejší, pevnější a zdravější.
Můj názor:
Já jsem na vyzkoušení dostala šampon v menší tubě, myslím, že toto balení o obsahu 75 ml bude super i na cesty. Oceňuji to, že není potřeba ani použít kondicionér, takže umyjete vlasy šamponem a je hotovo. Odpadne vám tedy jeden krok, takže je celé mytí rychlejší a ideální, když spěcháte. Šampon vlasy příjemně provoní. Má gelovou konzistenci a nevypadá jako bahno, ale je mléčně bílý. Pokud by vás zajímalo, jestli šampon pění, tak ano pění.
Na stránkách dermokil.cz si můžete šampon objednat v balení o obsahu 250 ml a zaplatíte 350 Kč. Jasně, cena je vyšší, ale pokud vám nevadí do kosmetiky investovat, tak určitě neváhejte. Za mě všechno, co je z jílu je fajn a mé pokožce i vlasům vyhovuje. 

KOUPILY BYSTE SI TENTO ŠAMPON?


8 komentářů:

  1. ešte som o tomto šampóne nepočula ale už len obal vyzerá super ♥

    OdpovědětVymazat
  2. Znám jílové masky na obličej, a tento šampón je pro mě novinkou. Ale vím, že třeba sypký jíly smíchané s vodou se doporučují na vlasy :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo to vím taky, třeba ten jíl od Saloosu se dá použít na vlasy, ale to jsem teda nezkoušela.

      Vymazat
  3. Prepáč, ale toto má od prírodnej kozmetiky ďaleko... obsahuje sulfáty a podobné hnusy, čo v prírodných šampónoch nemajú, čo robiť. Ak už ílový šampón, tak radšej Sante, ktorý má čistejšie zloženie, neobsahuje sulfáty, nie je testovaný na zvieratách a cena je podstatne nižšia...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za upozornění, už jsem zmínku o to, že jde o přírodní kosmetiku smazala, aby zbytečně nemátla čtenářky. :) Kosmetiku Sante znám, ale nevěděla jsem, že taky nabízí jílový šampón, tak ti děkuji za tip.

      Vymazat
    2. Nie je zač (: Majú ho aj v DMku, tak niekedy vyskúšaj (: ja ho sem tam striedam s marockým ílom.

      Daniela

      Vymazat
  4. Ooo bože, to balenie je také malinké a rozkošné. O tejto značke som ešte nepočula, no ďakujem za tip, pokukám ich výrobky.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...