úterý 7. června 2016

Sluneční péče s Astridem

A protože, už na nás začíná sluníčko krásně vykukovat, tak pro vás mám článek s několika tipy na kosmetické produkty od značky Astrid. V rámci spolupráce jsem už zkoušela několik produktů z této české pleťové kosmetiky, která mě naprosto nadchla a určitě se k těmto produktům budu vracet - recenzi na pleťové produkty si přečtěte zde.
Během května mi přišel balíček s produkty, které mají chránit pokožku před sluníčkem nebo ji následně regenerovat. Balíček opět obsahoval ručně psaný pozdrav, který mi udělal velkou radost. Musím říct, že opalovací krémy a vlastně celou pečující sluneční řadu od Astridu používám od malička. Opalováky Astrid vždy kupovala mamka, když jsme jezdily do Chorvatska nebo i na opalovačku na zahradě. Já jim jsem věrná taky, takže se vždy na začátku letní sezóny vyzbrojím zásobičkou krémů a sprejů na opalování od Astridu a nikdy nezklamou! Celkově se opaluji dobře. Většinou se nespálím a rovnou hnědnu. Opaluju se moc ráda, nejraději bych celé líto trávila u vody a opalovala se. Přirozeně opálená pleť na mě dělá zdravý dojem. 
A co jsem měla v balíčku?

ASTRID SUN Olej na opalování OF 6 
200 ml 119,90 Kč
Ochranný faktor je číslo 6, což je nízká ochrana, ale taky ho využiji. Oleje mám moc ráda, protože se dobře roztírají a na pokožce se krásně lesknou, jak se od nich odráží sluníčko. Mám pocit, že když se namažu olejem, tak se potom rychleji opálím. Produkt obsahuje zlatý palmový olej (ajajaj, no co už) pro bronzové opálení. Taky se pyšní fotostabilními UVA a UVB filtry a multivitaminovým komplexem obsahujícím beta-karoten a vitaminy E, C, F. Je sice voděodolný, ale pokud třeba ležíte na ručníku, tak se do něj vsákne a je dobré se znovu namazat. Aplikace je jednoduchá a to pomocí rozprašovače. Složení je nelepivé, ale na pokožce je dlouho mastný film, ale jak jsem psala na těle mi to zase tak nevadí, ale na obličeji bych mastnotu nezvládla. Protože produkt obsahuje mrkvový a arašídový olej podporuje hydrataci pokožky a zanechává ji sametově jemnou a vláčnou. A co ještě - krásně voní!

ASTRID SUN Hydratační mléko na opalování OF 30 
200 ml 199,90 Kč
Hydratační mléko s ochraným faktorem 30 (vysoká ochrana) obsahuje systém fotostabilních UV filtrů, který spolehlivě chrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření. Ve složení najdeme multivitaminový komplex (beta-karoten, vitaminy A, E, F). Mléko obsahuje D-panthenol a přírodní betain, podporuje hydrataci pokožky a chrání ji před ztrátou vlhkosti a pružnosti. Mléko se pěkně rozmazává a rychle do pokožky vstřebává. Nemusíte se tak bát  bílých fleků. Výhodou je, že je voděodolné, ale raději doporučuji během delšího opalování nanést několikrát. 

ASTRID SUN Hydratační mléko po opalování 
200 ml 79,90 Kč
Hydratační mléko po opalování obohacené o extra zklidňující komplex (D-panthenol, allantoin, bisabolol) napomáhá udržet v pokožce optimální úroveň hydratace a zároveň zklidnit pokožku podrážděnou slunečním zářením. Zvláčňuje pokožku, podporuje její dlouhotrvající opálení a zanechává ji jemnou, hydratovanou a vyživenou. Tyto mléka mám moc ráda, vždy se po opalování osprchuji, abych smyla zbytky opalovacích přípravků a potom se natřu tímto mlékem a musím říct, že je po něm pokožka příjemně provoněná, hydratovaná a heboučká.

ASTRID SUN Hydratační pleťový krém na opalování OF 30
75 ml 119,90 Kč
Tento krém je s ochraným faktorem 30 a opět obsahuje UVA a UVB filtry, které chrání pokožku. Osobně si v létě moc krémy na obličej nedávám, raději si ho při opalování zakryju. Ale určitě by se ani běžná denní ochrana obličeje před sluníčkem neměla zanedbávat. Složení obohacené o multivitaminový komplex (vitaminy A, E, F) poskytuje aktivní antioxidační ochranu a chrání pokožku před předčasným stárnutím. Krém obsahuje D-panthenol, allantoin a přírodní betain, podporuje hydrataci pokožky a chrání ji před ztrátou vlhkosti a pružnosti. Jde pěkně rozmazat a nemá na pokožce zanechávat pocit mastnoty, ale mě přijde, že mám obličej mastný i když se podívám na jakýkoliv krém nebo olej. Moje pleť je zkrátka mastnější.  Krém je voděodolný. 

Celý tento balíček hodnotím skvěle! Obaly jsou inovované, v letních barvičkách a vypadají krásně. Líbí se mi, že obal mléka po opalování má modrou barvu, takže je jednoduše rozeznatelný, aniž bych musela číst popisky.


JAKÉ OPALOVACÍ KRÉMY/SPREJE MÁTE RÁDY VY?
A JAK O POKOŽKU NAMÁHANOU SLUNCEM PEČUJETE?


13 komentářů:

  1. Astrid si pamätám už od detstva a tieto novšie obaly sú skvelé! Zaujal ma ten olej takže vyskúšam! :) Opalováky rada používam od Biodermy alebo Neutrogeny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě teď nejvíc používám olej, líbí se mi, když se pokožka leskne :)

      Vymazat
  2. Ručne pisaní list by potešil asi každeho !
    Tiež použivam od biodermy ale tento ma tiež velmi zaujal :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ten poopalovaci krem je vyyyyyborny💋💋💋
    Andreablog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To teda je a krásně voní, vůbec se nelepí no fakt super!

      Vymazat
  4. JOjo Astrid máme doma taky od mala, takový balíček je super :). Od určité doby mám radši opalovací spreje a používám nejmíŇ 30 :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám raději spreje, ale faktor používám většinou nižší i když je to nejspíš chyba.

      Vymazat
    2. Já právěže často z toho sluníčka dostávám takovou vyrážku, takže už aji včas po zimě začínám jíst betakaroten a pak se musím mazat vysokým faktorem :)

      Vymazat
  5. Pekny clanok, astrid sme pouzivali aj my doma uz odjakziva :)

    OdpovědětVymazat
  6. Skvělá recenze. Já si zrovna minulý týden pořídila ten opalovací olej ale s vyšším faktorem. Naprosto souhlasím s tvrzením že krásně voní. Všeobecně dávám přednost raději sprejům než obyčejným krémům, už jen pro lepší aplikaci na tělo. Jinak od Astridu bych určitě doma našla nějaký opalovací krém z minulého roku, vlastně i já tuto značku znám už od dětství a mám s ní dobrou zkušenost.

    OdpovědětVymazat
  7. Astrid som používala skôr ako dieťa, avšak počula som, že podľa testov nie je veľmi dobrý a nejako k tejto značke veľmi neinklinujem, ak niečo na opaľovanie tak rozhodne kozmetika z lekárne, dobrý je vraj aj Cien z Lidlu, avšak neskúšala som.
    Bianka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...